Kärcher Puzzi 30/4 Spray Extraction Cleaner

Ostukorvis rakendub
6% (lisa)allahindlus
(min. 11€ ostul)
2 679 €

Järelmaksuga ostes alates 91,31 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Kärcher Puzzi 30/4 pihustusimur Kärcher Puzzi 30/4 pihustusimur on oma kategooria vaikseim märgtolmuimeja, mille müratase on 66 dB (A), ning see on ideaalne vaikseks puhastamiseks. 30-liitrise värske veega mahutavuse ja 350 mm põrandanotsikuga on see

Vabandage, tooteandmed on tõlkimisel. Kui vajate toote võõrkeelse teksti mõistmisel abi, andke sellest palun teada e-posti teel info@photopoint.ee. Saadame teile kiirelt soovitud tõlke.


Kärcher Puzzi 30/4 pihustusimur

Kärcher Puzzi 30/4 pihustusimur on oma kategooria vaikseim märgtolmuimeja, mille müratase on 66 dB (A), ning see on ideaalne vaikseks puhastamiseks. 30-liitrise värske veega mahutavuse ja 350 mm põrandanotsikuga on see innovaatiline pihustusimur eriti sobiv suurte tekstiilpindade puhastamiseks. Suurt tähtsust on omistatud ergonoomilisele, väsimust vähendavale ja aja säästvale kasutamisele. Lihtne kasutuskontseptsioon ja ergonoomiline püstine kontseptsioon muudavad käsitsemise palju lihtsamaks. Tänu lihtsasti mõistetavatele piktogrammidele ei ole vaja pikki õppeperioode. Musta vee paak on eemaldatav ning paagi käepide ja geomeetria on mõeldud ergonoomiliseks transportimiseks. Paak on lihtne puhastada ja seetõttu sobib see ka värske vee paagi täitmiseks. Lühike seadistusaeg säästab aega ja kulusid. Seade pakub kuni 30% kiiremat kuivamisaega võrreldes konkurentsiga. Seda tänu painduvale imemisäärele, mis tagab alati optimaalse imemisnurga. Puzzi 30/4 on lihtne transportida - isegi lamavas asendis täis värske veega paagiga - ning suurte fikseeritud rataste tõttu sobib see ka treppidel kasutamiseks.

Pistik PW 30 jaoks
Integreeritud pistik võimaldab PW 30/1 paindlikku kasutamist ilma täiendava toiteallikata. Kasutamata olekus kaitseb pistikut automaatselt sulguv kate. PW 30/1 suurendab tööpindade väljundit, puhastab harjaga kuhja ja sirgendab seda.

Eemaldatav musta vee paak
Saastumise vältimiseks on musta vee paagi käepide kinnitatud väljapoole. Musta vee paak on lihtne eemaldada ja seda saab kasutada ka värske vee paagi täitmiseks. Musta vee paagi tagaküljel on lühike kirjeldus, mis selgitab tööetappe lihtsasti mõistetavalt.

Madal müratase
Puzzi 30/4 on oma kategooria vaikseim märgtolmuimeja, mille müratase on ainult 66 dB(A). Tänu madalale müratasemele saab seadet kasutada universaalselt. Isegi tööajal ja hotellides. Madal müraväljund on kasutaja jaoks õrn ning võimaldab pikemaid tööintervalle.

Omadused:

  • Maksimaalne tööpind 60 - 75 m²/h
  • Õhuvooluhulk (l/s) 74
  • Vaakum: 254 mbar / 25.4 kPa
  • Pihustuskiirus (l/min) 3
  • Pihustusrõhk (bar): 4
  • Paagi värske / must vesi: 30 - 15 l
  • Turbiini võimsus: 1200 W
  • Pumba võimsus: 70 W
  • Kaal ilma tarvikuteta: 26 kg

Omadused:

  • Pihustusvoolik integreeritud veega, 4 m
  • Pistik professionaalse pesupeaga, PW 30/1
  • Pihustusimemisvoolik (4 m)
  • Lisakäepide
  • Lai põrandanotsik painduva imemisäärega
  • Käsivahend

Nominal Consumption (W) 1270
Capacity Fresh-Water Tank 30
Capacity Dirt-Water Tank 15
Container Material Plastic
Airborne acoustical noise emission in dB(A) 66
Cable Length (m) 15
Energy Supply Mains
Colour Grey

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 399,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 229,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 259,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 399,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
35 kg
Pakendi laius
600 cm
Pakendi kõrgus
93 cm
Pakendi pikkus
58 cm

Toote koodid

EAN
4039784632417
Tootja kood
1.101-120.0

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge