Tamron 16-300mm f/3.5-6.3 DI II PZD Macro objektiiv Sonyle

Põhiinfo

  • 16–300 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 18,8× suumivahemik
  • Suurepärane kaaslane igapäevaseks kasutuseks
  • Kiire ning vaikse PZD teravustamismootoriga
  • Sony α poolkaader peegelkaameratele

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Tamron 16-300mm f/3.5-6.3 DI II PZD Macro objektiiv Sonyle Tamron 16-300mm f/3.5-6.3 DI II PZD Macro objektiiv Sonyle Tamron 16-300mm f/3.5-6.3 DI II PZD Macro objektiiv Sonyle
"16-300mm on väga hea koostekvaliteediga objektiiv, selle teravustamismootor töötab vaikselt ja esmase katsetuse tulemusena ka aktsepteeritava kiirusega. Kõige muljetavaldavam on muidugi objektiivi paindlikkus – niivõrd lai vaatenurk suumi ühes ja niivõrd kitsas suumi teises otsas, ning lühike teravustamiskaugus muudavad peegelkaameraga pildistamise väga paindlikuks."
Vaata lähemalt Tamron AF 16-300mm karbist välja artiklit Photopointi ajaveebis

Loe ja vaata sisukat ning rohkete näidispiltidega Tamron 16-300mm objektiivi ülevaadet Digitesti lehel


Kõrge kvaliteediga ning suure suumiulatusega objektiiv, mis katab fookuskaugused alates 16 mm lainurgast kuni 300 mm teleni. 

Suurem suum, mugavam kasutada
Tamroni uus supersuum objektiiv katab vahemikus 16 millimeetrist (35 mm ekvivalendina 24,8 mm) kuni 300 mm teleobjektiivini (35mm ekvivalendina 465 mm), mis annab kokku ülisuure 18,8× suumivahemiku.
Uus objektiiv on välja töödatud kasutajate soove ning vajadusi silmas pidades. 16 mm lainurk võimaldab ühte kaadrisse veel rohkem suruda. Samas 300 mm teleasend toob subjektid veel lähemale. 

Eeskujulik pildikvaliteet universaalsest objektiivist
Objektiiv koosneb 16 elemendist, mis asetsevad 12 grupis. Nende hulgas on kolm asfäärilist klaaselementi, üks hübriidne asfääriline element, kaks LD (madala dispersiooniga) elementi, üks XR (kõrge refraktiivsuse indeksiga) ning UXR (eriti kõrge refraktiivsuse indeksiga) klaaselement. Tänu spetsiaalsetele klaaselementidele objektiivis on optilised aberratsioonid maksimaalselt korrigeeritud. Lisaks on elemendid ka vääristatud, mistõttu on sisepeegeldus ning varikujutiste teke viidud miinimumi. Selle tulemina on fotodel maksimaalne teravus ning suurem kontrastsus.

Uus disain, mis võimaldab kompaktsemat korpust
Tänu uutele tehnoloogiatele on võimalik suurendada suumi ulatust (võrreldes 18-270 mm VC PZD objektiiviga) nii lainurk- kui teleasendis, säilitades objektiivi kompaktse korpuse. UXR elemendi kasutusele võtmine võimaldas hoida eesmine element väiksemana. Optimeerides asfääriliste elementide asukohta ning kasutades 5 elemendiga gruppi suumimiseks, on objektiivi korpuse mõõtmete kasv minimaalne.

Lähim teravustamiskaugus ainult 39 cm - kogu suumi ulatuses
Tamron 16-300mm objektiivi lähim teravustamiskaugus on kogu suumi ulatuses ainult 39 cm, mistõttu on võimalik saavutada suurendusaste 1:2.9. See omakorda loob võimaluse kasutada objektiivi ka makrofotograafias.

PZD (piesomootor) tagab kiire ning vaikse teravustamise
Tänu PZD (ultraheli) mootorile on objektiivil autofookus vaikne, kiire ning täpne. Lisaks on objektiivi kasutamine Live View režiimis sujuvam ning kiirem. Samas on sel objektiivil ka manuaalse teravustamise kasutamine lihtsamaks tehtud. Soovid korrigeerida autofookust? Lihtsalt haara teravustamisrõngast ning objektiiv lülitab käsitsi teravustamisele.

Niiskuskindel konstruktsioon
Tänu niiskuskindlale konstruktsioonile ei pääse niiskus objektiivi sisse. See omakorda võimaldab muretult välitingimustes pildistada.

Tehnilised andmed

Sobivus kaamerale
Sony ɑ poolkaader peegelkaamerad
Objektiivi bajonett
Sony α
Suum / fiks
Suumobjektiiv
Objektiivi tüüp
Supersuum
Fookuskaugus
16 – 300 mm
Fookuskaugus 35 mm ekvivalendina
24,8 – 465 mm
Maksimaalne ava
f/3.5 – 6.3
Minimaalne ava
f/22 – 40
Optiline konstruktsioon
16 elementi 12 grupis
Teravustamine
Autofookus
Manuaalne fookus
Teravustamismootor
PZD (Piezo Drive) mootor
Pideva manuaalse fookuse võimalus
Jah
Pildistabilisaator
Puudub
Lähim teravustamiskaugus
39 cm
Diafragma labade arv
7
Maksimaalne suurendus
0,34×

Üldine

Läbimõõt
75 mm
Pikkus
100 mm
Kaal
540 g
Filtrikeere
67 mm
Komplekti sisu
Objektiiv
Päikesevarjuk
Eesmine objektiivikork
Tagumine objektiivikork

Toote koodid

EAN
4960371005843
725211016021
Tootja kood
B016S

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge