Urth 77mm Magnetic UV (Plus+)

69,99 €

Järelmaksuga ostes alates 2,09 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Urth 77mm Magnetiline UV (Plus+) Professionaalne magnetiline ultraviolettfilter Plus+ kinnitub lihtsalt paika, vähendades UV-valgust selgemate ja teravamate piltide jaoks ning kaitstes objektiivi kriimustuste, õli, mustuse ja vee eest. Magnetiline U
Urth 77mm Magnetiline UV (Plus+)
Professionaalne magnetiline ultraviolettfilter Plus+ kinnitub lihtsalt paika, vähendades UV-valgust selgemate ja teravamate piltide jaoks ning kaitstes objektiivi kriimustuste, õli, mustuse ja vee eest.

Magnetiline UV-filtriga Plus+ on sinu loominguline protsess lihtsam tänu mugavale virnastatavale magnetilisele süsteemile. UV-valgus võib tekitada sinise värvitooni, kuid meie UV-filter lõikab välja 99,6% ultraviolettkiirgust, aidates teravustada sinu pilti, eriti hägustes tingimustes. Kui kukutad oma kaamera, võib meie UV-filter Plus+ olla erinevus selle vahel, kas pead vahetama filtrit või objektiivi.

UV-filter Plus+ omab 30 kihti nano-katet, mis tagab lihtsama puhastamise ja parema kaitse vee, õli ja kriimustuste vastu. Need kihid tagavad ka suurema maksimaalse valguse läbilaskvuse ja ühtlasema läbilaskvuskõvera teravamate piltide, peenemate värvide ja suurema sügavuse jaoks.
Palun pane tähele: See magnetiline filter omab ka kruvikinnitusega alust, seega magnetilist adapterrõngast ei ole vaja.

Professionaalne saksa klaas
Tööstuse juhtiv saksa B270 SCHOTT optiline klaas on kaetud 30 kihi nano-kattega parema teravuse, lisakaitse ja lihtsama puhastamise jaoks.

Äärmiselt õhuke magnaaliumist äär
Teadlikult kavandatud äärmiselt õhuke äär väldib vinjetti ja meie vastupidav magnaalium on eluaegselt garanteeritud.

Mitmekülgne kinnitus
Vali kas magnetiline kinnitus või kruvikinnitusega alus.

Positiivne mõju
Urthi eesmärk on jätta planeedile kestev positiivne mõju. 
Teadlikult kavandades tooteid, mis aitavad inimestel loodusega suhelda ja istutades iga toote kohta 5 puud. Urthi missioon on istutada 2032. aastaks 1 miljard puud.

Teadlik disain
Pidevalt otsitakse viise, kuidas vähendada negatiivset mõju planeedile, mida me armastame. Uute toodete valmistamisel otsitakse madala mõjuga materjale ja disainid on täiustatud jäätmete minimeerimiseks. Kogu pakend on ümber kujundatud, et eemaldada kogu plastik, kasutada taaskasutatud materjale ja tagada nende taaskasutatavus.

Teravamad fotod, lõikab UV-valgust teravamate piltide jaoks.
Lisakaitse objektiivi kahjustuste vältimiseks.
Lõikab UV-udu ja sinise värvitooni tõelisemate värvide jaoks.
Magnetiline lihtsus, kiirelt vaheta ja vaheta filtreid
Eluaegne garantii

Toote koodid

EAN
9354842011184
Tootja kood
D237281

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge