Novoflex Classic Ball 5 II

Ostukorvis rakendub
14% (lisa)allahindlus
(min. 11€ ostul)
749 €

Järelmaksuga ostes alates 25,53 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Novoflex Classic Ball 5 II Versioon II omab "tõelist" panoraamalust 360° lasergraveeritud skaalaga allosas. Panoraamafunktsiooni kasutamiseks pööratakse kuulpea tagurpidi, võimaldades täpset horisontaalset tasandamist, et vältida kaldus horisondi tek

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

Vabandage, tooteandmed on tõlkimisel. Kui vajate toote võõrkeelse teksti mõistmisel abi, andke sellest palun teada e-posti teel info@photopoint.ee. Saadame teile kiirelt soovitud tõlke.


Novoflex Classic Ball 5 II

Versioon II omab "tõelist" panoraamalust 360° lasergraveeritud skaalaga allosas. Panoraamafunktsiooni kasutamiseks pööratakse kuulpea tagurpidi, võimaldades täpset horisontaalset tasandamist, et vältida kaldus horisondi tekkimist panoraamfotode tegemisel. Tasandamise toetamiseks on CB5 II-l integreeritud mullitase. Enam ei ole vaja statiivi/quadropodi jalgasid pikendada ja lühendada, et kohandada tasandamist.

  • Kolm vertikaalset 90° avamist kuulpea kaelale
  • AFC (advanced friction control) süsteem täpselt korduva ja määratletud hõõrdumise eelseadistuse jaoks
  • Enam ei ole vaja otsida hõõrdumise, lukustamise ja panoraamimise nuppe
  • Kuuli asend ei muutu lukustamise ajal

Üks pilk Classic Ballile, selle tagasihoidlikule mati titaanviimistlusele, ja on selge, et tegemist on kõrge täpsusega instrumendiga, mis on tehtud püsima.

Novoflexi tuntud tootepoliitika kohaselt on Classic Ball kõik-metalne disain, mis sisaldab arenenud polümeermaterjale.
Nagu ka teiste Novoflexi toodete puhul, arendati Classic Ball välja ja toodetakse täielikult ettevõtte tehases Memmingenis, Saksamaal.
Classic Ballil on kolm 90° avamist, et võtta kuulpea kael, mis suurendab oluliselt pea vertikaalset reguleerimisvahemikku. Kaamera saab sujuvalt pöörelda 180° vertikaalselt. Samuti on oluline, et kolme 90° avamise saavutamisel
ei kaota stabiilsust.

Töötades Classic Balliga, püüdsid Novoflexi arendusinsenerid eelkõige vastata fotograafide nõudmistele täpselt
juhitava ja korduvalt reguleeritava hõõrdumise seadistamiseks (pidurdamiseks) kuulpeal. Tulemuseks oli AFC (advanced friction adjustment). Siin integreeritud
esmakordselt võimaldab AFC fotograafidel seada hõõrdumist seadistusrõngas keskel. Teisisõnu, nad saavad seada
õige kuuli pidurduskiiruse juba enne kaamera ja objektiivi kinnitamist. See on lõpuks katsetamise ja veaotsimise lõpp. Õige seadistuse saamine on nüüd imelihtne, isegi kaalukate teleobjektiividega.

Võrreldes teiste selle tüüpi kuulpeadega, võimaldab Classic Ball lukustada kuuli asendisse ilma igasuguse riskita isegi väikseima nihke tekkeks.
See omadus tuleb eriti kasuks makrofotograafias, kus on oluline mitte häirida kaadri seadistust.
Nagu võiks oodata selle klassi tootelt, pakub Classic Ball integreeritud 360° panoraamimist ja kahte kaamerakeeret (1/4" ja 3/8").
Kuulitoetus on alaliselt määrimisvaba.

Kõik reguleerimiselemendid on optimeeritud lihtsaks kasutamiseks isegi väga rasketes tingimustes. Näiteks väga madalatel temperatuuridel töötavad fotograafid saavad kõiki funktsioone usaldusväärselt seadistada ja kontrollida ilma kindaid eemaldamata.
Classic Balli kujundamisel tuginesid Novoflexi insenerid praktilisele kogemusele ja sügavale teadmistele, mis tulenevad
professionaalsete fotograafide igapäevatöös tekkivatest probleemidest. Ettevõte on teinud suuri jõupingutusi, et saavutada suur stabiilsus ja suurepärane vastupidavus
vibratsioonile.

Tehnilised andmed:

  • Kõrgus: 4.6" / 117.5 mm
  • Põhja läbimõõt: 3.07" / 78 mm
  • Kaamera kinnituse läbimõõt: 2.3" / 59 mm
  • Kaal: 2.1 lbs / 970 g
  • Toetus: 26 lbs / 12 kg
  • Statiivi ühendus: 1/4" ja 3/8" keerme
  • Kaamera ühendus: 1/4" ja 3/8" keerme

Max. Load Ball Head (kg) 12,00
Camera Connection Thread 3/8" & 1/4"

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 129,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 79,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 119,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 189,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
1.12 kg
Pakendi laius
135 cm
Pakendi kõrgus
11.75 cm
Pakendi pikkus
20 cm

Toote koodid

Tootja kood
CB5II

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge