Zhiyun Smooth Q2, must

Põhiinfo

  • Videostabilisaator nutitelefonile
  • Ülimalt kompaktne disain
  • Aku kestab kuni 17 tundi
  • Töötab ZY Play rakendusega
  • Võimalik laadida telefoni filmimise ajal

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

  • Ülikompaktne stabilisaator nutitelefonidele
  • Toetab vertikaalset videoformaati (näiteks Instagrami story jaoks)
  • Telefonihoidikusse mahuvad ka suured telefonid
  • Quick Release telefoni kiireks kinnitamiseks stabilisaatorile
  • Suur multifunktsionaalne nupp stabilisaatori juhtimiseks
  • Eriefektid foto ja videovõtete mitmekesistamiseks
  • ZY Play rakendus (võimaldab objekti jälgimist, aeg- ning panoraamvõtteid)
  • Kuni 17 tundi tööaega ühe laadimisega
  • Kasutatav akupangana telefoni laadimiseks

Väike aga võimas – uus kolmeteljeline stabilisaator Zhiyun Smooth Q2 pakub tervet rida uusi võimalusi mobiilidega videosalvestuseks. Tänu kompaktsusele ja kuni 17 tundi kestvale akule on tegemist ideaalse tööriistaga vlogger´itele ja YouTuber´itele!

Kiirelt kasutusvalmis
Zhiyun Smooth Q2 sobib kasutamiseks enamike kasutusel olevate nutitelefonidega. Nende hulka kuuluvad ka suured tippklassi mudelid, nagu näiteks iPhone 11 Pro Max ja Samsung Galaxy S10 Plus. Telefonihoidikusse saab panna kuni 85 mm laiuse telefoni ning keerata telefoni püsti juhuks, kui soovite salvestada püstformaadis video näiteks Instagrami jaoks. Tänu nutikale kiirvabastussüsteemile saate telefoni hetkega stabilisaatorile kinnitada või sellelt eemaldada.

Mobiilne videosalvestus uuele tasemele
ZY Play nutirakenduse kasutamine avab ligipääsu mitmele Zhiyun Smooth Q2 funktsioonile, mis aitavad teie videojäädvustused tõsta täiesti uuele tasemele.

Following Mode stabiliseerib värisemist, kuid võimaldab suuremat liikumist ning seetõttu saate jäädvustatava ettearvamatut liikumist telefoniga paremini salvestada. Pan Following Mode seevastu hoiab jällegi kogu liikumise ajal silmapiiri horisontaalsena. Lock Mode lukustab stabilisaatori soovitud suunale nii, et olenemata teie liikumisest on kaamera alati suunatud soovitud objektile. Full Range POV Mode võimaldab kaamera igas suunas liikumist, sh kallutamist ning annab seetõttu eriti hästi edasi seiklusliku teekonna. Vortex Mode lisab tegevust jäädvustavatele stseenidele uue mõõtme, võimaldades pöörelda 360-kraadi ulatuses ümber kaamera telje.

Smooth Q2 eriefektide valikust leiame ka aegvõtte ning panoraamfoto võimalused. Filmilike eriefektide valikust toome esile Dolly Zoom ehk Vertigo efekti, millega saab telefoni kaamera suumi kasutades luua Hollywoodi filmidest nähtud dramaatilisi eemaldumisi subjektist.

Akut jätkub kogu päevaks
Smooth Q2 võimas liitium-ioon aku võimaldab stabilisaatorit kasutada ühe laadimisega kuni 17 tundi. Laadimine on kiire ning vaid kolme tunniga on stabilisaator valmis uuteks väljakutseteks. Stabilisaatorit saate kasutada ka toiteallikana teie telefonile ning olla kindlad, et salvestus ei jää poolikuks telefoni tühjenemise tõttu.

Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.65 kg
Pakendi laius
12.1 cm
Pakendi kõrgus
5.4 cm
Pakendi pikkus
26.6 cm

Toote koodid

EAN
6970194085814
191493001428
6970194085777
Tootja kood
C030017E

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge