Aktiivsusmonitor Polar A300HR

Põhiinfo

Sinu keha ja A300. Loodud liikumiseks ja mõeldud teineteisele. Polar A300 on fitnesskell ja aktiivsusmonitor, mis paneb su liikuma ja rohkem saavutama. Saad jälgida oma päevast aktiivsust, treeninguid ja und.

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Kõik loeb
Iga hüpe, samm, jalutuskäik ja jooksukord loeb. A300 näitab su samme, läbitud teepikkust ja põletatud kaloreid ning annab sulle motivatsiooni aktiivsuse eesmärgi saavutamiseks. Kui püsid liiga kaua paigal, annab A300 vibreerimisega märku, et on aeg taas liikuda.


Treeni omas rütmis
Treeni Polari vööanduriga H7 täiesti omas rütmis – nii arvestatakse igat su liigutust. Tugev tulemus ja hea enesetunne! Analüüsi tulemusi iga treeningukorra lõpus Polar Flow veebiteenuse ja rakenduse abil.


Söö, liigu, maga, korda
Piisav kogus rahulikku und on sinu heaoluks hädavajalik. A300 jätab automaatselt meelde aja, millal magama jääd ja üles ärkad, ning äratab su õrna vibreerimisega. Jälgi oma unemustreid Polar Flow keskkonnas ning leia täiuslik tasakaal treeningu, päevase aktiivsuse ja puhkuse vahel.


Vaheta käiku
Väike muutus võib tähendada suurt erinevust. Näita oma tuju ja stiili erksavärviliste ja hõlpsalt vahetatavate randmepaeltega. Veekindla A300 vastupidavast silikoonist randmepael on kerge ja mugav.


ÖÖPÄEVARINGNE AKTIIVSUSE JÄLGIMINE
Jälgib su päevast aktiivsust erinevatel intensiivsustasemetel ning näitab tehtud samme, läbitud teepikkust ja põletatud kaloreid.


SÜDAME LÖÖGISAGEDUS
Kasutades koos Polari vööanduriga H7 mõõdetakse su igat südamelööki ja antakse teada, kas põletad peamiselt rasvu või parandad oma võimekust. Kõige täpsema kalorite põletamise tulemuse annab südame löögisagedusel põhineva treeningu korral.


NUTIKAD KALORID
Annab sulle täpselt teada, kui palju kaloreid sa põletasid. Individuaalne algoritm põhineb sinu andmetel: kaalul, pikkusel, vanusel, sool ja treeningu raskusel.


FÜÜSILISE VÕIMEKUSE TEST
Annab sinu võimekuse paranemisest täpse ülevaate, mõõtes puhkeolekus su aeroobset võimekust ja hinnates su maksimaalset hapnikutarbimist.


UNI
Jälgib automaatselt su une kestust ja kvaliteeti. Lisateavet unemustrite kohta leiad Polar Flow veebiteenusest ja rakendusest.


VAHETATAVAD RANDMEPAELAD
Erksavärvilisi randmepaelu saab hõlpsalt vahetada, nii et need peegeldaksid su tuju ja stiili. Valikus on järgmised värvitoonid: valge, must, roosa, kollane, sinine ja hall.


VIBREERIV PASSIIVSUSHOIATUS
Seade tuletab iga 55 istutud minuti järel sulle vibreerides meelde, et on aeg end veidi liigutada, ja aitab sul teha igapäevaseid aktiivseid puhkepause.


ÜHENDUVUS:
Bluetooth® Smart muudab Polar Flow rakendusega juhtmevaba sünkroonimise lihtsaks. Laadimise ja andmete sünkroonimise võimalus spetsiaalse USB-kaabliga PC ja Mac arvutitesse Polar FlowSync abil. Polar Flow veebiteenuse kasutamise võimalus Mac-arvutis opsüsteemis OS X 10.6 või uuemas versioonis ja PC-arvutis opsüsteemis Windows XP, 7 ja 8. Uuendatav tarkvara Polar Flow rakenduses hiina-, hispaania-, hollandi-, inglise-, itaalia-, jaapani-, norra-, poola-, portugali-, prantsuse-, rootsi-, saksa-, soome-, taani- ja venekeelne kasutajaliides.


AKTIIVSUSLOGI
Seade näitab sulle, kui aktiivne oled päeva jooksul olnud, ja annab praktilisi näpunäiteid päevase aktiivsuse sihi saavutamiseks.


KASU AKTIIVSUSEST
See funktsioon jälgib sinu aktiivsust kogu päeva, nädala ja kuu vältel ning näitab, kuidas aktiivsus aitab sul tervena püsida.


NUTIKAD KALORID
Annab sulle täpselt teada, kui palju kaloreid sa põletasid.


SÜDAME LÖÖGISAGEDUSE TSOONID
Intensiivsuse hõlpsaks valimiseks ja jälgimiseks ning südame löögisagedusel põhinevate treeninguprogrammide kasutamiseks. Südame löögisageduse vaiketsoonid on jagatud su maksimaalse südame löögisageduse põhjal: väga kerge (50–60% HRmax), kerge (60–70% HRmax), keskmine (70–80% HRmax), raske (80–90% HRmax) ja maksimaalne (90–100% HRmax).


ENERGYPOINTER
Annab selged juhised kiiremini vormi saamiseks. Eeldab Polar H7 olemasolu.


KASU TREENINGUST
Motiveeriv tagasiside kohe pärast treeningut. Eeldab Polar H7 olemasolu.


SÜDAME LÖÖGISAGEDUS TREENINGU AJAL
Näitab treeningu ajal praegust südame löögisagedust vaid ühe nupuvajutusega. Eeldab Polari vööanduri H7 olemasolu.


FÜÜSILISE VÕIMEKUSE TEST
Polari füüsilise võimekuse test mõõdab sinu aeroobset võimekust puhkeasendis vaid viie minutiga. Tulemus hindab sinu maksimaalset hapnikutarbimist (VO2max). Füüsilise võimekuse testimine annab motivatsiooni ja inspiratsiooni treeningute alustamiseks, jätkamiseks või intensiivsemaks muutmiseks.


Pulsi mõõtmine Pulsivöölt
Individuaalne treeningu vahemiku määramine Jah
Automaatne treeningtsooni soovitus Jah
Seatud treeninguvahemikust väljumise hoiatus Jah
Keskmise ja maksimaalse südamelöögi sageduse näit Jah
Kalorite kulu näit (kcal) Jah
Rasva kulu näit (g) Jah
Ainevahetuse kiiruse arvutamine (kcal) Jah
Arvutiga ühendatav Jah
Andmete ülekanne Digitaalne
Sammulugeja Jah
Distantsimõõtja Jah
Tootja Polar
Värvus valge
Pulsi mõõtmine ujumisel Jah
Kella tüüp Spordikell

Toote koodid

EAN
725882020815
Tootja kood
A300WHIHR

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge