Polar A370 M/L, sinine

Põhiinfo

  • Integreeritud pulsianduriga nutivõru
  • 24/7 aktiivsuse jälgimine – sammud, kalorid jm
  • GPS ühendatud telefoni kaudu
  • Nutitelefoni teavitused otse randmel
  • Veekindel – ole aktiivne iga ilmaga

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Polar A370 – pideva pulsi jälgimisega aktiivsusmonitor
Polar A370 on ühtaegu elegantne, aga ka sportlik veekindel aktiivsusmonitor, mis on varustatud 24/7 pulssi mõõtva integreeritud pulsianduriga, Sleep Plus une jälgimise tehnoloogiaga ning Polari unikaalsete treeningfunktsioonidega.

Leia tasakaal: ole aktiivne, puhka ja naudi elu.
  • Randmepõhine pulsiandur
  • GPS telefoni kaudu
  • Kiiruse ja läbitud vahemaa info randme liikumise põhjal
  • Treeningeesmärgid
  • Üle 100 spordiprofiili
  • Nutikad teavitused otse randmel
  • Passiivsushoiatused

Õpi oma südant tundma
Saa teada, kuidas Sinu süda igapäevastes olukordades käitub. Polar A370 randmepõhine pulsiandur jälgib südame löögisagedust ööpäevaringselt, et saaksid täieliku ülevaate oma päevasest aktiivsusest. Polar A370 näitab põletatud kalorite hulka, madalaimat ja kõrgeimat südame löögisagedust ning seda, kuidas südame löögisagedus päeva jooksul muutub.

Treeningu ajal aitavad Polar A370 pulsile tuginevad juhised Sul õige intensiivsusega treenida ja treeningu eesmärke saavutada.

Maga rahulikult Sleep Plusi abil
Hea uni on tervise ja heaolu jaoks ülioluline. Polari uus ja täpsem Sleep Plus uneanalüüs teeb Sinust oma une alal eksperdi ning tagab tasakaalustatuma eluviisi.

Sleep Plus annab Sulle une kohta väärtuslikku teavet. See jälgib uneaega, -kogust ja -kvaliteeti ning tuvastab automaatselt, millal Sinu uni on häiritud. Võid määrata eelistatud uneaja ja hinnata oma und ning saad une kohta tagasisidet. Tutvu oma unemustritega ja analüüsi, kuidas tagada endale parem uni.

Alati ühenduses
Polar A370 on Sinu telefoni parim sõber. Õues treenides kasutab Polar A370 telefoni GPS-signaali Sinu tempo ja läbitud vahemaa jälgimiseks ning marsruudi kaardistamiseks.

Polar A370 nutikad teavitused hoiavad Sind asjadega kursis isegi siis, kui sul pole aega telefoni vaadata. Polar A370 ekraanile saabuvad teavitused sissetulevate kõnede, sotsiaalmeedia sõnumite ja kalendrisse märgitud kohtumiste kohta.

Püsi liikvel
Polar A370 on Sinu parim treeningabiline. Tänu randmepõhisele pulsiandurile muudab see treeningud lihtsaks ja mugavaks ning aitab pulsitsoonide abil treenida õige intensiivsusega. Polari unikaalsed ja teaduslikult kinnitatud Smart Coachingu funktsioonid juhendavad Sind treeningute vältel ning annavad motiveerivat tagasisidet.

Aktiivne eluviis tähendab tervisklikke otsuseid ka väljaspool spordisaali. Polar A370 hoiab Sind igapäevaelus liikvel – see annab sulle päevase aktiivsuse eesmärgi ning tuletab meelde, et peaksid püsti tõusma ja end liigutama, kui oled liiga kaua paigal püsinud.

Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Elastic aktiivsusmonitorid

Ühendused
Bluetooth

Ekraan

Ekraani tüüp
TFT LCD
Ekraani suurus
13 × 27 mm
Ekraani lahutusvõime
80 × 160
Puutetundlik
Jah
Taustvalgus
Jah

Funktsionaalsus

Mõõdetavad parameetrid
Läbitud vahemaa
Päevane aktiivus
Põletatud kalorid
Pulsisagedus
Sammud
Tempo
Treeningu kestus
Uneaeg
Passiivsus
Märguanded
E-mail
Kõned
Kalender
Sotsiaalmeedia
Rakendused
SMS

Sensorid

Asendisensor
Ei
Kiirendusmõõtja
Jah
Kõrgusmõõtur
Ei
Pulsiandur
Integreeritud
Sammulugeja
Jah
GPS
Nutitelefoni kaudu
Kompass
Ei

Mälu

Mälumaht
1 päev

Ühenduvus

Bluetooth
Bluetooth 4.0
Bluetooth protokollid
LE
USB
microUSB 2.0
Nutiseadme rakendus
Polar Flow
Sobivad operatsioonisüsteemid
Android 4.3 või uuem
iOS 7.0 või uuem

Toide

Aku mahutavus
110 mAh
Aku kestvus
4 päeva
Laadimine
microUSB pesa kaudu

Mõõdud ja kaal

Kõrgus (mm)
13,5
Rihma pikkus
140 – 200 mm
Rihma laius (mm)
23,5
Kaal (g)
37,3

Üldine

Värvus
Sinine
Rihma materjal
Silikoon
Ilmastikukindlus
Veekindel (kuni 30 m sügavusel)
Komplekti sisu
Nutivõru
Laadimiskaabel

Toote koodid

EAN
725882047065

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge