Garmin aktiivsusmonitor Vivosmart 4 S/M, must/slate

Põhiinfo

  • Integreeritud pulsianduriga nutivõru
  • Loendab samme, kaloreid, intensiivseid minuteid jm
  • Mõõdab VO2 max, vere hapnikusisaldust ning stressi
  • Nutitelefoni märguanded otse randmel
  • Aku kestab kuni 7 päeva

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

  • Õhuke, stiilne ja selge ekraaniga nutivõru
  • Sisaldab täiustatud unejälgimist REM (rapid eye movement) unega ja hindab öösel vere hapnikusisalduse taset randmepõhise Pulse Ox2-sensoriga
  • Randmepõhine südame löögisagedus, kogu päeva stressi jälgimine, lõõgastav hingamise taimer, VO2 max, Body Battery ™ energiarežiim ja palju muud
  • Spetsiaalsed treeningrežiimid kõndimiseks, jooksmiseks, jõutreeninguteks, jooga harjutusteks, basseinis ujumiseks ja muude treeningute tegemiseks
  • Värinaga teavitused, sh kõnede, tekstisõnumite jms kohta (Android-seadmete kasutajatele ka tekstivastused)
  • Aku kestab kuni 7 päeva (va. Pulse Ox une jälgimise režiimis) ning on veekindel nii ujumisel kui duši all käimisel

Rõhuta oma stiili, paranda enesetunnet ja ole aktiivne koos uue vívosmart 4. Õhuke, veekindel on täis funktsioone, mis aitavad Sul parendada nii treenitust kui tervist. Randmepõhine PulseOxi andur võimaldab magamise ajal vere hapnikusisaldust hinnata ning optiline pulsiandur mõõdab 24/7 ka südame löögisagedust. Lisaks annab Body Battery'i energiarežiim nõu, kas peaksid nüüd puhkama või just aktiivselt toimetama. Basseini ja duši jaoks ohutu, vívosmart 4 on koos Sinuga 7 päeva järjest, jälgides Sinu aktiivsust ning hoides Sind maailmaga ühenduses.

Pulse Ox näit sinu randmel
Vivosmart 4 optiline pulsiandur mõõdab lisaks pulsile ka vere hapnikusisalduse taset. Pulse Ox mõõtmised sõltuvad paljudest teguritest, sealhulgas tervisest ja füüsilisest vormist. Pulse Oxi kontrollimine aitab hinnata, kuidas Sinu keha hapnikku imendab. Lülita funktsioon sisse, et mõõta oma SpO2 (hapnikku sisaldust veres) üleöö, või kasutage seda igal ajal, kui soovid oma keha kohta rohkem teada.

Parendatud unejälgimine
Uni on tervise, heaolu ja füüsilise võimekuse oluline tegur. Vívosmart 4 annab ülevaate sellest, kuidas magad, jälgides kerget, sügavat ja REM une astmeid koos liikumisega uneajal. Lisateabe saamiseks lülita sisse Pulse Ox funktsioon, et oma vere hapnikusisaldust unerežiimi ajal salvestada. Ärgates saad Garmin Connect™ keskkonnas oma une andmeid hõlpsalt vaadata ja võrrelda.

Optimeeri energiakulutust
Vívosmart 4 Body Battery keha energiarežiimi hindamisel kasutatakse stressi, südame löögisageduse varieeruvuse (HRV), une ja aktiivsuse andmete kombinatsiooni, et mõõta Sinu keha energiavarusid igal hetkel, nii et saad planeerida oma päeva, selle järgi, kui palju energiat Sul on. Suurem arv näitab, et oled valmis aktiivseks päevaks, samal ajal kui väiksem arv näitab, et enne treeningu tegemist pead võib olla veidi lõõgastuma ja natuke puhkama. Body Battery aitab mõista, kuidas mõjutab aktiivsust Sinu enesetunnet nädala lõikes.

Stressi hindamine
Tõenäoliselt koged stressi iga päev, aga kui palju? Vívosmart 4 annab märku, kui on rahulik, tasakaalustatud või stressirohke päev. HRV jälgimine (südamelöögi vaheline aeg) arvutab ja kuvab stressi taseme. Lisaks on võrul "Relax Reminder" lõõgastumise meeldetuletuse funktsioon, mida saad sisse lülitada Garmin Connect'i rakenduses. Kui stressitase tõuseb päeva jooksul, annab see vibratsiooniga randmel märku ja kuvab teate ("Take a moment to breathe?"), et teha hingamisharjutusi keha ja meele rahustamiseks.

Hoia oma aktiivsel elul pilku peal
Sinu vívosmart 4 tervitab Sind iga päev personaliseeritud sammueesmärgiga. Seejärel hoiab see Sul pidevalt silma peal ning kuvab progressi. Lisaks sammudele jälgib vivosmart 4 ka trepiastmeid, kaloripõletust, intensiivseid minuteid ja muudki. Lisaks näed ka liigutusriba ja saad vibratsioonialarme, kui on aeg taas veidi liigutada.

Jälgi ka treeninguid
Kasuta eellaetud aktiivsustaimereid, et salvestada oma treeninguid. Jõutreeningut kasutades salvestab võru tehtud harjutused, kordused ja eraldi ka tööaja ning puhkeaja, nii et võid märkmiku koju jätta. Kui aga unustad taimeri sisse lülitada püüab MoveIQ automaatselt kinni iga kõnni, ujumise, rattasõidu või elliptilise trenažööri peal tehtud treeningu. Treeningu lõppedes saad täpsemat infot uurida Garmin Connect keskkonnas.

Igapäevane tervis
Tänu Elevate™ pulsitehnoloogiale suudab vívosmart 4 mõõta Sinu VO2 max taset ning selle põhjal hinnata ka üldist treenituse taset ja Sinu fitness iga. Samuti annab vívosmart 4 Sulle märku, kui Su pulsisagedus ootamatult üle seatud piiri tõuseb. Kui oled üle 10 minuti puhkeolekus ja pulss endiselt alla ei lähe, saad samuti märguande.

Püsi ühenduses
vívosmart 4-ga ei pea Sa eales valima, kas püsida ühenduses või olla aktiivne. Selle võruga saad jooksu pealt vaadata ilmaprognoosi, juhtida telefoni muusikarakendust, näha nutiteavitusi, leida isegi telefoni, kui see peaks plehku panema ning vastata ka SMS või Messenger'i sõnumitele (ainult Android).

Jaga ja võistle
Vivosmart 4-ga on lihtne treeningtel ja saavutustel silma peal hoida. Võru sünkroniseerib automaatselt Garmin Connect keskkonnaga, kus saad oma progressi näha, liituda võistlustega, teenida värvilisi aumärke ja jagada oma tegemisi ka sotsiaalmeedias. Garmin Connect on tasuta ja saadaval nii veebibrauseris kui nutitelefoni rakendusena.

Ekraan

Ekraani tüüp
OLED
Ekraani suurus
6,6 × 17,7 mm
Ekraani lahutusvõime
48 × 128
Puutetundlik
Jah

Funktsionaalsus

Mõõdetavad parameetrid
Harjutuste kordused
Päevane aktiivus
Passiivsus
Põletatud kalorid
Pulsisagedus
Sammud
Stressitase
Uneaeg
VO2 max
Vere hapnikusisaldus
Treeningu kestus
Trepiastmed
Märguanded
Äratus
E-mail
Ilmateade
Kalender
Kõned
Passiivsus
Rakendused
Sotsiaalmeedia
SMS
Telefoni aku tühjenemine

Sensorid

Asendisensor
Ei
Kiirendusmõõtja
Jah
Kõrgusmõõtur
Ei
Pulsiandur
Integreeritud
Sammulugeja
Jah
GPS
Ei
Kompass
Ei

Mälu

Mälumaht
7 treeningut

Ühenduvus

Bluetooth
Bluetooth 4.0
Muud ühendused
ANT+
Nutiseadme rakendus
Garmin Connect
Sobivad operatsioonisüsteemid
Android
Apple iOS

Toide

Aku kestvus
Kuni 7 päeva

Mõõdud ja kaal

Laius (mm)
15
Kõrgus (mm)
10,5
Rihma pikkus
122 – 188 mm
Kaal (g)
16,5

Üldine

Värvus
Must
Rihma materjal
Silikoon
Ilmastikukindlus
Veekindel
Komplekti sisu
Aktiivsusmonitor
Laadimiskaabel

Toote koodid

EAN
753759205201
0753759205126
753759205126
Tootja kood
010-01995-20

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge