DJI RS 3 Mini

389 €

Järelmaksuga ostes alates 13,26 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

  • Stabilisaator sujuvaks ja värinavabaks kaameratööks
  • Võimaldab salvestada nii maastiku- kui portreeasendis
  • Värviline 1,4" LCD ekraan & Bluetooth ühendus
  • Toetab kuni 2-kilost raskust, kaaludes vaid 795 g
  • Aku kestab kuni 10 tundi
RS-seeria esimene minimudel DJI RS 3 Mini on väike ja kerge käeshoitav stabilisaator, mis suudab toetada kuni 2-kilost raskust. See sobib kasutamiseks levinumate kaamerate ja objektiivide kombinatsioonidega ning pärib RS 3 seeria suurepärase stabiliseerimisvõime. DJI RS 3 Mini abil vabastad oma loomingupotentsiaali ja saavutad pingutuseta professionaalse tulemuse.
  • Kerge disain – vaid 795 g
  • Toetab nt Sony A7 + 24-70mm f/2.8 GM
  • Bluetooth ühendus
  • RS 3 stabiliseerimisalgoritm
  • Toetab vertikaalset salvestamist ilma lisatarvikuteta
  • 1,4-tolline värviline puuteekraan

Läbimurre kompaktses korpuses
RS 3 Mini võtab kasutusele uuendusliku disaini, mis hõlmab väiksemat konstruktsiooni, integreeritud akut ja vertikaalse salvestuse võimalust ilma lisatarvikuid vajamata. Kompaktne ja kaasaskantav korpus mahub hõlpsasti kotti, võimaldades seda vaevata kõikjale kaasa võtta. RS 3 Mini on umbes poole väiksem kui RS 3 Pro, mis muudab selle pikaajalisel kasutamisel mugavamaks.

Super kerge, lihtne juhtida
RS 3 Mini kaalub portreeasendis vaid 795 g – see on ligikaudu 50% kergem kui RS 3 Pro ja 40% kergem kui RS 3. Horisontaalse plaadiga pildistades kaalub see vaid 850 g. Lisaks tagab kontsentreeritud tasakaalukese stabiilsema ja ergonoomilisema kasutuskogemuse.

Pingutuseta võimsus
RS 3 Mini kandevõime on kuni 2 kg, mis teeb sellest oma kaalu poolest oma kategooria parima*, võimaldades sel hõlpsasti hakkama saada ka suuremate seadistustega nagu Sony a7S III + 24–70 mm f/2.8 GM. See sobib kasutamiseks nii täiskaader- kui poolkaaderkaameratega, toetades laias valikus kaamera ja objektiivi kombinatsioone. Tänu suure pöördemomendiga mootoritele suudab RS 3 Mini säilitada stabiilse salvestamise ka suumides enamiku objektiivide maksimaalsele fookuskaugusele, ilma et oleks vaja tasakaalu korrigeerida.
*2023. aasta jaanuari seisuga.

Professionaalne stabiliseerimine
RS 3 Mini pärib RS 3 seeria suurepärase stabiliseerimisalgoritmi, tagades professionaalse kvaliteediga võtted. Olenemata sellest, kas jäädvustad madala nurga all või taskulambirežiimis, jäävad võtted stabiilseks.

Uus kahekihiline kiirkinnitusplaat
Täiustatud kahekihilisel kiirkinnitusplaadil on kumera paigutusjuhikuga ülemine plaat, mis takistab kaamera pöörlemist ja lõdvenemist. Selgete kinnitus- ja lukustusmärkide abil on stabilisaatori üles seadmine ja kokku panemine veelgi lihtsam. See toetab ka ARCA standardit, võimaldades mugavalt statiivide vahel vahetada.

Vertikaalne salvestus ilma lisatarvikuteta
RS 3 Mini mudeliga on RS-seeria teinud läbimurde vertikaalses salvestamises. Saad lülituda kohe portreeasendisse ilma lisatarvikuid vajamata.

Lihtsalt kinnita standardne kiirkinnitusplaat gimbali vertikaalse liigendi külge ja filmi sisu, mis on optimeeritud sotsiaalmeedia jaoks.

Võrreldes teiste gimbalite portreerežiimidega, on RS 3 Mini pöördenurk portreerežiimis oluliselt laienenud. See pakub isegi sama juhtimiskogemust kui horisontaalrežiim.

NATO laienduspesa
RS 3 Mini on varustatud NATO pesaga, mis toetab lisaseadmete, nagu käepidemete, lisatulede ja videomonitoride paigaldamist, võimaldades rohkem konfiguratsioone ja suuremat paindlikkust.

Bluetooth ühendus
RS 3 Mini on varustatud Bluetooth tehnoloogia, mis debüteeris RS 3 Pro mudelis. See funktsioon toetab levinumaid hübriidkaameraid ja võimaldab RS 3 Mini'l pärast esialgset sidumist automaatselt kaameraga uuesti ühenduda.

Pärast Bluetoothiga sidumist saad oma kaamera videosalvestuse ja pildistamisfunktsioone otse gimbali salvestusnupu kaudu juhtida. Kui kasutad Sony kaamerat koos toetatud objektiiviga, saad objektiivi optilist või digitaalset suumi otse eesmise kettaga kontrollida, kaotades vajaduse kaamera juhtkaabli järele.

Värviline 1,4-tolline puuteekraan
RS 3 Mini'l on 1,4-tolline värviline puuteekraan koos uue kasutajaliidesega. Reguleeri enamikku funktsioone ilma rakenduseta ja pääsed kiiresti ja intuitiivselt juurde tavalistele seadetele.

Esikettaga teravustamine
Nagu ülejäänud DJI RS-seeriatel, on ka RS 3 Mini-l ergonoomiline eesmine ketas, mida saab kasutada fookuse, ISO, ava, katiku ja muude parameetrite reguleerimiseks. Juhi gimbali kolme telje liikumist eesmise kettaga tõhusama salvestuskogemuse saamiseks.

Salvesta 10 tundi järjest
Integreeritud akukäepide kestab kuni 10 tundi järjest, pakkudes piisavat võimsust, et rahuldada täielikult kogu päeva võttevajadusi. Lae RS 3 Mini taas täis kõigest 2,5 tunniga, et kiiresti salvestamise juurde naasta. Seda saab isegi laadimise ajal kasutada.

Komplekti kuulub:
  • Kaamera stabilisaator
  • USB-C laadimiskaabel 40 cm
  • L-kujuline USB-C Multi-Camera Control kaabel 30 cm
  • RS Mini kiirkinnitusplaat
  • RS Mini statiiv
  • Kruvikomplekt

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 69,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 49,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 59,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 99,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.



Mõõtmed ja kaalud

Päritolumaa
Hiina

Toote koodid

EAN
6941565941916
190021067158
Tootja kood
CP.RN.00000294.01

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge