Samsung Galaxy Watch 3 4G 45mm, hõbedane

Põhiinfo

  • 1,4" Super AMOLED 360 × 360 ekraan
  • Pulsiandur, GPS & aktiivsuse jälgimine
  • 4G LTE, Bluetooth 5.0, WiFi, NFC
  • Ühildub nii Android kui iOS seadmetega
  • 340 mAh aku kestab kuni 2 päeva

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Parim Galaxy Watch
Kell, mis Sinu eest hoolt kannab. Galaxy Watch3 ühendab produktiivsuse ja tervisetjälgimise ühte klassikalisesse käekella. Kõigist Galaxy kelladest on Galaxy Watch3 kõige edasijõudnum – see aitab Sul pingevabalt oma elu hallata ja tervisel silma peal hoida.

Pöörlev raam rakenduste valimiseks
Galaxy Watch3 on varustatud muljetavaldava sihverplaadiga, mida ümbritseb ainulaadne pöörlev raam, mille kaudu saad rakendusi valida.

Suurem ekraan, kergem kell
Tänu vaevumärgatavale raamile saad keskenduda sellele, mis on tähtis – ja seda veelgi suuremal ekraanil. Galaxy Watch3 õhem ja kergem korpus tagab ülima kandmismugavuse.

Esmaklassiline kvaliteet kuni rihmani välja
Galaxy Watch3 disainile annab viimase lihvi kvaliteetne nahast rihm. Rihma pealispind on kaetud vanutatud nahaga, mis annab loomuliku ilme, ning rihma alusküljel olev tugevdatud nahk kaitseb rihma kulumise eest.

Ilus ja nutikas
Galaxy Watch3 äratuntava välimuse krooniks saad valida paljude erinevate ekraanikuvade seast endale sobivaima. Vali rohkem kui 40 kombinatsiooni seast endale meeldivaima valida ning sulle kuvatakse lemmikrakendusi avades kiirelt vajalik ja kasulik teave.

Hinga kergemalt sisseehitatud hapnikumõõturiga
Galaxy Watch3 hindab LED ja infrapunakiirte abil vere hapnikutaset ehk SpO2. Vere hapnikutase on otseselt seotud füüsilise sooritusvõimega, nii et Galaxy Wacth3 abil saad enda treeningu uuele tasemele viia.

Kukkumisandur, mis ei kuku kokku
Liigu julgelt. Galaxy Watch3 suudab tõsist kukkumist tuvastada ning saadab hädaolukorras kontaktisikule appikutse koos Sinu asukohateabega.

Parem ööuni
Galaxy Watch3 tuvastab REM-tsükli, sügava une ja kogu uneaja ning annab öö möödudes Su unele hinnangu, et aidata und kvaliteetsemaks muuta. Selleks annab kell juhiseid ja nippe, et und mõista ja parandada.

Saavuta parim tulemus üha uuesti ja uuesti
Galaxy Watch3 kellaga saad valida üle 120 koduse treeningprogrammi seast ja endale sobival ajal trenni teha. Tee telefoni kaudu valik ja peegelda see teleriekraanile – treeningu ajal saad silma peal hoida oma pulsil. Veelgi täpsemad andmed saad sportrihma Ridge kasutades (ei kuulu komplekti).

Samm kergemaks
Galaxy Watch3 jooksujuhendi abil saad liikvel olles tempot hoida ja näpunäiteid järgida. Sinu liikumist analüüsitakse täiustatud algoritmi kaudu, et Su aidata füüsilist vormi parandada ja vigastustest hoiduda. Saad mõõta VO2max ning telefoni abil päeva, nädala ja kuu sooritustulemustega kursis püsida.

Hoia vestlust üleval
Kui saad uue sõnumi, kuvab Galaxy Watch3 vestlusajalugu, et teaksid, millest jutt käib. Peale selle saad pilte kella ekraanil näha ilma puudutamata, et püsiksid kursis ka trenni tehes.

Nutivastused
Saad isegi liikvel olles suhelda ega pea vastates viivitama. Galaxy Watch3 nutivastuse abil analüüsitakse Sulle saadetud tekstsõnumeid ja fotosid ning soovitatakse vastuseid eri kategooriate põhjal (sh toit, pidustused, selfid ja palju muud.

Põnevamad sõnumid
Bitmoji kleebised pakuvad uusi suhtlemisvõimalusi. Isikupärasta Bitmoji, et see näeks täpselt Sinu moodi välja ja kasuta siis Bitmoji kleebiseid, et pere ja sõpradega vestlemist põnevamaks muuta.

Muusika kestab edasi
Muusika mängib igas seadmes. Ava Galaxy Note20 kaudu Spotify ja seejärel kella ekraanil, et Galaxy Watch3 kaudu hõlpsalt laule valida. Või vajuta pikalt Galaxy Buds Live'i ja lase muusikal end üle võimust võtta.

Ühenda rakenduste jõud
Vali Galaxy rakendused, mille võtad koos telefoniga igapäevastes tegemistes kaasa. Otsi enda telefoni ja vaata kella kaudu telefonis olevaid pilte või vali vaheldumisi seadmeid muusika juhtimiseks ja meeldetuletuste kontrollimiseks. Ideaalsed kaaslased on Sinu randmel.

Jäta telefon koju
Otsi uusi elamusi ilma, et telefon sind tagasi hoiaks. Helistamine, voogesitus ja sammulugemine on ikka võimalik – kella kaudu. Unusta telefon ja püsi eluga kursis.

Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Ekraan

Ekraani tüüp
Super AMOLED
Ekraani suurus
ø34 mm
Ekraani diagonaal
1,4"
Ekraani lahutusvõime
360 × 360
Ekraani kaitse
Corning® Gorilla® Glass DX
Puutetundlik
Jah
Taustvalgus
Jah

Funktsionaalsus

Märguanded
E-mail
Kalender
Kõned
Rakendused
SMS
Sotsiaalmeedia
Mõõdetavad parameetrid
Päevane aktiivus
Põletatud kalorid
Sammud
Pulsisagedus
Vere hapnikusisaldus
Hingamine
Uneaeg
VO2 max
Tempo
Treeningu kestus
Läbitud vahemaa

Tarkvara

Operatsioonisüsteem
Tizen 5.5
Sobivad operatsioonisüsteemid
Android 5.0 või uuem
iOS 9.0 või uuem

Protsessor

Kiibistik
Exynos 9110
Taktsagedus
1150 MHz
Tuumade arv
2

Mälu

Sisemälu
8 GB
Operatiivmälu maht
1 GB

Andmeside

Juhtmevaba võrk
WiFi IEEE 802.11 b/g/n
Mobiilne internet
4G LTE
Bluetooth
Bluetooth 5.0

Sensorid

Asendisensor
Jah
Kiirendusmõõtja
Jah
Valgussensor
Jah
Pulsiandur
Integreeritud
Sammulugeja
Jah
Kõrgusmõõtur
Jah
GPS
A-GPS
GLONASS
Beidou
Galileo
NFC
Jah

Vooluallikas

Aku mahutavus
340 mAh
Aku kestvus
2 päeva
Laadimine
Juhtmevaba laadimine

Mõõdud ja kaal

Laius (mm)
45
Kõrgus (mm)
46,2
Sügavus (mm)
11,1
Rihma laius (mm)
22
Kaal (g)
53,8

Muu

Värvus
Hõbedane
Must
Korpuse materjal
Roostevaba teras
Rihma materjal
Nahk
Ilmastikukindlus
Veekindel (kuni 50 m sügavusel)
Komplekti sisu
Nutikell
Juhtmevaba laadija
Kiirjuhend

Toote koodid

EAN
8806090546129
Tootja kood
SM-R845FZSAEUD

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge