Mini wireless projector BYINTEK R19

549 €

Järelmaksuga ostes alates 18,71 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

BYINTEK R19 mini projektor Nüüd saate mugavalt vaadata filme ja mängida mänge suurel ekraanil. BYINTEK R19 projektor teeb teid tundma nagu oleksite kino! See toetab kuni 4K eraldusvõimet ja on varustatud 2 Hi-Fi 5W kõlariga. Sellel on ka Wi-Fi tugi j
BYINTEK R19 mini projektor

Nüüd saate mugavalt vaadata filme ja mängida mänge suurel ekraanil. BYINTEK R19 projektor teeb teid tundma nagu oleksite kino! See toetab kuni 4K eraldusvõimet ja on varustatud 2 Hi-Fi 5W kõlariga. Sellel on ka Wi-Fi tugi ja tänu Android 6.0-le saate vabalt kasutada rakendusi nagu Netflix ja YouTube. See eristub 700 luumeniga heledusega ja pakub mitmeid ühenduvusvõimalusi (juhtmega ja juhtmevabalt). Lisaks kuvab seade kuni 300-tollise diagonaaliga pilte.

Suur pilt - palju rakendusvõimalusi

Loo oma toas kinoruum. Projektor võimaldab teil projitseerida 30-300-tollise diagonaaliga pilti vahemikus 1-6 m. See tähendab, et saate seda edukalt kasutada nii väikestes kui ka suuremates ruumides ning isegi õues, näiteks aias! Lisaks saate selle riputada laest, seada selle statiivile või lihtsalt lauale panna. See on ideaalne, kui soovite näiteks sõpradega filmiõhtut korraldada, koos sõpradega mängu vaadata või tööl esitlust teha!

Mitmed saadaolevad pordid

Jätke hüvasti piirangutega. Projektor eristub laia ühilduvusega - saate sellele lihtsalt ühendada oma seadmed. Teil on saadaval sellised pordid nagu näiteks USB, HDMI, 3,5 mm mini-pistikupesa väljund ja TF-kaardi pesa. Nii saate mugavalt mängida filme väliselt meediumilt või ühendada projektorile lisakõlareid. R19 on ühilduv ka DVD-de, arvutite, sülearvutite, tahvelarvutite, nutitelefonide, PlayStation 4 konsoolide ja paljude muude seadmetega!

Vaatemänguline pilt

Ere, rikkalikult detailne pilt ja erakordne sujuvus on vaid mõned R19 projektori tugevused. Seade kasutab kõrgtehnoloogilist DMD-kiipi ja toetab tehnoloogiaid nagu HDR 10 ja MEMC. Sellel on ka 1280x800 loomulik eraldusvõime ja see toetab 4K-d (HDMI-kaabli kaudu). Kõik see tõlgendub fantastilise pildikvaliteedi ja teravate, loomulike värvidega. Projektor toetab ka 3D-d (DLP-LINK), nii et saate peaaegu sõna otseses mõttes end oma lemmikfilmi maailma viia ja tunda end põnevate sündmuste keskmes oma toas!

Android 6.0

Saage oma meelelahutusest veelgi rohkem rõõmu. Projektor toetab Bluetooth 4.0 ja Wi-Fi 2.4G / 5G ühenduvust ning kasutab Android 6.0 operatsioonisüsteemi. See tähendab, et saate vabalt installida enda valitud rakendusi, kasutada veebibrauserit ja vaadata saadaolevaid filme platvormidel nagu YouTube, Netflix ja Amazon Prime Video. Teil on ka võimalus projektoriga juhtmevabalt ühenduda. Seade toetab Miracasti, DLNA-d ja Airplayd (happycasti rakenduse kaudu).

Kasutajasõbralik

R19 projektor on äärmiselt lihtne kasutada. Kaasas on praktiline kaugjuhtimispult, mis võimaldab teil seadet kaugjuhtida. Selle abil saate mitte ainult sisse või välja lülitada, vaid näiteks ka teravust reguleerida, helitugevust seadistada, kõlarid vaigistada või lülituda 3D-režiimi. Te ei pea enam iga kord oma mugavast diivanist või toolist tõusma! Projektorit saate juhtida ka sisseehitatud nuppudega.

Puhas jõudlus

Panustage kõrgeima kvaliteediga töökindlusele ja hankige endale projektor, mis teenib teid pikka aega hästi. R19 mudeli LED-lamp eristub umbes 30 000 tunni pikkuse elueaga, mis tähendab kuni 10 aastat kasutamist. Seade töötab ka üllatavalt vaikselt - ärge kartke tüütut müra. Lisaks tagavad selle sujuva ja usaldusväärse töö edasijõudnud MStar6A648 protsessor ja võimas mootor. Samal ajal on projektor äärmiselt kerge ja käepärane - kaalub ainult 754 g. Nii et saate selle kaasa võtta kuhu iganes ja korraldada oma kinot kus iganes soovite!

Saage veelgi rohkem võimalusi

See pole projektori võimaluste lõpp! P19 pakub elektroonilist suumi ja teravust, nii et saate pildi lihtsalt oma ootustele vastavaks reguleerida. Seal on ka ±40° vertikaalne keystone-korrektsiooni valik (automaatne ja käsitsi). Tänu sellele saate hõlpsasti parandada projektori vale paigutusest tulenevaid vigu! Seadmel on ka sisseehitatud 2 Hi-Fi 5W kõlarit, mis pakuvad teile selget heli, mis on küllastunud detailidega. Projektorit on võimalik toita ka eraldi müüdava auto toiteadapteriga.

Karbis
  • Projektor
  • Toiteadapter
  • Kaugjuhtimispult
  • HDMI-kaabel
  • Kasutusjuhend
Bränd BYINTEK
Mudel R19
Kuva tüüp DLP
Loomulik eraldusvõime 1280x800
Maksimaalne eraldusvõime 4K HDMI-kaabli kaudu
Külgede suhe 16:9, 16:10, 4:3
3D tugi Jah (DLP-Link)
Projektsiooni ala 30-300''
Keystone Automaatne / käsitsi vertikaalne korrigeerimine
Keystone kraadid ±40°
Wi-Fi 2.4G & 5G
Bluetooth 4.0
Juhtmevaba ühendus Jah
Android 6.0
Airplay Jah
Heledus 700 ANSI luumenit
Kontrastsuhe 10000:1
Elektrooniline fookuse reguleerimine Jah
Elektrooniline suum Jah
Lambi eluiga Umbes 30 000 h
Väljaspool telge Jah, 100%
Mälu RAM 2G + ROM 32G
Võimsuse tarbimine 35W
Mõõtmed 220x127x46mm
Kaal 754g
Kõlarid 5W x2
Sisendid / väljundid HDMI, USB x2, TF-kaardi pesa, Mini Jack 3.5mm, DC-in 19V / 3A, võrgupesa, AV
Projektsiooni kaugus 1-6m

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 99,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 69,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 89,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 159,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Toote koodid

EAN
725889899100
Tootja kood
R19

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge