Gra planszowa - Dynamite sex

12,99 €

Põhiinfo

Mäng kaaslastega - Dynamite SEX (mitmekeelne) Mängijate arv: 2 inimest Mängijate vanus: 18+ Vürtsikuse tase: 2/5 Mängu eesmärk: suhete loomine partnerite vahel ilma tabuteemadeta, usalduse suurendamine, täites erootilisi unistusi lihtsal ja keskmisel
Mäng kaaslastega - Dynamite SEX (mitmekeelne) Mängijate arv: 2 inimest Mängijate vanus: 18+ Vürtsikuse tase: 2/5 Mängu eesmärk: suhete loomine partnerite vahel ilma tabuteemadeta, usalduse suurendamine, täites erootilisi unistusi lihtsal ja keskmisel tasemel, aja peatamine ja keskendumine partnerite vastastikustele vajadustele. Rahvusvaheline erootiline mäng, mis sisaldab juhiseid järgmistes keeltes: poola, prantsuse, inglise, saksa, tšehhi, ungari ja vene keeles. Suuseks, linnaseks, masturbeerimismängud, romantiline õhtusöök, armastuslikud vestlused - kõik need on selles mängus olemas. Lihtsa mängu käigus teenite žetoone, mida saate kasutada romantiliste ja erootiliste ülesannete kaartide ostmiseks. Nende hulgas leiate ülesandeid klassikalise seksi, suuseksi, ühise masturbeerimise või armastuse korraldamise kohta väljaspool magamistuba. Leiate ka julgustust armastuslikeks vestlusteks või romantiliseks õhtusöögiks. Teenitud ülesanded paigutatakse mängulauale, määrates need valitud nädalapäevale. Tänu sellele võib üks erootiline õhtu kesta terve nädala. Väga lihtsad mängureeglid ja tõlked seitsmes keeles tagavad lõbusa aja isegi partneriga teisest riigist. RAZEM mängud on väga professionaalselt välja antud seltskonnamängud, mille eesmärk on suhete süvendamine partnerite vahel. Emotsioonid ja tunded suhtes muutuvad üha enam kiire elutempo ohvriks, kus pole aega koos veedetud aja hoidmiseks. Sissehiiliv rutiin ja korduvus on sageli kasvav probleem, mis võib partnerite vahelise õige vestluse ja suhtlemise puudumisel olla katastroofiline. RAZEM seltskonnamängud on element, mis võimaldab aja hetkeks peatada, partnerite järkjärgulist avanemist ja siirast teavitamist oma soovidest ning lõpuks tõeliselt suurepärast lõbu, mis on täis naeru, kirge ja plahvatavaid tundeid. Miks tasub osta originaalseid RAZEM mänge? - Mitu oma fotoseanssi täielike autoriõigustega (paljudel turul olevatel mängudel on varastatud pildid internetist) - Parimad graafikud ja tekstikirjutajad / stiilsed pakendid - Hea maitse ja ülesannete ning kirjelduste kõrge kvaliteedi garantii - Väga hoolikas mängu ettevalmistamine (ühe mängu väljatöötamine võib võtta isegi 12 kuud!) - Oma trükikoda, mis toodab tooteid kõrgeima võimaliku standardiga - Tooteid igast hinnakategooriast - väga kompaktne valik - võimalus jätkata mängimist teiste pealkirjadega - Lisae-raamatud ja väga kvaliteetsed koolitused, mida saab veebisaidilt alla laadida Pakendi sisu: - mängulaud - 24 erootilise ülesandega kaarti - 35 punktiga žetooni - 2 mängunuppu + täring - mängureeglid Gadget lühidalt: - suurepärane seltskonnamäng paaridele - armastus- ja erootilised ülesanded - välja antud elegantse ja kingituseks sobiva viisil (pin-up stiilis) - ilus mäng, täis naeru ja rõõmu, suhete süvendamine - 24 ülesandega kaarti - osta ja saada kohe pildiga pakend, kutsudes oma teist poolt õhtusöögile.
Typ stanu Na stanie

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.15 kg

Toote koodid

EAN
5902730321156

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge