OM SYSTEM M.Zuiko 150-400mm f/4.5 TC1.25x IS PRO objektiiv

7 499 € + tasuta lisad

Järelmaksuga ostes alates 255,59 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

  • 150–400 mm telesuumobjektiiv
  • Integreeritud 1,25× telekonverter
  • Võimekas pildistabilisaator kuni 8 stoppi
  • Tolmu-, pritsme- ja külmumiskindel disain
  • Micro Four Thirds hübriidkaameratele
  • 150–400 mm telesuumobjektiiv
  • Valgusjõuline – läbiva f/4.5 avaga
  • Integreeritud 1,25× telekonverter
  • Võimekas pildistabilisaator kuni 8 stoppi
  • Kiire ja täpne automaatteravustamine
  • Tolmu-, pritsme- ja külmumiskindel disain

Võimas fookuskaugus
Jõua kaugele võimsalt väikese objektiiviga. Kompaktne 150–400mm IS PRO objektiiv tagab 35 mm ekvivalentse fookuskauguse 300–800 mm, mis viib Sind lähedale sammugi liigutamata ning sisseehitatud telekonverter saab Sinu ulatust veelgi laiendada. See on nii võimas, et saad hõlpsalt jäädvustada pisidetailid linnutiival või vurrud rebasel.

Valgusjõuline, fikseeritud ava
150–400mm IS PRO pakub f/4.5 ava kogu suumivahemikus. Sisseehitatud 1,25× telekonverteri kasutamine suurendab fookuskaugust 1000 mm peale f/5.6 avaga. Objektiiv kasutab tipptasemel optilisi tehnoloogiaid, et vähendada oluliselt moonutusi ning tagada servast servani teravus. Seal on 28 klaaselementi, mis on paigutatud 18 rühma, sealhulgas suure läbimõõduga EDA ja 4 Super ED elementi. Advanced Z Coating Nano minimeerib helkimist, et pakkuda erakordset pildikvaliteeti, mille poolest M.Zuiko objektiivid on tuntud kogu maailmas.

Sisseehitatud telekonverter
Kasuta 150–400mm IS PRO sisseehitatud 1,25× telekonverterit, et laiendada fookuskaugust 1000 mm juurde (35 mm ekvivalendina). Lisaks saad juurde lisada valikulised M.Zuiko telekonverterid, et pakkuda maksimaalset ekvivalentset fookuskaugust 750–2000 mm. M.Zuiko objektiivisüsteemiga saad nautida enneolematut käeshoitava telefoto ulatust.

Telefotost makroni
Loomulikult on see kaugust kustutav telesuumobjektiiv. Kuid see toimib ka makropildistamisega. Kui Sa ei soovi oma makroobjektile liiga lähedale jõuda, siis naudi 130 cm pildistamiskaugust kogu suumivahemikus 35 mm ekvivalentse maksimaalse 0,57× suurendusega. Kasutades 1,25× telekonverterit, saad suurendada 0,71×, et jäädvustada putuka või lille suurepäraseid detaile.

Kompaktne ja kerge
150–400mm IS PRO objektiiv kaalub 1875 g ja on pikkuselt veidi üle 115 cm. See on kompaktne ja kerge, et saaksid liikuda. See kergest, kuid vastupidavast magneesiumisulamist ja süsinikkiust valmistatud objektiiv on Sinu käes ühtlaselt tasakaalustatud, et saaksid ilma statiivi kasutamata pildistamiseks rohkem vabadust.

Ilmastikukindel ehitus
150–400mm IS PRO objektiiv on kujundatud tolmu-, pritsme- ja külmumiskindlaks, et Sa ei peaks lisaks kandma kaasas objektiivi kaitseümbrist. Pildista tuulisel rannal või vihmasel päeval, kaitsevarustust pole tarvis.

Mugavad juhtnupud
Juhtnupud on paigutatud nii, et käest pildistamisel oleks lihtne ja mugav juurdepääs. Fookuse peenhäälestamiseks leiad kummeeritud suumi / teravustamisrõnga. Viis funktsioonilülitit annavad kogu vajaliku juhtimise: fookusepiiraja, fookuselüliti, pildistabilisaator, nuppude funktsioonide juhtimine ja elektroonilise heli vaigistamine.

Kuumuskindel viimistlus
Päevadel, mil pildistad palava päikese käes ja lõõskava temperatuuriga, on sellel objektiivil kaks väliskihti, mis toimivad kuumakaitsena. Need peegeldavad infrapunakiirgust objektiivist eemale, et reguleerida sisetemperatuuri, nii et see töötab alati maksimaalse jõudlusega.

Fluorkate
Objektiivil on fluorkate, mis muudab selle siledamaks ja kriimustuskindlamaks. Veepiisad libisevad maha ilma triipudeta ning mustuse saab vaevata ära pühkida.

Oma klassis ainulaadne
150–400mm IS PRO objektiivil on omadused, mis panevad selle omaette klassi. Kõigi suumivahemike jaoks on üks objektiivi pikkus, mis aitab säilitada selle kompaktsust. Objektiivi varjuk on valmistatud kergest ja vastupidavast süsinikkiust, et vähendada kaalu. Objektiivi kummist ots katab ja kaitseb objektiivi korpust. Objektiivi saad ohutult ja mugavalt kaasas kanda, kasutades statiivikinnituse libisemiskindlat kummist käepidet. Rihma aasad muudavad selle transportimise lihtsaks ja vähendavad objektiivi kinnitusele tekkivat pinget.

5-teljeline Sync IS
Et varustada Sind käeshoitavate supertelefoto võimalustega, pakub 150–400 mm objektiiv selles telefoto vahemikus parimat stabiliseerimisjõudlust. Olympuse 5-teljeline Sync IS ühendab objektiivisisese stabiliseerimise kaamerasisese stabiliseerimisega.

Kiire ja täpne autofookus
150–400 mm IS PRO objektiivi automaatne teravustamine on kiire ja täpne. Super-teleobjektiiviga pildistamine ja kiiresti liikuvate objektide jäädvustamine pole kunagi olnud lihtsam.

Osta see toode ning saad tasuta:


Sa säästad:
52,98 €

Tehnilised andmed

Sobivus kaamerale
OM SYSTEM hübriidkaamerad
Olympus hübriidkaamerad
Panasonic hübriidkaamerad
Objektiivi bajonett
Micro Four Thirds
Suum / fiks
Suumobjektiiv
Objektiivi tüüp
Telesuum
Fookuskaugus
150 – 400 mm
Fookuskaugus 35 mm ekvivalendina
300 – 800 mm
Maksimaalne ava
f/4.5
Minimaalne ava
f/22
Optiline konstruktsioon
28 elementi 18 grupis
Teravustamine
Autofookus
Manuaalne fookus
Teravustamismootor
MSC (Movie/Still Compatible) mootor
Pildistabilisaator
Jah
Pildistabilisaatori disain
Sync IS
Stabilisaatori võimekus
8 stoppi
Lähim teravustamiskaugus
130 cm
Diafragma labade arv
9
Maksimaalne suurendus
0,29×

Üldine

Läbimõõt
115,8 mm
Pikkus
314,3 mm
Kaal
1875 g
Filtrikeere
95 mm
Ilmastikukindlus
Pritsme- ja tolmukindel
Värvus
Valge
Komplekti sisu
Objektiiv
Eesmine objektiivikork
Tagumine kate
Päikesevarjuk

Toote koodid

EAN
4545350054175
Tootja kood
V335300BW000

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge