TomTom Touch L, must

Põhiinfo

  • Integreeritud pulsianduriga aktiivsusmonitor
  • Mõõdab kehakoostist: rasvaprotsent & lihasmass
  • 24/7 aktiivsuse jälgimine + treeningrežiim
  • Puuteekraan – päeva ülevaade telefoni puutumata
  • Nutitelefoni märguanded randmel

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

"TomTom Touch enam lihtsalt mingi tavaline aktiivsusmonitor, mille võimekus lõppeb 24/7 aktiivsuse jälgimisega. Lisaks baasfunktsioonidele on Touch varustatud ka integreeritud pulsianduriga ning innovaatilise kehaanalüüsi funktsiooniga. Touch kalkuleerib analüüsi käigus keha rasva- ja lihasprotsendi, muutes sellega kasutaja treeningprogressi jälgimise mitmemõõtmeliseks. Lisaks on TomTom Touch varustatud puutetundliku ekraaniga, kuni 5 päeva kestva aku, ilmastikukindla disainiga ning lõppeks toob randmele ka mõningad nutitelefoni märguanded. Muljetavaldav resümee ühes mõnusalt tagasihoidliku disainiga korpuses aktiivsusmonitori kohta."
Loe lähemalt TomTom Touch aktiivsusmonitori ülevaadet Digitest.ee lehel »

Mis teeb Sinust Sinu?

TomTom Touch aktiivsusmonitoriga avaneb igapäevase aktiivsuse jälgimise uus mõõde. Nimelt on see varustatud muljetavaldava kehaanalüüsi funktsiooniga. Sportlikkus on midagi enamat kui kaalunumber. Sinu kehakoostis, mis koosneb keharasvast ja lihasprotsendist, on hea sportlikkuse näitaja ning annab aimu, kui heas vormis sa oled. Olles pidevalt sportlik ning aktiivne, näed, kuidas need näitajad aja jooksul paremuse poole muutuma hakkavad.

Pulss otse Sinu randmelt
Vabasta end pulsivöö raskusest ning hoia sõrme pulsil otse randmel. Tänu sisseehitatud pulsiandurile saad kõige täpsema info oma treeningu efektiivsusest. Südame löögisagedusel põhinev treening aitab treenida edukamalt ning saavutada eesmärke kiiremini. Tänu MySports rakendusele, saad teada, mis on Sinu pulss puhkeasendis – näitaja, mis on suurepärane sportlikkuse hindamiseks.

Kogu päeva aktiivsus
Iga minut on arvel! Touch salvestab kõik päeva jooksul astutud sammud, aktiivsed minutit, põletatud kalorid, uneaja ning pulsisageduse – 24/7. Püstita eesmärke, jälgi arengut ning püsi sportlikkuse-rööbastel.

Kõik andmed ühes kohas
TomTom MySports rakendus püüab kinni kõik aktiivsusmonitori poolt kogutud info ning esitleb seda sulle lihtsa ja loogilise andmekoguna.

Treeningrežiim
Lisaks aktiivsuse jälgimisele on TomTom Touch aktiivsusmonitoril ka treeningrežiim, mille käivitades saad jälgida treeningu kestel tehtud pingutust.

Alati ühenduses, alati kursis
TomTom Touch on lisaks kõigele ka nutikas. See püüab randmele kõik Sinu telefoni tulevad kõned ning SMSid, kaotades tarviduse iga helina peale telefoni järele haarata.

Elastic aktiivsusmonitorid

Ühendused
Bluetooth

Ekraan

Ekraani suurus
22,4 × 5,6 mm
Ekraani lahutusvõime
128 × 32
Puutetundlik
Jah

Funktsionaalsus

Mõõdetavad parameetrid
Sammud
Päevane aktiivus
Läbitud vahemaa
Põletatud kalorid
Uneaeg
Märguanded
Kõned
SMS

Sensorid

Asendisensor
Jah
Kiirendusmõõtja
Jah
Kõrgusmõõtur
Ei
Pulsiandur
Integreeritud
Sammulugeja
Jah
GPS
Ei
Kompass
Ei

Mälu

Sisemälu
4 MB

Ühenduvus

Bluetooth
Jah
USB
microUSB 2.0
Nutiseadme rakendus
TomTom MySports

Toide

Aku kestvus
5 päeva
Laadimine
Laadimiskaabliga

Mõõdud ja kaal

Kõrgus (mm)
11,5
Rihma pikkus
140 – 206 mm
Kaal (g)
10

Üldine

Värvus
Must
Rihma materjal
Silikoon
Ilmastikukindlus
IPX7
Komplekti sisu
Aktiivsusmonitor
microUSB kaabel
Kiirjuhend

Toote koodid

EAN
636926080163
Tootja kood
1AT0.001.01

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge