Vacuum cleaner T11/1 CLASSIC 1.527-197.0

179,99 €

Järelmaksuga ostes alates 6,13 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Kott-tolmuimeja T11/1 CLASSIC 1.527-197.0 T 11/1 Classic tolmuimeja on mitmekülgne ja kergekaaluline, mis teeb selle lihtsasti transporditavaks (ainult 3,8 kg). See on ideaalne valik professionaalsetele kasutajatele, kes sageli töökohta vahetavad. Su

Kott-tolmuimeja T11/1 CLASSIC 1.527-197.0

T 11/1 Classic tolmuimeja on mitmekülgne ja kergekaaluline, mis teeb selle lihtsasti transporditavaks (ainult 3,8 kg). See on ideaalne valik professionaalsetele kasutajatele, kes sageli töökohta vahetavad. Suure mahutavusega (11 liitrit) kompaktne seade esimeses klassis tekitab 235 mbar / 23,5 kPa vaakumi 850 W võimsusega, tagades täiusliku tolmuimeja lühikese aja jooksul. Tolmuimeja töötab väga vaikselt, eraldades ainult 61 dB(A), mis tähendab, et mitte ainult kasutaja on kaitstud, vaid tööd saab teha igal ajal päeval müra tundlikes piirkondades nagu haiglad või hotellid. Ergonoomiline küünarnukk tagab pikaajalise töö ilma väsimuseta, isegi treppide tolmuimejaga puhastamine on väga lihtne tänu integreeritud käepidemele. T 11/1 Classic tugev disain tagab mitte ainult pika eluea, vaid ka tolmuimeja ümbermõõdu põrkeraud takistab selle ümberkukkumist. Tolmuimejaga saab mugavalt hoida tarvikuid nagu imemistoru ja põrandanotsik. Tolmuimejaga on kaasas ka fliisfiltrikott. Võimalik on tellida ka kõrge efektiivsusega HEPA 14 filter.

Väike kaal

Väsimusteta töö, lävepakkude ja treppide ületamine ühe käega. Võrreldes konkureerivate mudelitega on kaal madalam, kuid mahutavus sama. Mõeldud pikaajaliseks tööks ilma väsimuseta.

Väga madal helirõhu tase töötamise ajal, ainult 61 dB(A)

Ideaalne töötamiseks müratundlikes piirkondades ja öösel. Madal helirõhu tase töötamise ajal kaitseb kasutajat.

Toitejuhtme konks

Toitejuhe on alati kindlalt kinnitatud transpordiks. Lihtne ja praktiline kaabli hoiustamine.


Type Workshop vacuum cleaner
Power 850
Noise 61
Dust bag Fleece
Capacity 11
Filter Filter bags
Cable length 7.5
Parking system Horizontal
Functions Folding pipe
Functions Handle
Color Yellow
Color Black
Weight 3.9
Accessories included Suction hose, 2 m, with elbow Suction pipe, 3 pieces, 0.35 m, plastic Filter for protecting the vacuum cleaner motor, 1 pc. Filter bag, 1 pc, Fleece Combi floor nozzle Container material, plastic Safety class, II Fixed filter basket, Fleece
Dimensions 38.5 x 28.5 x 38.5 cm

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii (2 aastat) - 29,99 €
  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 39,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 29,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 49,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
5.8 kg
Pakendi laius
39 cm
Pakendi kõrgus
37 cm
Pakendi pikkus
38 cm

Toote koodid

EAN
4054278731131
Tootja kood
HDKAROW15271970

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge