RACK cabinet 19inches 600 x 600 x 500

119,99 €

Järelmaksuga ostes alates 3,59 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Mitmeotstarbeline kasutamine RACK kapid on mõeldud serverite, võrguseadmete, UPS-i toitegeneraatorite või lülitite hoidmiseks - RACK kappide ülesanne on kaitsta seadmeid ja tagada nende stabiilne töö ning hoida korda IT-valdkonnas. Neid kasutatakse

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

Mitmeotstarbeline kasutamine

RACK kapid on mõeldud serverite, võrguseadmete, UPS-i toitegeneraatorite või lülitite hoidmiseks - RACK kappide ülesanne on kaitsta seadmeid ja tagada nende stabiilne töö ning hoida korda IT-valdkonnas.
Neid kasutatakse mitte ainult IT-tööstuses, vaid ka energias või tööstuses, neil on varustatud ventilatsioonisüsteem, mille peamised elemendid on perforreeritud uksed või ventilatsioonipaneelid.

Turvalise ruumi korraldamine

Te ei pea muretsema serverite stabiilse töö pärast. Ruum on korraldatud ja korras ning serverid ja andmed jäävad turvaliseks.
RACK kapid on samuti iga serveriruumi lahutamatu osa ja tagavad andmekeskuse stabiilse ja efektiivse töö. Neil on palju erinevaid parameetreid ja variantide täitmist, seega leiate kindlasti mudeli, mis sobib teie vajadustega.


Type Wallmounting
Height 9U
Width 600
Color Gray
Weight 21.9
Accessories included RACK cabinet Mounting set Front lock
Dimensions 600 x 600 x 500 mm
Other features Material: SPCC Cold Rolled Steel, tempered glass Front door glazed with a lock Optional installation of plinth to enable cabinets fixation, under-base cable entry/ventilation Removable side panels to easy maintain Easy assembly Robust construction    

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
23 kg
Pakendi laius
63 cm
Pakendi kõrgus
63 cm
Pakendi pikkus
15 cm

Toote koodid

EAN
5901878544861
Tootja kood
NUQOLR000054486

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge