3 Legged Thing Pro 2.0 Leo Grey Carbon tripod

Ostukorvis rakendub
12% (lisa)allahindlus
(min. 11€ ostul)
269,99 €

Järelmaksuga ostes alates 9,20 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

3 Legged Thing Pro 2.0 Leo Grey Carbon statiiv 3 Legged Thing Pro Leo 2.0 süsinikkiust statiiv on auhinnatud ultrakompaktse Leo statiivi järeltulija. Sellel on mitte üks, vaid kolm eemaldatavat jalga, mida saab kasutada ühejalgadena ja kinnitada kaam

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

Vabandage, tooteandmed on tõlkimisel. Kui vajate toote võõrkeelse teksti mõistmisel abi, andke sellest palun teada e-posti teel info@photopoint.ee. Saadame teile kiirelt soovitud tõlke.


3 Legged Thing Pro 2.0 Leo Grey Carbon statiiv 3 Legged Thing Pro Leo 2.0 süsinikkiust statiiv on auhinnatud ultrakompaktse Leo statiivi järeltulija. Sellel on mitte üks, vaid kolm eemaldatavat jalga, mida saab kasutada ühejalgadena ja kinnitada kaamera külge. Või asendada jalad valikuliste 3 Legged Thing jalatsitega, et luua lauajalg. Statiivil on maksimaalne kõrgus 138 sentimeetrit ja minimaalne kõrgus 12,5 sentimeetrit, kaaludes vaid 1,5 kilogrammi. Leo 2.0 on stabiilne alus teie varustusele 3 Legged Thing Leo 2.0 on ideaalne lisavarustus teie foto- ja videotehnikale. Süsinikkiust statiivil on kandevõime 30 kilogrammi, mis sobib peaaegu igasuguseks seadistuseks, alates süsteemkaameratest kuni raskemate digitaalsete peegelkaamerate ja keskformaadis süsteemideni. Kokkupanduna on Leo 2.0 äärmiselt kompaktne, pikkusega vaid 37,4 sentimeetrit, mis teeb sellest ideaalse reisikaaslase professionaalsetele fotograafidele. Maksimaalne kandevõime 30 kilogrammi Jalad on eemaldatavad ja neid saab kasutada ühejalgadena või kinnitada kaamera külge Patenteeritud Tri Mount plaat lihtsustatud kasutamiseks Lõiked klambriga lisatarvikute kinnitamiseks Täpselt disainitud jalgade lukustamissüsteem suurema stabiilsuse ja jäikuse tagamiseks Kolmeosaline kesksammas koos keeratava lukustusega Jalad reguleeritavad 23, 55 ja 80 kraadi juures D-rõngas ja Toolz kinnitus traditsioonilise konksu asemel 8-kihiline süsinikkiust konstruktsioon suurema vastupidavuse tagamiseks Maksimaalne kõrgus 1,38 m Maksimaalne kõrgus ilma kesksammeta 1,03 m Minimaalne kõrgus 125 mm Ühejala maksimaalne kõrgus 1,42 m Kokkupandud pikkus 374 mm 5-osalised jalad / 2-osaline kesksammas Kandevõime 23 kraadi juures 30 kg Kandevõime 55 kraadi juures 20 kg Kandevõime 80 kraadi juures 10 kg Statiivi kaal 1,52 kg Jala nurgad 23, 55, 80 kraadi Maksimaalne jala toru läbimõõt 23 mm Garantii 5 aastat 3 Legged Thing Toolz Multitööriist Inbusvõti D-rõngas Kanderihm Kandekott

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 59,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 39,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 39,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 69,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
2.4 kg
Pakendi laius
24000 cm
Pakendi kõrgus
1480 cm
Pakendi pikkus
4280 cm

Toote koodid

EAN
5060244885431
Tootja kood
D176271

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge