Xiaomi Watch S1 Active, valge

Põhiinfo

  • 1,43" 466 × 466 AMOLED ekraan
  • Nutitelefoni teavitused otse randmel
  • Pulsiandur, verehapniku sensor ja GPS
  • Kõlar ja mikrofon Bluetooth-kõnedeks
  • Aku kestab keskmiselt 12 päeva järjest

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

  • 1,43-tolline AMOLED ekraan
  • Vaid 36-grammine kerge disain
  • Üle 200 erineva ekraanikuva
  • Kaheribaline mitmesüsteemne GPS kiip
  • Verehapniku mõõtmine
  • 12 päeva kestev aku, 30 tundi treeningut GPSiga
  • 117 treeningrežiimi, 19 professionaalset režiimi
  • 24/7 pulsijälgimine koos stressi, une ja energiataseme jälgimisega
  • 5 ATM veekindlus*

Laiem vaade, selgemad üksikasjad
Suurem ja selgem 1,43-tolline AMOLED-ekraan pakub värvilisemat ja sujuvamat vaatamiselamust. Alati sees olev ekraan võimaldab mugavalt kella vaadata. Olulised märguanded, nagu sissetulevad kõned, meeldetuletused ja treeningu teavitused, kuvatakse selgelt isegi eredas valguses.

Kerge ja mugav disain
Uus stiilne ja kerge disain, mis muudab treeningud tõeliselt stiilseks. Vaid 36,3 grammi kaaluv Xiaomi Watch S1 Active aitab Sind treeningul piiranguteta.

Ole stiilne rohkemate kohandustega
Vali enam kui 200 erineva sihverplaadi teema hulgast, sealhulgas tehnoloogia, sport, masinad ja multikad. Saadaval on ka super- ja kohandatud kella sihverplaadid, mis võimaldavad valida just Sinu maitse ja temperamendiga sobivaima.

Naudi treeningut, jälgi oma südant
Toetab 19 professionaalset treeningrežiimi, nagu korvpall, tennis, ujumine ja HIIT, aga ka peaaegu 100 laiendatud treeningrežiimi. Jälgi ja analüüsi täpselt peamisi näitajaid, nagu pulss, keskmine tempo ja põletatud kalorid ja muuda oma treeningud tõhusamaks.

Juurdepääs oma lemmikspordirežiimile vaid ühe klõpsuga
Saad kohandada seadeid, et pääseda ligi oma lemmikspordirežiimile vaid ühe klõpsuga nupul SPORT. Lisaks toetatakse jooksulindi, väljas jooksmise ja kõndimise automaatset tuvastamist.

Kaheribaline mitmesüsteemne GPS
Sisseehitatud kaheribaline GNSS-kiip toetab viit peamist satelliitpositsioneerimissüsteemi: GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo ja QZSS, koos täiustatud optimeerimisalgoritmidega, et saavutada kiirem ja täpsem positsioneerimine, mis annab Sulle professionaalse statistika.

Enam ei ole vaja tunda muret aku tühjenemise pärast
Väikese energiatarbimise algoritmi ja 470 mAh suure akuga ei pea Sa aku tühjenemise pärast ärevust tundma. Mugav magnetiline laadimiskaabel laeb aku täis vaid 2,5 tunniga.
  • 12 päeva: tavaline kasutusrežiim
  • 24 päeva: akusäästja režiim
  • 30 tundi: GPS-režiim

Jäta oma käed vabaks Bluetooth telefonikõnega
Tänu sisseehitatud mikrofonile ja kõlarile toetab Xiaomi Watch S1 Active nüüd Bluetooth telefonikõnet. Kui oled väljas jooksmas või olukorras, kus telefoni pole mugav välja võtta, vasta sissetulevatele kõnedele või keeldu neist kõigest ühe nupuvajutusega.

Seisad silmitsi hädaolukorraga? Ära satu paanikasse
Hädaabinumbri kiireks valimiseks klõpsa kolm korda järjest all paremas nurgas olevat küljenuppu.

24-tunnine pulsi jälgimine
Mitme kanaliga PPG biosensor jälgib pulssi 24 tundi. Täiustatud riistvara ja algoritmidega jälgib andur täpselt Sinu südame löögisagedust isegi siis, kui harrastad kõrge intensiivsusega spordialasid, nagu jooksmine ja jalgrattasõit, ning teavitab Sind, kui pulss on liiga kõrge. Samuti salvestab see automaatselt viimase 30 päeva puhkeoleku pulsisageduse kõvera, jälgides pidevalt treeninguga saavutatud tervise paranemist.

Kogu päeva kestev vere hapnikusisalduse jälgimine
Meelerahu tagamiseks seadista SpO2 mõõtmine. Äsja täiendatud, et toetada kogu päeva pidevat SpO2 jälgimist. Mõõtmisintervalli saab seadistada vastavalt Sinu vajadusele.

Täiustatud une jälgimine
Maga hästi, et hästi tegutseda. Samuti on täiustatud une jälgimise funktsiooni, mis on nüüd 35%* täpsem ja toetab öise pika une ja päevaste juhuslike uinakute jälgimist. Salvesta oma unemustrid erinevatel etappidel ja paranda oma harjumusi parema une saavutamiseks.

Ära mine stressi, hingame koos
  • Stressi tuvastamine. Parema töö- ja eraelu tasakaalu saavutamiseks ole pidevalt kursis oma stressiseisunditega, samuti igapäevaste ja 30-päevaste stressitrendidega.
  • Hingamisharjutus. Leevenda kiiresti füüsilist ja vaimset pinget, järgides kuvatavaid rütme ja tehes 1–5 minuti jooksul hingamisharjutusi.

Terviseindeks
Terviseindeksit on täiendatud, et toetada keskmise ja kõrge intensiivsusega tegevuste kestuse ja püsti seismise eesmärkide seadmist (kalorid, sammud, seismine ning keskmise ja kõrge intensiivsusega tegevuse kestus; valige neljast kuvast kolm).

Naiste tervis
Täiesti uut naiste tervise jälgimise funktsiooni saab Mi Fitnessi rakenduse kaudu seadistada menstruatsiooni jälgimiseks ning see kuvab tsüklit automaatselt kellal ja sünkroonselt Sinu nutitelefoniga. Saad oma nutitelefonis määrata menstruatsiooniga seotud märguandeid ja meeldetuletusi ning Sinu kell kuvab neid mobiilimärguandeid.

*5 ATM veekindlus: 50 m veekindlus põhineb standardil GB/T 30106-2013 ja standardil ISO 22810:2010. Seda saab kanda basseinis kalda lähedal ujudes või muude madalaveeliste tegevuste ajal. Siiski ei saa seda kasutada kuuma duši all, saunas ega sukeldumisel. Veekindel funktsioon ei ole püsiv ja võib aja jooksul väheneda.

Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Elastic nutikellad

Ühendused
Bluetooth

Ekraan

Ekraani tüüp
AMOLED
Ekraani diagonaal
1,43"
Ekraani lahutusvõime
466 × 466

Funktsionaalsus

Märguanded
Äratus
E-mail
Kalender
Kõned
Rakendused
SMS
Sotsiaalmeedia
Nutifunktsioonid
Häälkäsklused
Helistamine
Kõne vastu võtmine
Mõõdetavad parameetrid
Läbitud vahemaa
Kiirus
Põletatud kalorid
Pulsisagedus
Sammud
Tempo
Treeningu kestus
Vere hapnikusisaldus
Uneaeg

Tarkvara

Operatsioonisüsteem
Android
iOS
Sobivad operatsioonisüsteemid
Android 6.0 või uuem
iOS 10 või uuem
Nutiseadme rakendus
Mi Fitness

Andmeside

Juhtmevaba võrk
WiFi IEEE 802.11 b/g/n
Bluetooth
Bluetooth 5.2

Sensorid

Asendisensor
Jah
Kiirendusmõõtja
Jah
Valgussensor
Jah
Pulsiandur
Integreeritud
Sammulugeja
Jah
GPS
GPS
GLONASS
Galileo
BDS
QZSS

Ühendused

Heli
Integreeritud kõlar
Integreeritud mikrofon

Vooluallikas

Vooluallikas
Integreeritud aku
Aku mahutavus
470 mAh
Aku kestvus
Kuni 12 päeva
24 päeva (energiasäästlik)
30 tundi (GPS treening)
Laadimisaeg
2,5 tundi

Mõõdud ja kaal

Laius (mm)
46,5
Kõrgus (mm)
47,3
Sügavus (mm)
11
Rihma pikkus
160 – 220 mm
Kaal (g)
36,3

Muu

Värvus
Valge
Rihma materjal
Silikoon
Ilmastikukindlus
Veekindel (kuni 50 m sügavusel)
Töötemperatuur
-10 – 45 °C
Komplekti sisu
Nutikell
Laadimiskaabel
Kasutusjuhend

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.28 kg
Pakendi laius
28 cm
Pakendi kõrgus
3.5 cm
Pakendi pikkus
6.9 cm

Toote koodid

EAN
6934177755217

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge