Monitor MultiSync E274F 27 inch DP HDMI black

262,99 €

Järelmaksuga ostes alates 8,96 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Töökoha kontekstis Sharp/NEC E-seeria lauaarvutite monitorid pakuvad Sharp/NEC iseloomulikku usaldusväärsust ja jõudlust väga konkurentsivõimelise hinnaga, võimaldades säästa kulusid ilma kvaliteeti ohverdamata. Disainimisel keskenduti peamiselt töök

Töökoha kontekstis

Sharp/NEC E-seeria lauaarvutite monitorid pakuvad Sharp/NEC iseloomulikku usaldusväärsust ja jõudlust väga konkurentsivõimelise hinnaga, võimaldades säästa kulusid ilma kvaliteeti ohverdamata.

Disainimisel keskenduti peamiselt töökoha ergonoomikale, kuna kasutaja mugavus on meie peamine prioriteet. Kõrguse reguleerimine kuni 120 mm, ekraani orientatsiooni, kallutamise ja horisontaalse pööramise võimalus võimaldavad seadet kohandada individuaalsetele vajadustele, samal ajal kaitstes silmi sisseehitatud Low Blue Light ja Flicker-Free tehnoloogiatega ilma pildikvaliteeti ohverdamata. Monitorid on saadaval mustas või valges värvitoonis, et sobida kontori interjööriga, samas kui valged monitorid, mis on paigutatud valgete seinte ette, vähendavad tunnelinägemise efekti.

Värskendatud ekraanimenüü (OSD) paigutus tagab intuitiivse kasutamise, säästab aega ja kõrvaldab frustratsiooni seadistamise ja reguleerimise ajal. See täis-HD eraldusvõimega monitor VA ekraanitehnoloogiaga on ideaalne kodukontorisse ja üldkontorirakendusteks väikestes ja keskmise suurusega ettevõtetes.

Eelised

  • Kulude ja aja säästmine intuitiivse OSD-menüü paigutuse abil lihtsustab seadistamist.
  • Ergonoomika kontoris täielik kõrguse reguleerimine (120 mm) koos ekraani orientatsiooni (pööramine), kallutamise (kallutamine) ja horisontaalse pööramise (pööramine) võimalusega võimaldab monitori täiuslikult kohandada kasutaja ergonoomilistele nõuetele.
  • Musta või valge versioon Valget versiooni tasub kaaluda, et vähendada tunnelinägemise muljet, kui monitor asetatakse valge tausta ette, näiteks kontori seintele.
  • Kasutaja heaolu hoolitsemine Sisseehitatud Low Blue Light tehnoloogia filtreerib kahjulikud sinised valguseemissioonid, samal ajal kui Flicker-Free tehnoloogia kõrvaldab tagantvalgustuse vilkumise ja kaitseb kasutajate silmi katarakti ja makulaarse degeneratsiooni eest.
  • Vormi ja funktsiooni ülimuslikkus Seade on valmis tulevaste tehnoloogiate jaoks, omab kolmepoolset ultrakitsast raamita laiust, on saadaval mustas või valges värvitoonis ning sobib suurepäraselt kaasaegsete kontoriruumide kujundusega.

TCO Certified Yes
Screen size (diag.) 27"
Matrix type VA
Display surface Matt
Touch screen No
Transreflective technology LED
Dot pitch 0.311
Resolution 1920 x 1080 (FHD 1080)
Brightness 250
Static contrast 4 000:1
Frequency, vertical min. 50
Frequency, vertical max. 75
Viewing angle, horizontal 178
Viewing angle, vertical 178
Number of colors 16,7 mln
I/O connectors 1 x 15-pin D-Sub
I/O connectors 1 x HDMI
I/O connectors 1 x DisplayPort
Bluetooth No
WiFi No
Speakers built-in Yes
TV tuner built-in No
Web camera None
Auto Pivot Yes
Certificates WEEE
Certificates RoHS
Certificates TUV
VESA 100 x 100
Power consumption 18
Energy class C
Color Black
Height with stand 401.7
Width 614
Weight 4.2
Weight with stand 6.3
Energy label Pobierz
Model MultiSync E274F
Aspect ratio 16:9
Response time 6
Depth with stand 233.2

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 59,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 39,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 39,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 69,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
7 kg
Pakendi laius
20 cm
Pakendi kõrgus
45 cm
Pakendi pikkus
70 cm

Toote koodid

EAN
5028695125438
Tootja kood
UPNEC27LE274FBK

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge