Natec mänguritool Fury Avenger L

129,99 €

Järelmaksuga ostes alates 4,43 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Fury Avenger L on mängutool, mis ühendab uusimad lahendused erakordse spordidisainiga. Tooli ergonoomiline kuju ja kvaliteetsed materjalid tagavad mugavuse ning annavad sinu mängukeskkonnale õige mängulise iseloomu. Tutvu Fury Avenger L-iga ja astu j

Fury Avenger L on mängutool, mis ühendab uusimad lahendused erakordse spordidisainiga. Tooli ergonoomiline kuju ja kvaliteetsed materjalid tagavad mugavuse ning annavad sinu mängukeskkonnale õige mängulise iseloomu. Tutvu Fury Avenger L-iga ja astu järgmisele mängutasemele.

KOHANDATUD PROFFIDELE

Ennekõike on Avenger L disainitud mugavuse ja kasutusmugavuse silmas pidades. Istme materjal tagab optimaalse õhuringluse, mis parandab märkimisväärselt kasutusmugavust ka kõige nõudlikumate mängude ajal. Toolil on pehme vaht, mis tagab seljale elastsuse ja istmele maksimaalse mugavuse.

DÜNAAMILINE JA VÄLJENDUSRIKAS DISAIN

Ämblikuistme kuju ja sügava musta värvuse eristuva valge õmbluse fenomenaalne kombinatsioon annab igale ruumile või kontorile lisakarakteri. Tooli sportlik ja dünaamiline siluett viib sinu mängukogemuse uuele tasemele. Tutvu Fury Avengeriga ja veendu ise, et ergonoomika ja mugavus võivad moodustada tervikliku paketi.

MUGAVAD PADJAD

Toolil on kaks patja - ülemine ja alumine. Alumise padja ülesanne on toetada lülisammast nimmepiirkonnas. Teine padi pea all aitab hoida õiget asendit, kuid samal ajal pakub mugavust ja mugavust igapäevaseks kasutamiseks.

REGULEERITAVAD KÄETUGED

Kontrollitunnetus on igale mängurile oluline. Avenger L on varustatud mugavate, paksude, pehmendatud käetugedega, mis leevendavad õlgade ja käte koormust töö ajal või pikemate mängumaratonide ajal. Käetugede ja seljatoe mugava reguleerimisega saad tooli kohandada oma keha kuju järgi.

KVALITEETSED RATTAD

Fury Avenger L-l on spetsiaalsed kummist rattad, mis libisevad sujuvalt ja vaikselt igal põrandal, kaitstes pindu kriimustuste eest. Kasutatud materjalid suurendavad tooli haarduvust ja liikuvust.

KÕRGUSE REGULEERITAVUS

Avenger L on varustatud vastupidava mehhanismiga, mis võimaldab istme lihtsat üles-alla reguleerimist. Tänu tooli õigele paigutusele laua suhtes või sinu pikkusele saad veelgi rohkem mugavust ja võtad loomuliku asendi.

ISTME NURKA SAAB REGULEERIDA

Sisseehitatud reguleeritava nurga reguleerimine koos nurga lukustusega tagab maksimaalse mugavuse, sinu mängukogemus on nüüd mugavam kui kunagi varem.

TUGEV ALUS

Tugev viiejalgne alus tagab stabiilse asendi isegi äkiliste liigutuste korral. Alus on varustatud vastupidavate ja liikuvate ratastega, mis tagavad tooli täieliku liikuvuse ja kaitsevad põrandat kriimustuste eest. Tool toetab kuni 150 kg kaalu.


Type Office chair
Adjustment Armrests adjustment
Adjustment swivel seat
Adjustment Seatback slope
Adjustment Seat height
Stuff Eco leather
Stuff Polyester
Color White
Color Black
Accessories included Cushion lumbar, Headrest cushion

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
16 kg
Pakendi laius
82 cm
Pakendi kõrgus
59 cm
Pakendi pikkus
33 cm

Toote koodid

EAN
5901969426816
Tootja kood
MBNATKF00000002

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge