Color LaserJet Enterprise MFP M480f 3QA55A

Põhiinfo

HP sisenemistaseme ettevõtte värviline MFP kiirusega kuni 28 lk/min ja tugevaimate turvafunktsioonidega. HP Office'i laser-multifunktsionaalsed printerid on mõeldud väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele ning väikestele töörühmadele suuremates

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

HP sisenemistaseme ettevõtte värviline MFP kiirusega kuni 28 lk/min ja tugevaimate turvafunktsioonidega. HP Office'i laser-multifunktsionaalsed printerid on mõeldud väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele ning väikestele töörühmadele suuremates ettevõtetes, pakkudes suurenenud tootlikkust, lihtsustatud töövooge ja madalamaid kulusid. See printer on mõeldud töötama ainult kassettidega, millel on uus või taaskasutatud HP kiip, ja kasutab dünaamilisi turvameetmeid, et blokeerida mitte-HP kiibiga kassetid. Perioodilised tarkvarauuendused säilitavad nende meetmete tõhususe ja blokeerivad varasemalt töötanud kassetid. Taaskasutatud HP kiip võimaldab taaskasutatud, ümber töödeldud ja täidetud kassettide kasutamist.

Lihtne kasutada, lihtne hallata

HP FutureSmart tarkvara saab uuendada uusimate funktsioonidega, et optimeerida teie investeeringuid aastateks. Keskenduge oma printimiskeskkonna kontrollile HP Web Jetadminiga ja aidake suurendada ettevõtte tõhusust. Võimaldage hõlpsalt töövooge kogu oma printeripargis ühtse kasutajaliidese ja intuitiivsete tahvelarvuti sarnaste ikoonide abil. Seadistage see MFP kiiresti ja haldage seadme sätteid lihtsalt, et suurendada tootlikkust.

Maailma turvalisim printimine

Käivitamisel kontrollitakse automaatselt töökoode (BIOS) ja parandatakse neid, kui need on rikutud. Ühise kriteeriumi sertifitseerimine võimaldab jälgida mälutegevust pidevalt, et tuvastada ja peatada rünnakud reaalajas. Tarkvara kontrollitakse käivitamisel automaatselt, et kindlaks teha, kas see on autentsed HP digitaalselt allkirjastatud koodid. Väljaminevad printeri võrguühendused kontrollitakse, et peatada kahtlased päringud ja takistada pahavara.

Tõsta tootlikkust töörühmade võimendamiseks

Andke töörühmadele see, mida nad vajavad edu saavutamiseks, sadade HP ja kolmandate osapoolte lahenduste ning kaardilugeja toe abil. Optimeerige töövooge, vähendage samme ja vigu ning toetage mobiilseid töötajaid valikuliste MFP-rakendustega, mis vastavad teie konkreetsetele ärivajadustele. Aitame tagada konfidentsiaalse teabe turvalisuse PIN-koodi või tõmbekoodiga printimisega printimistööde jaoks. Püsige ühenduses valikulise traadita, Bluetooth Low Energy ja NFC Touch-to-Print lisaseadmega.

Jätkusuutlikkus on nutikas äri

Aidake paberit otse karbist säästa. Kahepoolne printimine on vaikimisi seadistatud automaatseks säästmiseks. Aidake vähendada paberi- ja toonerijäätmeid, printides ainult tööd, mida tõesti vajate, kasutades HP Roam for Business lahendust. Säästke energiat, kartmata jõudlust, see MFP on ENERGY STAR ja Blue Angel sertifitseeritud. Eemaldage takistused ja aitame täita vastavus- ja ligipääsetavusstandardeid HP Accessibility Kitiga (sisaldab Braille'i ja taktiilset ülekattet, HP Access käepidet ja BigKeys LX klaviatuuri) ning HP Accessibility Assistant ühilduvusega.


Application Office
Functions Copier
Functions Fax
Functions Printer
Functions Scanner
Printing type Laser
Format 98 x 148 mm
Format RA4
Format C5 162 x 229 mm
Format 100 x 150 mm
Format B5
Format 16K
Format C6 114 x 162 mm
Format A5
Format A4
Format A6
Format 216 x 356 mm
Color printing Yes
Print resolution 600 x 600 dpi
Max. printing speed (mono) 29
Max. printing speed (color) 29
Photo printing Yes
Duplex printing Automatic
Duty cycle (monthly) 55000
Printer language PDF
Printer language HP PCL 6
Printer language Apple AirPrint
Printer language HP PCL 5
Installed memory 2
Media kind Bond paper
Media kind Preprinted paper
Media kind Colored paper
Media kind Labels
Media kind Photo paper
Media kind Rough paper
Media kind Punched paper
Media kind Glossy paper
Media kind Paper booklet
Media kind Envelopes
Paper weight (min) 150
Paper weight (max) 200
Supported operating systems iOS
Supported operating systems Mac OS
Supported operating systems Windows 7
Supported operating systems Windows 8
Supported operating systems Windows 8.1
Supported operating systems Windows 10
Supported operating systems Windows 11
PictBridge No
Color White
Height 472.44
Width 406.4
Depth 398.78
Weight 23.22
Model Color LaserJet Enterprise MFP M480f
Paper input tray 50-sheet multipurpose tray, 250-sheet feeder
Paper output tray 150 sheets
Printing supplies performance Czarny tusz 414A - 2400 stron Kolorowe tusze 414A - 2100 stron Czarny tusz 414X - 7500 stron Kolorowe tusze 414X - 6000 stron
Accessories included HP Color LaserJet Enterprise MFP M480f printer Original HP LaserJet black toner cartridge (approx. 2,400 pages) Original HP LaserJet blue, purple and yellow toner cartridges (approx. 2,100 pages each) Introductory guide 1 Power cable
Media kind Paper
Supported operating systems Android
Connectors 1 x USB (Typ B)
Original consumables Original HP 414A LaserJet black toner cartridge Original HP 414A LaserJet blue toner cartridge Original HP 414A LaserJet yellow toner cartridge Original cartridge with purple toner HP 414A LaserJet HP 414X original high yield LaserJet black toner cartridg
System Requirements 2GB free hard drive space Internet connection or USB port Web browser. Additional operating system hardware requirements can be found at apple.com 2 GB free hard drive space Internet connection or USB port Internet browser. Additional operating system har

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
27.5 kg
Pakendi laius
49.5 cm
Pakendi kõrgus
59 cm
Pakendi pikkus
49.5 cm

Toote koodid

EAN
193905216840
Tootja kood
PPHPDLXM4800005

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge