Creality K1 3D Printer

Ostukorvis rakendub
VEEL 4% allahindlust
(min. 10€ ostul)
519 €

Järelmaksuga ostes alates 17,69 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Creality K1 3D printer Creality K1 on printer, mis pakub enneolematut kiirust, täpsust ja mitmekülgsust. Täiustatud printimistehnoloogia, kiire ja kerge printimispea, innovaatilised jahutuslahendused ja intuitiivne kasutajaliides teevad selle 3D-prin
Creality K1 3D printer

Creality K1 on printer, mis pakub enneolematut kiirust, täpsust ja mitmekülgsust. Täiustatud printimistehnoloogia, kiire ja kerge printimispea, innovaatilised jahutuslahendused ja intuitiivne kasutajaliides teevad selle 3D-printeri ideaalseks professionaalidele ja entusiastidele, kes otsivad tõhusat ja kasutajasõbralikku seadet. Creality K1 abil on võimalik luua keerukaid projekte enneolematu kvaliteedi ja kiirusega.

Kiirus ja jõudlus

Creality K1 on 12 korda kiirem kui tavalised FDM 3D-printerid, saavutades printimiskiirused kuni 600 mm/s ja kiirenduse kuni 20000 mm/s2. See võimaldab isegi kõige keerukamate projektide valmimist märkimisväärselt vähema ajaga. Lisaks võimaldab kahe tuumaga 1,2 Hz protsessor ja 8 GB ROM-mälu kiiret andmetöötlust ja kuni 400 mudelifaili salvestamist, tagades sujuvama ja tõhusama töö.

Täiustatud jahutus ja täpsus

K1-s olev Dual Cooling tehnoloogia tagab, et mudel tahkub enne kõverdumist, mis on oluline sildade ja üleulatuvate osade loomisel ilma tugieta. Lisaks parandab täiendav 18W ventilaator jahutust oluliselt, tagades kõrgema printimiskvaliteedi. Täiustatud Z-telg ja G-andur printimispeas reguleerivad seadet automaatselt, vähendades Z-vööndi mõju ja suurendades iga kihi täpsust.

Innovatiivne printimispea

Kergekaaluline printimispea, mis kaalub ainult 190 g, vähendab liikumise inertsust, tagades suurema täpsuse ja printimiskvaliteedi. Uus keraamiline küttekeha soojendab filamenti 40 sekundiga temperatuurini 200 °C ja 50N ekstrusioonijõud tagab ühtlase ja stabiilse materjali tarnimise. Painduv ehitusplaat töötab erinevat tüüpi materjalidega, võimaldades valmisprintide kiiret ja lihtsat eemaldamist.

Intelligentne operatsioonisüsteem

Creality K1 on varustatud intelligentse operatsioonisüsteemiga, millel on lihtne kasutajaliides, mis sünkroonib andmeid ja käsklusi arvuti, telefoni, pilve ja täiendavate moodulitega. See muudab printeri kasutamise intuitiivseks ja kohandatavaks kasutaja vajadustele, olenemata nende oskuste tasemest.

Kasutajasõbralikkus ja ohutus

Printer on kokku pandud ja kalibreeritud enne saatmist, võimaldades kohest kasutamist. Automaattestimise funktsioon kontrollib olulisi printeri komponente, nagu ekstruuder, kuum voodi, kaamera, ventilaator ja tasandamine, suurendades seadme ohutust ja usaldusväärsust. Kuumas voodis olev deformatsiooniandurite massiiv automatiseerib tasandamisprotsessi, tagades, et iga print oleks täiuslikult teostatud.

Tehnilised andmed
Bränd Creality
Mudel K1
Printimistehnoloogia FDM
Ehitusmaht 220 x 220 x 250 mm
Toote mõõtmed 355 x 355 x 480 mm
Seadme kaal 12,5 kg
Printimiskiirus Kuni 600 mm/s
Kiirendus Kuni 20000 mm/s2
Printimistäpsus 100±0,1 mm
Kihtkõrgus 0,1-0,35 mm
Ekstruuder Otsene ajam kahe hammasrattaga
Filamentide läbimõõt 1,75 mm
Otsiku läbimõõt 0,4 mm
Otsiku temperatuur Kuni 300 °C
Kuum voodi temperatuur Kuni 100 °C
Ehituspind Painduv ehitusplaat
Tasandamisrežiim Automaatne
Andmeedastus USB-mälu, WiFi
Kuva 4,3-tolline värviline puuteekraan
AI-kaamera Valikuline
AI-LiDAR Valikuline
Toite taastamine Jah
Filamentide lõppu tuvastav andur Jah
Sisendkujundus Jah
Valgustuskomplekt Jah
Unerežiim Jah
Nimivõimsus 100-120V, 200-240V~, 50/50Hz
Võimsustarbimine 350W
Maksimaalne filamentide vooluhulk 32 mm3/s
Ekstrusioonijõud 50N
Toetatud filamendid ABS, PLA, PETG, PET, TPU, PA, ABS, ASA, PC, PLA-CF, PA-CF, PET-CF
Printimise failivorming STL, OBJ, AMF
Viilutamistarkvara Creality Point; ühildub Cura, Simpfly3d, PrusaSliceriga
Kasutajaliidese keeled Inglise, hispaania, saksa, prantsuse, vene, portugali, itaalia, türgi, jaapani, hiina

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 99,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 69,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 89,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 159,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Toote koodid

EAN
6971636407010
Tootja kood
K1

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge