Huawei Watch GT 2 Pro, titanium/must (avatud pakend)

Põhiinfo

  • 1,39" AMOLED 454 × 454 puutetundlik ekraan
  • Nutitelefoni teavitused otse randmel
  • Pulsiandur, GPS & treeningrežiimid
  • Integreeritud kõlar ja mikrofon kõnedeks
  • Juhtmevaba kiirlaadimine & 14 päeva kestev aku

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

NB! Toote pakend on avatud, kuid toode on ideaalses korras.

Saa tuttavaks

Kulumiskindel safiirist klaas koos titaanraamiga loob kerge, aga tugeva disaini. Nahasõbralik keraamiline tagaosa tagab seejuures mugava kandmise. Huawei Watch GT 2 Pro viimistletud disain on ideaalen tasakaal kunsti ja tehnoloogia avahel.

Naudi looduse saladusi
Tõsta ranne, et näha millal tõuseb ja loojub päike ja kuu, et paremini oma seiklusi planeerida. Veelgi enam, kell kuvab ka kaheksat kuufaasi nagu noorkuu, täiskuu, esimese veerandi kuu jne.

Disainitud vastavalt Sinu stiilile
Vali taustapilt üle 200 erineva hulgast, nii et see sobiks alati Sinu tuju ja stiiliga. Samuti saad jälgida reaalajas andmeid otse kella funktsionaalselt taustalt.

Suusatamine ja lumelauasõit
Huawei Watch GT 2 Pro jälgib suusatamisel ja lumelauaga sõites rohkelt parameetreid nagu pulss, keskmine kiirus, maksimaalne kalle, rada ja vahemaa. Pealegi võid saada ka häälteateid2, kui mõni näitaja ületab tavamäära. Hea kaaslane sinu suurepärase tasakaalu säilitamiseks kiirel kiirusel.

Personaalne golfitreener
Uus golfirežiim oskab nutikalt analüüsida löögiasendit ja pakkuda nõuandeid kiiruse ja sageduse parandamiseks. Leia oma parim rütm ja saa profiks.

100+ treeningrežiimi
Nutikas kell, mis jälgib enam kui 100 treeningrežiimi täpseid andmeid, sealhulgas 17 professionaalset ja 85 kohandatud treeningut. Lisaks on saadaval rohkem kui 10 hääljuhendusega jooksukursust, et saaksid rohkem soovitusi parema treeningu jaoks.

Alusta liikumisest
Lihtsalt jätka oma tavalist treeningut ja kell tuvastab selle automaatselt. Seejärel saad hakata oma tegevust ühe puudutusega jälgima. Nüüd saadaval kuue levinud treeningrežiimi jaoks: sise- / välijooks, sise- / väliskõnd, elliptiline trenažöör ja sõudmine.

Professionaalsed andmed aitavad sul paremini treenida
  • VO2max on maksimaalse hapnikutarbimise määr, mida mõõdetakse järkjärgulise treeningu ajal. VO2max näitaja kajastab südame võimekust ja vastupidavust treeningu sooritamisel.
  • Aeroobne / anaeroobne treening viitab aeroobse / suure intensiivsusega treeningutest saadavale kasule Sinu kehale. Seda saab parandada pikaajalise kõrge intensiivsusega vahelduva anaeroobse treeninguga.
  • Taastumise aeg viitab ajale, mis on vajalik füüsilise vormi taastumiseks pärast treeningut, et saavutada täielik taastumine.
  • Treeningu intensiivsus – kell kogub statistikat möödunud nädala treeningmahu kohta ja arvutab dünaamiliselt treeningu intensiivsuse vahemiku viimaste treeningandmete põhjal.
  • Ülevaade tulemustest määrab Sinu praeguse treeningu tõhususe ja annab soovitusi treeningkorralduse kohta.
  • Isikliku treeningu juhend – kella on eellaetud 10+ jooksukursust, mis pakuvad treeningutel hääljuhiseid. Need kursused aitavad kasutajaid, kellel on erinevad jooksueesmärgid: algajad, kaalulangetajad või vastupidavuse parandajad.

Veel üks navigaator, mis juhib Sind alguspunkti
Tagasitee (Route Back) funktsioon salvestab Su marsruudi ja kasutab GPS-i Sinu asukoha täpsemaks märkimiseks. Kui GPS-signaal on liiga nõrk, saadab see hoiatusi. Sellisel juhul saad salvestatud reisimarsruuti kasutada reaalajas kontrollimiseks ja tagasitee leidmiseks.

Ole kursis ootamatute ilmamuutustega
Õhurõhu järsu muutusega kaasneb alati ilmamuutus. Sisseehitatud kõrgusbaromeeter tuvastab õhurõhu muutused reaalajas ning annab Sulle meeldetuletusi, et oleksid alati valmis oma reisideks ja seiklusteks.

Täpne jälgimine, madalam energiakulu
Uuendatud valgusdioodid ja tagaküljel asuv esmaklassiline välisklaas teevad koostööd energiasäästu algoritmiga, et aku energiatarvet vähendada.

Vere hapnikusisaldus
Toetab intelligentset ühekordset SpO2 taseme mõõtmist, nii saad tuvastada vere hapniku taset töötades või ronides.

Teaduslik une jälgimine
Huawei TruSleep™ 2.0 abil saab sinu Huawei Watch GT 2 Pro teaduslikult jälgida ja diagnoosida kuut levinumat uneprobleemi, pakkudes samal ajal soovitusi parema puhkamise jaoks.7 Magamise ajal jälgib kell Sinu pulssi, analüüsib hingamist ja annab hinnangu üldisele unekvaliteedile.

Vabane stressist
Suur töökoormus ja kiire elutempo panevad inimese mõnikord pinge alla. Huawei TruRelax™ tehnoloogia võimaldab terve päeva kestel stressi jälgida ja seeläbi ööpäraringselt Su tervise eest hoolitseda. Püüa teha hingamisharjutusi, et stressi alandada ja meeleolu õigel ajal reguleerida.

24-tunnine pulsijälgimine
Huawei TruSeen™ 4.0+ jälgib täpselt pulssi ja annab meeldetuletusi, kui Su pulss liiga kõrge või liiga madal on. Olenemata treeningutest või magamisest, tuvastab kell Su pulssi õigeaegselt, et pakkuda kaitset kogu päeva.

Juhtmevaba laadimine, tõhus elu
Kuni 2-nädalane akukestvus tagab tõhusaks tööks pideva energia. Kusjuures 5-minutilise juhtmevaba kiirlaadimisega saad kella kasutada veel 10 tundi. Samuti toetab see telefoniga pöördlaadimist, kui laadijat parasjagu käeulatuses pole.

Pane muusika käima
Salvesta kuni 500 muusikapala ja seo see lihtsalt Huawei FreeBuds Pro kõrvaklappidega. Tänu sellele saad oma lemmikmuusikat kuulates trenni teha ka ilma telefonita.

Kõned Sinu kellaga
Ühenda kell Bluetooth kaudu oma telefoniga ning saad kella abil kõnesid vastu võtta, ära panna või vaigistada ning kõnelogi vaadata otse oma kellast.

Huawei Share OneHop
Lihtsalt puuduta oma Huawei telefoni kellaga ja saad hõlpsalt alustada fotode kiiret edastamist. Seejärel saad kellakuva kohandada oma telefonis olevate fotodega.

Kaugjuhtimispult
Kella saad kasutada ka telefonikaamera kaugjuhtimispuldina.
(Ei toimi iOSiga.)

Ekraan

Ekraani tüüp
AMOLED
Ekraani diagonaal
1,39"
Ekraani lahutusvõime
454 × 454
Punktitihedus
326 ppi
Puutetundlik
Jah
Taustvalgus
Jah

Funktsionaalsus

Märguanded
Äratus
E-mail
Kalender
Kõned
Rakendused
SMS
Sotsiaalmeedia
Ilmateade
Nutifunktsioonid
Kaamera juhtimine
Helistamine
Mõõdetavad parameetrid
Kiirus
Läbitud vahemaa
Päevane aktiivus
Põletatud kalorid
Pulsisagedus
Sammud
Tempo
Treeningu kestus
Uneaeg
Stressitase
Vere hapnikusisaldus
VO2 max

Tarkvara

Operatsioonisüsteem
Huawei Lite OS
Sobivad operatsioonisüsteemid
Android 4.4 või uuem
iOS 9.0 või uuem
Nutiseadme rakendus
Huawei Wear App

Protsessor

Kiibistik
Kirin A1

Mälu

Sisemälu
4 GB
Operatiivmälu maht
32 MB

Andmeside

Bluetooth
Bluetooth 5.1
Bluetooth protokollid
LE
EDR

Sensorid

Asendisensor
Jah
Kiirendusmõõtja
Jah
Valgussensor
Jah
Pulsiandur
Integreeritud
Sammulugeja
Jah
Kõrgusmõõtur
Jah
GPS
GPS
GLONASS
Galileo
Kompass
Jah
NFC
Ei

Ühendused

Heli
Integreeritud kõlar
Integreeritud mikrofon

Vooluallikas

Vooluallikas
Integreeritud liitium-ioon aku
Aku mahutavus
455 mAh
Aku kestvus
Kuni 14 päeva
Laadimine
Juhtmevaba laadimine

Mõõdud ja kaal

Laius (mm)
46,7
Kõrgus (mm)
46,7
Sügavus (mm)
11,4
Rihma laius (mm)
22
Kaal (g)
52

Muu

Värvus
Must
Korpuse materjal
Titaan
Keraamiline
Rihma materjal
Fluoroelastomeer
Ilmastikukindlus
Veekindel (kuni 50 m sügavusel)
Töötemperatuur
-20 – 45 °C
Komplekti sisu
Nutikell
Laadimisdokk
Laadimiskaabel
Kasutusjuhend

Toote koodid

EAN
196522

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge