Garmin Swim 2, slate

219 € Säästad 12% 249 €

Järelmaksuga ostes alates 7,46 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

  • GPS-spordikell nii basseinis kui avaveekogudes ujumiseks
  • Optiline pulsiandur jälgib pulssi ka vees
  • Mõõdab ujumisdistantsi, tempot, tõmmete arvu, SWOLFi jms
  • Lisaks 24/7 aktiivsusinfo ja muud treeningrežiimid
  • Aku kestab kuni 7 päeva

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

Nii basseinis kui avavetes ujumiseks loodud GPS-spordikell
  • Randmepõhine pulsijälgimine ka ujumise ajal
  • Basseini režiim: mõõdab kaugust, tempot, tõmmete arvu, tõmbe stiili ja SWOLFi (ujumise tõhusus)
  • Avavee režiim: integreeritud GPS ujumise jälgimiseks nii järvedes, jõgedes kui meres; mõõdab läbitud distantsi, tempot, tõmmete arvu, SWOLFi, tõmmete sagedust ja tõmmete pikkust
  • Täiustatud funktsioonid tempo hoidmiseks ja treeningute logimiseks.
  • Garmin Connect keskkond, kus saab oma sooritust analüüsida, enda treeninguid luua ja treeninguid salvestada ning jagada.
  • Aku tööaeg kestab nutikella režiimis kuni 7 päeva, GPS režiimis koos randmepõhise pulsijälgimisega 13 tundi ning basseinirežiimis koos randmepõhise pulsijälgimisega 72 tundi.

Uju ja treeni kõikjal Garmin Swim 2 GPS-spordikella abil. See mõõdab pulssi otse randmelt nii basseinis kui avavetes ning jälgib treeningu kestel distantsi, tempot, tõmmete arvu, tõmmete tüüpi ja tõmmete pikkust.

Pulsiinfo ka vee all
Garmin Swim 2 kasutab Elevate pulsitehnoloogiat, mis mõõdab südametööd 24/7, ning seda ka ujudes. Tänu sellele saad ujumise ajal jälgida oma pulssi reaalajas, kontrollida keskmist ja maksimaalset pulssi puhkepausidel ning peale trenni analüüsida pulsiinfot Garmin Connect keskkonnas.

Bassein + avaveed
Swim 2 hoiab Su treeningutel silma peal kõikjal, kus on vett. Tänu sisseehitatud GPSile saad lisaks basseinitreeningutele ujuda ka järvedes, jõgedes ja meres. Kell salvestab treeningu distantsi, tempot, tõmmete arvu, tõmmete kiirust, tõmmete kaugust ja SWOLFi ehk ujumise tõhusust. Kui aga eelistad ujuda pigem basseinis, saad kasutada basseinirežiimi, mis on varustatud uue automaatse puhkepausi funktsiooniga. Tänu sellele salvestab kell puhkepauside ja ujumise intervallid automaatselt, ilma et peaksid ühelegi nupule vajutama.

Täiustatud ujumisfunktsioonid
Edasijõudnud sportlane vajab tipptasemel funktsioone – nendest Garmin Swim 2 spordikellast puudust ei tule.
  • Kriitiline ujumiskiirus (Critical Swim Speed) annab ligikaudse anaeroobse lävendi kiiruse, et saaksid seda kasutada oma treeningute planeerimisel ja progressi jälgimisel. Pöördepõhised tempomärguanded hõlbustavad läbimõeldud treenimist ja eesmärkide saavutamist.
  • Drillilogid võimaldavad salvestada drillimiseks kulunud aega ja läbitud distantsi rinnuliujumisel, ühe käega krooliujumisel ning sõudlemisel.
  • Puhkehetkedeks on Garmin Swim 2 varustatud kahe erineva puhketaimeriga.

Vette loodud
Garmin Swim 2 disainimisel on rõhku pandud sellele, et see Sind vees tagasi ei hoiaks - kell on õhukese disaini ja kerge kaaluga. Kella Chroma tehnoloogiaga ekraan on alati aktiivne ning seda on lihtne lugeda ka otsese päikesevalguse käes. Kellal on viis nuppu, mille kaudu saad lihtsalt ja kiirelt alustada treeninguid, näha aktiivsusinfot, salvestada treeninguid ja muuta seadeid, ilma et vesi kella kasutamist segaks.

Püsi ühenduses
Uju koos nutifunktsioonidega! Ühenda Garmin Swim 2 nutitelefoniga, et näha kella ekraanil nutiteavitusi ning laadida treeningud automaatselt Garmin Connecti. Rakendus kuvab põhjalikku aktiivsus- ja treeninginfot, mille abil on lihtne oma edusamme hinnata. GC keskkonnas saad oma treeningute andmeid ka treeneri ja trennikaaslastega või sõprade ja perekonnaga jagada.

Loodud küll ujumiseks, kuid mitte ainult
Lisaks ujumisfunktsioonidele on Garmin Swim 2 varustatud erinevate tervise ja aktiivsuse jälgimise funktsioonidega, nii et kella ei tasu peale ujumistrenni käelt ära võttagi. Stressi ja uneaja jälgimine aitab üldisel tervisel silma peal hoida ning seda infot treeningute tõhustamiseks kasutada. Samuti saad luua aktiivsuseesmärke, hoida silma peal päeva kestel astutud sammudel, kasutada Body Battery energiamonitori, teha hingamisharjutusi või kasutada trenni tegemiseks teisi treeningrežiime nagu jooksmine või rattasõit.

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 69,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 39,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 39,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 69,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.



Ekraan

Ekraani suurus
ø 26,3 mm
Ekraani diagonaal
1,04"
Ekraani lahutusvõime
208 × 208
Puutetundlik
Ei
Taustvalgus
Jah

Funktsionaalsus

Mõõdetavad parameetrid
Sammud
Põletatud kalorid
Stressitase
Uneaeg
Läbitud vahemaa
Päevane aktiivus
Tempo
Pulsisagedus
Treeningu kestus
SWOLF
Tõmmete arv
Tõmmete pikkus
Tõmmete sagedust
Automaatne sünkronisatsioon
Jah
Märguanded
Äratus
E-mail
SMS
Kõned
Sotsiaalmeedia
Rakendused
Kalender
Seadistatavad meeldetuletused
Telefoni aku tühjenemine

Sensorid

Kiirendusmõõtja
Jah
Kõrgusmõõtur
Ei
Pulsiandur
Integreeritud
GPS
GPS
GLONASS
Galileo

Mälu

Mälumaht
50 tundi aktiivsusinfot

Ühenduvus

Bluetooth
Jah
ANT+
Jah
Nutiseadme rakendus
Garmin Connect
Sobivad operatsioonisüsteemid
Android
Apple iOS

Toide

Aku kestvus
7 päeva (nutikella režiimis)
Kuni 13 tundi (treening GPSiga)
Kuni 72 tundi (treening ilma GPSita)

Mõõdud ja kaal

Laius (mm)
42
Kõrgus (mm)
42
Sügavus (mm)
11,4
Rihma pikkus
129 – 197 mm
Kaal (g)
36

Üldine

Värvus
Valge
Korpuse materjal
Plastik
Rihma materjal
Silikoon
Ilmastikukindlus
Veekindel (kuni 50 m sügavusel)
Komplekti sisu
Spordikell
Laadimiskaabel
Kasutusjuhend

Toote koodid

EAN
753759229306
Tootja kood
010-02247-10

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Tellides toote Photopointi veebipoest jõuab see sinuni 1-3 tööpäeva jooksul.

Seda toodet saad vaadata ja osta ka allolevates Photopointi esinduskauplustes:

Photopoint, Kvartal: Riia 2, Tartu

Photopoint, Lõunakeskus: Lääneringtee 39, Tartu

NB! Ülal nähtav kaupluste laoseis ei ole reaalajas ja ei arvesta broneeringutega. Kontrolli täpset saadavust kauplusest.
Veebipoest tellides võidakse toode tarnida ka mujalt kui konkreetsest kauplusest. Veebikaubamajast esinduskauplusesse tellitud kaubale kehtib tarneaeg vastavalt tootelehel märgitule. Tellimusele saate järele minna alles pärast vastavasisulise SMS ja e-maili teavituse saamist.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge