Mini wireless projector BYINTEK K16Pro

TASUTA TRANSPORT!

248,99 €

Järelmaksuga ostes alates 8,49 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

BYINTEK K16Pro mini projektor Tunne end nagu kinos oma kodus või aias. BYINTEK K16Pro LED projektor suudab töödelda 4K eraldusvõimet ja kuvada pilte kuni 150'' diagonaalini. Seda eristab ka selle lai ühilduvus ja 2 sisseehitatud 5W kõlarit. Projektor
BYINTEK K16Pro mini projektor

Tunne end nagu kinos oma kodus või aias. BYINTEK K16Pro LED projektor suudab töödelda 4K eraldusvõimet ja kuvada pilte kuni 150'' diagonaalini. Seda eristab ka selle lai ühilduvus ja 2 sisseehitatud 5W kõlarit. Projektor võimaldab vertikaalset ja nurka korrigeerimist ning selle heledus ulatub 300 luumenini. Seade pakub Android 9.0 ja võimaldab mugavalt kasutada platvorme nagu Netflix.

Ta tõestab end erinevates rakendustes

Nüüd saate lihtsalt vaadata filme aias, näidata sõpradele oma puhkusereise ja isegi mängida mänge suurel ekraanil. K16Pro projektor projitseerib 40-150'' pilti vahemikust 1,2-4,7 m. See tähendab, et see on ideaalne väikestele ruumidele, suurematele ruumidele ja isegi välitingimustes. Loo oma kodukino, esitle vabalt kontoris või löö rekordeid oma lemmikmängus!

Lai ühilduvus

Saage veelgi rohkem vabadust. Projektor on varustatud mitme erineva pordiga - näiteks saate kasutada heliväljundit (mini jack 3,5 mm), HDMI ja USB liidest. Seega saate näiteks ühendada oma PlayStation 4 konsooli, USB-mäluseadme (kuni 32 GB), tahvelarvuti, telefon, sülearvuti, DVD-mängija ja isegi mängukontrolleri, hiire ja lisakõlarid. Võimalused on tõeliselt laiad!

Näe veelgi rohkem

BYINTEK K16Pro abil näete iga detaili ja pakute endale unustamatu kogemuse filme vaadates või mänge mängides. Projektor pakub teile suurt, selget ja detailiderohket pilti. Selle loomulik eraldusvõime on 1920x1080 Full HD, kuid see võib toetada ka 4K-d (kaabli kaudu). Lisaks võimaldab seade suumimist reguleerida kaugjuhtimispuldi abil ja võimaldab fookust käsitsi reguleerida.

Android 9.0

Projektor töötab Android 9.0-l ja toetab nii Wi-Fi 2,4G/5G kui ka Bluetooth 5.0, nii et saate vabalt installida rakendusi, kasutada Google Chrome'i brauserit ja vaadata saadaval olevaid filme Netflixis, YouTube'is või Hulus. Projektor toetab ka traadita ühendust ja pakub tuge Multi Screen, Mirror Screen, Miracast, Airplay ja DLNA (Eshare rakenduse kaudu).

Kaugjuhtimispult on kaasas

Te ei pea enam oma mugavast toolist tõusma projektori põhifunktsioonide kasutamiseks. Komplektis on praktiline kaugjuhtimispult, millega saate seadet kaugelt juhtida! Selle abil saate näiteks projektori sisse või välja lülitada, helitugevust reguleerida, seadeid muuta, minna avalehele, kasutada rakendust või vaigistada kõlarid.

Võimalusi veelgi rohkem

Nautige mitte ainult kõrge eraldusvõimega pilti, vaid ka suurepärast helikvaliteeti. Projektor on varustatud kahe 5W kõlariga, nii et see pakub teile unistuste täitumise taset filme vaadates või mängides. Projektor võimaldab ka nurga- ja vertikaalset trapetsikorrektsiooni, nii et saate lihtsalt kõrvaldada vale paigutusest tulenevad vead. Lisaks eristub seadme LED-lamp kuni 30 000 tunni pikkuse kasutuseaga.

Karbis
  • Projektor
  • Toitejuhe
  • Kaugjuhtimispult
  • Kasutusjuhend
Bränd BYINTEK
Mudel K16Pro
Kuva tüüp LCD
Loomulik eraldusvõime 1920x1080 (Full HD)
Maksimaalne eraldusvõime 4K HDMI-kaabli kaudu
Full HD Jah
Külgede suhe 16:9
3D tugi Ei
Projektsiooni ala 40-150''
Trapezi korrigeerimine Automaatne/käsitsi vertikaalne korrigeerimine, käsitsi nurga korrigeerimine
Trapezi kraadid ±35°
Wi-Fi 2,4G ja 5G
Bluetooth 5.0
Traadita ühendus Jah
Android 9.0
Airplay Jah
Heledus 300 ANSI luumenit
Kontrastsuhe 3000:1
Elektrooniline fookuse reguleerimine Ei (käsitsi)
Elektrooniline suum Jah
Lambi kasutusiga Umbes 30 000 tundi
Mälu RAM 2G + ROM 32G
Võimsuse tarbimine 65W
Mõõtmed 190x130x140mm
Kaal 1,28kg
Kõlarid 5W x2
Sisendid/väljundid HDMI, USB, Mini Jack 3,5mm, AC toite sisend 100-220V
Projektsiooni kaugus 1,2-4,7m

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 59,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 39,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 39,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 69,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Toote koodid

EAN
725889899087
Tootja kood
K16Pro

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge