Aqara Smart Video Doorbell G4

Ostukorvis rakendub
5% (lisa)allahindlus
(min. 11€ ostul)
119 €

Järelmaksuga ostes alates 3,56 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

  • WiFi ühendusega nutikas video-uksekell
  • 1920 × 1080 lahutusvõime & öörežiim
  • Eriti lai, 162° vaateväli
  • Näotuvastus & kahesuunaline kõne
  • Ilmastikukindel disain

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

Tea alati, kes on ukse taga
Sisseehitatud tehisintellektil põhinevad näotuvastusalgoritmid võimaldavad Sul Aqara Home rakenduses märkida oma pereliikmete ja sagedaste külastajate näod, vähendada valehäireid ning isegi konfigureerida automaatseid vastuseid või käivitada nutikodu automaatika, mis töötab ka internetiühenduse katkemisel.

Mitmekülgne ühilduvus
Enne iCloudi salvestamist krüpteeritakse kõik ära, et turvalisust suurendada. Videoanalüüs ja märguanded toimivad kõigis Sinu Apple’i seadmetes, nagu iPad, iPhone, Apple TV. Google’i ja Alexa kasutajate jaoks toetab see ka kohalikku voogesitust Nesti ja Echo nutiekraanidele.

7 päeva tasuta salvestusruumi
G4 pakub pilvesalvestust kuni 7 päeva ilma varjatud tasudeta. Isegi juhul, kui välisseadet rikutakse, saadetakse kuni 6-sekundiline klipp selle sündmuse kohta pilve.

Kohalik salvestusruum ööpäevaringseks salvestamiseks
Ööpäevaringseks salvestamiseks kasuta kuni 512 GB microSD mälukaarti. MicroSD-kaart paikneb Chime Repeateris, et sellele ei pääseks ligi ukse tagant.

Kõrgem eraldusvõime ja laiem nurk
Tänu eriti laiale, 162° vaateväljale, teravale 1080p sensorile ja infrapuna öörežiimile näed selgelt nii päeval kui ka öösel. Saad uksetagust alati kontrollida ja sellele vastata kahesuunalise heli kaudu igal ajal ja igal pool.

Kaitse kuuma ja külma ilma vastu
G4 talub peaaegu kõiki tingimusi: otsest päikesevalgust kuumadel päikesepaistelistel päevadel, pikka talve ja isegi vihmaseid päevi.

Välisseadme kaks toitevõimalust
Saad valida 6 aku vahel või ühendada selle trafoga, et akusid kasutatakse ainult elektrikatkestuse korral.

Kaasas Chime-Repeater
Ainulaadne Chime-Repeater on varustatud valju 95 dB kõlariga ja USB-C liidesega, mis tagab paindlikuma paigutuse. Peale selle saab seda aku varundamiseks toita akupangast või mini-UPS kaudu.

Hääle muutmise võimalus
Privaatsuse paremaks kaitsmiseks toetatakse hääle muutmist onu, roboti ja klouni hääleks.

Isikupärastatud kohandatud helinad
Helinad on kohandatavad nii välisseadme kui ka Chime-Repeater’i jaoks ning neid saab kasutada automaatika osana.

Määra maskeerimisala
Naabrite privaatsuse kaitseks saab määrata ekraanil kuni kolm määratud ala. See funktsioon on täielikult loodud kortermajades elavatele kasutajatele.

Aqara Home süsteemi osa
Koos Aqara Zigbee Hub’iga saab G4-st mitte ainult turvakaamera, mis salvestab Sinu ukse taga toimuvat, vaid ka vali 95 dB sireen, mis annab häire sissemurdmise, vibratsiooni, veelekke või muude tuvastatud sündmuste korral.

Näotuvastusega käivitatud automaatika
Nutika kodu juhtimine on muutunud veelgi personaalsemaks: kui sisened oma koju, juhitakse automaatselt ainult Sulle vajalikke seadmeid. Samuti saad seadistada erinevaid toiminguid, mis käivituvad juhul, kui Sinu pereliige või mõni muu konkreetne inimene tuvastatakse.

Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Toote koodid

EAN
6970504218659
Tootja kood
SVD-C03

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Tellides toote Photopointi veebipoest jõuab see sinuni 1-3 tööpäeva jooksul.

Seda toodet saad vaadata ja osta ka allolevates Photopointi esinduskauplustes:

Photopoint, Kristiine keskus: Endla 45, Tallinn

Photopoint, Rocca al Mare: Paldiski mnt 102, Tallinn

Photopoint, Kvartal: Riia 2, Tartu

NB! Ülal nähtav kaupluste laoseis ei ole reaalajas ja ei arvesta broneeringutega. Kontrolli täpset saadavust kauplusest.
Veebipoest tellides võidakse toode tarnida ka mujalt kui konkreetsest kauplusest. Veebikaubamajast esinduskauplusesse tellitud kaubale kehtib tarneaeg vastavalt tootelehel märgitule. Tellimusele saate järele minna alles pärast vastavasisulise SMS ja e-maili teavituse saamist.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge