Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic 43mm, valge

Põhiinfo

  • 1,32" AMOLED 466 × 466 puutetundlik ekraan
  • Bluetooth kõned, nutitelefoni märguanded & muusika tugi
  • Pulsiandur, integreeritud GPS & 100+ treeningrežiimi
  • Juhtmevaba laadimine ning 14 päeva kestev aku
  • Luksuslik keraamiline korpus & veekindlus 30 m sügavuseni

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic 43mm, valge Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic 43mm, valge
„Ülivõrdes nutifunktsionaalsus pole selle tugevaim külg, aga kõik see, mis on olemas, toimib intuitivselt ja hästi. Aku peab vastu mitu korda kauem kui konkurentidel.” (ajakiri Digi, mai 2023)
  • Keraamiline korpus & Sapphire klaasist ekraan
  • Merekarbimustriga roostevabast terasest raam
  • Aku kestus 2 nädalat, 30% kiirem laadimine
  • Ööpäevaringne tervisejälgimine
  • Vasta Bluetooth kõnedele otse kellalt
  • Sukeldumise tasemel veekindlus

Pilkupüüdev sära
Kella valge keraamiline korpus on eriti pilkupüüdev. Sedaon töödeldud erakordselt kõrgel temperatuuril 1500 °C ning poleeritud teemantpulbriga, et saavutada puhas valge ja veatu tekstuur – paeluv silmale ning lisaks hingav ja mugav randmel kanda.

Asenda klassika moodsa stiiliga
Tutvu ainulaadsete ekraanidisainidega, mille hulgas eksklusiivne „Day and Night“, mis muutub koos päikesetõusu ja kuufaasidega. Kell toetab ka väljalülitatud ekraaniga aja näitamist, kohandatud ekraanikujundust Su telefoni galeriist ja muid funktsioone.

Jälgi oma tervist
Huawei Watch GT 3 Pro viib igakülgse tervisejälgimise uuele tasemele ning toetab suurt hulka nutikaid funktsioone, sealhulgas pulsisageduse, vere hapnikutaseme, une- ja stressijälgimist, et saaksid võtta kasutusele ennetavaid meetmeid ja olla oma tervisega kursis.

Nutikas pulsijälgimine koos reaalajas hoiatustega
Huawei TruSeen™ 5.0+ südame pulsisageduse jälgimise tehnoloogia kasutab signaalide jäädvustamiseks ringikujuliselt asetsevat kaheksat fotoelektrilist andurit. Täiustatud algoritm filtreerib välja häired, et jälgida hoolikalt pulsisagedust. Kasutaja saab jälgida oma pulsisagedust ööpäevaringselt ja saada reaalajas hoiatusi, kui pulss kaldub tavapärasest vahemikust kõrvale.

Lisaks võimaldab Huawei TruSeen™ 5.0+ südame pulsisageduse jälgimise tehnoloogiaga teha ka vere hapnikutaseme mõõtmiseid.

Naiste tervis
Selle nutikellaga saad jälgida oma menstruatsioonitsüklit ja hinnata ovulatsiooni kuupäeva. Huawei Watch GT 3 Pro oskab meeldetuletusi saata ja aidata valmistuda saabuvaks menstruatsiooniks.

Huawei TruSleep™ 2.0 unejälgimise algoritm tuvastab peamised unestaadiumid koos unekvaliteedi hindamise ja isikupärastatud nõuannetega parima võimaliku öise puhkuse saavutamiseks.

Käepärast on alati töövalmis stressimonitor, et jälgida ja hallata kõiki igapäevaseid katsumusi ning soovitada rahustavaid hingamisharjutusi, mis aitavad lõõgastuda.

Tervislike eluviiside registreerimisülesanded muudavad heaolu tagamise rahuldavaks ja eesmärgipäraseks protsessiks, alates unest, vee joomisest kuni treeninguteni – ja palju muud!

Avasta veealune imedemaailm
Huawei Watch GT 3 Pro kella veekindluse klass on IP68 ja kuni 5 ATM-i, kell on pidanud vastu vapustavad 200 veesurvetsüklit, seega toetab seade sukeldumist kuni 30 meetri sügavusele ning on ideaalne kaaslane kõigil veealustel seiklustel.

Ohutum sukeldumine
Kell kuvab sukeldumisandmeid reaalajas, sealhulgas sukeldumise kiirus, sügavus ja kestus.

Kellal on õhukindluse turvahoiatuse seaded, näiteks automaatsed meeldetuletused, kui laskud liiga sügavale või liiga kauaks.

Ole valmis sukelduma
Kell oskab salvestada sukeldumisandmeid, nagu sukeldumise kestus ja sügavuskõver, ning muudab Sinu edusammud jälgitavaks ja nähtavaks. Apnoe treeningrežiim salvestab Su südame pulsisageduse, hinge kinnipidamise kestuse ja diafragma kokkutõmbumise algusaja, et aidata pikendada hinge kinnipidamise aega ning olla veealusteks proovikivideks paremini ette valmistatud.

100+ treeningrežiimi
Saad valida rohkem kui 100 treeningu hulgast – jooksmine, rattasõit, mägironimine, ujumine, suusatamine ja palju muud – vaid ekraanipuudutusega saab asuda teele või avastada uut rada! Andmepõhised jooksumõõdikud, sealhulgas jooksuvõimekuse indeks, treeningsurve ja treeningkoormus ning näpunäited, aitavad maksimeerida jõudlust ilma keha ülekoormamata ning jagatavad jooksumarsruudid võimaldavad oma saavutuste üle uhkust tunda!

Saa golfis parimaks
Kell salvestab golfi mängides professionaalseid löögiandmeid, nagu löögi kiirus, löökide sagedus, hoovõtu aeg ja allalöögi aeg, pakub Driving range'i režiimi, mis jälgib teie hoovõttu viimse detailini, ning pakub käepäraseid demosid ja näpunäiteid, kuidas viia golfimäng uutesse kõrgustesse!

Pikk aku tööiga ja kiire laadimine hoiavad kella töös just siis, kui seda vajad. Kellal on 30% suurem laadimiskiirus, mis võimaldab laadida 25% laetuseni 10 minutiga või 100% laetuseni vaid 85 minutiga, ning kasutada seda tervelt 14 päeva, enne kui järgmist laadimist vaja läheb.
  • Aku kestus tavapärase kasutuse korral: 14 päeva
  • Aku kestus intensiivse kasutuse korral: 8 päeva

Rohkelt nutifunktsioone
  • Aktiveeri oma telefoni kaamera kaugpäästiku funktsiooniga ja jäädvusta meeldejäävaid hetki vaid mõne puudutusega randmel.
  • Watch AppGallery kaudu on allalaadimiseks saadaval hulgaliselt kolmandate osapoolte rakendusi.
  • Vasta Bluetooth kõnedele otse kellalt. Vasta sissetulevatele kõnedele või keelduge neist, saada kohandatud kiirvastuseid ja vaata kõnelogisid, et olla maailmaga ühenduses ka siis, kui telefon pole käepärast.
  • Kuula liikvel olles muusikat. Kell suudab telefoni esitusloendeid sünkroonida ja treeningute ajal Su lemmiklugusid iseseisvalt esitada. Pane vaid Bluetooth kõrvaklapid pähe ja asu teele.
  • Kell ühendub sujuvalt enamiku nutiseadmetega. Huawei seadmetest iOS ja Android telefonideni, Huawei Watch GT 3 Pro töötab sujuvalt käsikäes kõigi seadmetega.

PS! Kuigi Huawei Watch GT 3 Pro kuulutati välja koos tipptasemel EKG mõõtmise tehnoloogiaga, ei ole see funktsionaalsus hetkel veel Eestis saadaval.

Ekraan

Ekraani tüüp
AMOLED
Ekraani diagonaal
1,32"
Ekraani lahutusvõime
466 × 466
Ekraani kaitse
Sapphire Glass
Puutetundlik
Jah
Taustvalgus
Jah

Funktsionaalsus

Märguanded
Äratus
E-mail
Kalender
Kõned
Rakendused
SMS
Sotsiaalmeedia
Ilmateade
Nutifunktsioonid
Helistamine
Mõõdetavad parameetrid
Kiirus
Läbitud vahemaa
Päevane aktiivus
Põletatud kalorid
Pulsisagedus
Sammud
Tempo
Treeningu kestus
Uneaeg
Stressitase
Vere hapnikusisaldus
VO2 max

Tarkvara

Sobivad operatsioonisüsteemid
Android 6.0 või uuem
iOS 9.0 või uuem

Andmeside

Bluetooth
Jah

Sensorid

Asendisensor
Jah
Kiirendusmõõtja
Jah
Pulsiandur
Integreeritud
Sammulugeja
Jah
Kõrgusmõõtur
Jah
GPS
GPS
Kompass
Jah

Ühendused

Heli
Integreeritud kõlar
Integreeritud mikrofon

Vooluallikas

Vooluallikas
Integreeritud liitium-ioon aku
Aku kestvus
Kuni 14 päeva
Laadimine
Juhtmevaba laadimine

Mõõdud ja kaal

Laius (mm)
42,9
Kõrgus (mm)
42,9
Sügavus (mm)
10,5
Rihma pikkus
130 – 190 mm
Kaal (g)
50

Muu

Värvus
Valge
Kuldne
Korpuse materjal
Keraamiline
Rihma materjal
Keraamiline
Ilmastikukindlus
Veekindel (kuni 50 m sügavusel)
Sukeldumiskindel (kuni 30 m)
Töötemperatuur
-20 – 45 °C
Komplekti sisu
Nutikell
Laadimisdokk
Kasutusjuhend

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.366 kg
Pakendi laius
12 cm
Pakendi kõrgus
12 cm
Pakendi pikkus
8 cm

Toote koodid

EAN
6941487253746
Tootja kood
55028824

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge