Elinchrom stuudiovälk ELB 500 TTL To Go

1 779 €

Järelmaksuga ostes alates 60,63 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

ELB 500 TTL To Go on ideaalne komplekt, mis võimaldab nautida täielikku vabadust kergekaalulise ja kaasaskantava lahendusega, pakkudes samal ajal 400 täisvõimsusega välku ühe laadimisega. Liikumise külmutamiseks kasuta tegevusrežiimi või kasuta HSS-i

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

Vabandage, tooteandmed on tõlkimisel. Kui vajate toote võõrkeelse teksti mõistmisel abi, andke sellest palun teada e-posti teel info@photopoint.ee. Saadame teile kiirelt soovitud tõlke.


ELB 500 TTL To Go on ideaalne komplekt, mis võimaldab nautida täielikku vabadust kergekaalulise ja kaasaskantava lahendusega, pakkudes samal ajal 400 täisvõimsusega välku ühe laadimisega. Liikumise külmutamiseks kasuta tegevusrežiimi või kasuta HSS-i, looda asukohas töötamiseks aku peale või ühenda see võrguga, kui pildistad stuudios Active Charge funktsiooniga.
Naudi lihtsust
Tänu TTL-ile on keerulised olukorrad nüüd lihtsad. Ole valmis sekunditega ja naudi kaunist valgust juba esimesest kaadrist alates TTL-iga. Vajadusel lülita kiiresti oma saatjalt käsitsi režiimi, et saada täielik kontroll oma ELB 500 TTL üle. Seadista soovitud valgus kõige lihtsamal viisil.
Kiirenda oma töövoogu Elinchrom Bridge'i ja Elinchrom iOS-i rakendusega
Fotograafid saavad oma Elinchromi valgustuse seadistust kõige lihtsamal ja kiiremal viisil juhtida iOS-i mobiilseadme kaudu. See rakendus aitab fotograafidel mitte ainult keeruliste seadistuste korral, vaid ka põhiliste 2 ühiku seadistuste korral. Kasutajad saavad oma valguste seadeid kiiremini kui kunagi varem kontrollida ja muuta. Elinchrom Bridge on vajalik lüli Elinchromi ühikute ja Elinchromi rakendust kasutavate mobiilseadmete vahel.

Saa täiuslik kaader juba algusest peale
Kasuta HSS-iga võimsust
ELB 500 TTL võimsusega 500 Ws ületab lihtsalt päikese. Elinchrom Pro saatja annab sulle juurdepääsu High Speed Sync'ile, et sünkroonida sujuvalt kiirustega kuni 1/8000s. Külmuta liikumine, tumesta ja ületa ümbritsevat valgust või kasuta laiemat ava. Unistuste tausta loomine pole kunagi olnud lihtsam.
Video - Brett Florens, Urban Fashion ELB 500 TTL-iga

Kõige võimsam kaasaskantav TTL-valgus kunagi

Piiramatu vabadus
ELB 500 TTL pakub sulle täielikku vabadust kergekaalulise ja kaasaskantava lahendusega, pakkudes samal ajal 400 täisvõimsusega välku ühe laadimisega. Liikumise külmutamiseks kasuta tegevusrežiimi või kasuta HSS-i, looda asukohas töötamiseks aku peale või ühenda see võrguga, kui pildistad stuudios Active Charge funktsiooniga.
Mida sa ka ei tahaks pildistada, ELB 500 TTL annab sulle selle!
"ELB 500 TTL annab mulle vabaduse tõeliselt ühenduda oma objektiga"
Brett Florens

Erakordne valguskvaliteet
ELB 500 TTL on 10 korda võimsam kui kaamera välklamp, kuid see ei ohverda valguse kvaliteeti kasutusmugavuse ja kaasaskantavuse nimel. Koos Elinchromi tarvikute valikuga saate kasu täiuslikust valguse jaotusest ning luua kõrgekvaliteedilist valgust igasuguste seadistustega, kus iganes sa ka ei pildista. Ületamatu värvide ja valguse ühtsusega saad juba algusest peale täiusliku kaadri.
Video - Seikluslik pildistamine ELB 500 TTL-iga

Keskendu lugudele, mida soovid jagada

Piiramatu loovus
ELB 500 TTL pakub sulle välklambi fotograafia lõbu ja loovust. See on täiuslik üldine kaasaskantav stuudiovälk kõigi sinu pildistamisvajaduste jaoks. Üksus pakub mitmesuguseid valgustusvõimalusi, kui seda kasutatakse kahe asümmeetriliselt juhitava välklambi peaga. Koos TTL-i ja HSS-i funktsiooniga on seda lihtne kasutada, samal ajal saavutades erakordseid kõrgekvaliteedilisi tulemusi.


Ühtlane ülevalt alla
Sinu töövoog muutub ELB 500 TTL abil lihtsamaks ja kiiremaks tänu TTL-ile ja sujuvale HSS-ile. Üksus töötab nagu assistent. Keskendu loole, mida soovid jutustada, ja tooda paremaid pilte vaid mõne sammuga.


Peamised omadused ja eelised
TTL käsitsi - kiire seadistus, parem töövoog
Naudi kaunist valgust juba esimesest kaadrist TTL-iga ja vajadusel lülita kiiresti käsitsi režiimi, et saada täielik kontroll üksuse üle.
HSS - sünkroonimine kiirustega kuni 1/8000s
Külmuta liikumine, tumesta ja ületa ümbritsevat valgust või kasuta laiemat ava.
1x Q-pea - üks pea kõikide vajaduste jaoks
Üks pea, et teha fotograafi valikuid lihtsamaks kui kunagi varem.
Elinchromi saatja Pro - tarkvarauuendus
Skyport Plus HS saab hõlpsasti uuendada saatjaks Pro, et kasutada ELB 500 TTL-iga TTL-i.
Võimsus HSS-iga
ELB 500 TTL on esimene üksus, mis saab piisavalt võimsust kasutades HSS-i.
Asümmeetria - täielik vabadus
Kahe sõltumatu välklambipeaga pakub üksus mitmesuguseid valgustusvõimalusi.
Active Charge - laadimine pildistamise ajal
Võimalus laadida akut aktiivselt pildistamise ajal, muutes pakendi stuudios ja asukohas kasutamise lihtsaks.
Skyport? ja Phottix? ühilduvus
Võimalus kasutada koos Phottixi, Skyporti saatjate ja mis tahes välklampidega.


Komplekti seadistus - Elinchrom ELB 500 TTL To Go
ELB 500 TTL
Liitiumioonaku
Laadija
Sünkroonjuhe 5 m
ELB 500 - pea, välklambi kaabliga 2,5 m
Kaitsekork välklambi peale
Reflektor 18 cm
Kandekott õlarihmadega
ProTec asukohakott

Elinchrom ELB 500 TTL tehnilised andmed
Välklambi võimsus 500 Ws/J
Võimsuse jaotus täielik asümmeetria
Võimsuse vahemik 7 F-stoppi
Välklambi kestus Tegevus: 1/20 000 sek - Tavaline: 1/3 400 sek
Taastumisaeg 0,05 - 2 sekundit
Aku eemaldatav liitiumioonaku 14,4 V / 72 W/h
Aku maht 400 - 28 000 välku (täisvõimsus / minimaalne võimsus)
Mõõtmed (P x L x K) 16,3 x 9 x 18,1 cm
Kaal (üksus + aku) 2,48 kg
Kaal (aku) 0,73 kg
Kaal (välklambi pea) 0,66 kg
Ühilduvus Skyport: Elinchromi saatja Pro
Phottix: Phottix Odin II saatja
Ühilduvus Elinchromi saatja Pro Nikon, Canon, Sony, Fuji, Pentax, Olympus/Panasonic


Elinchrom on Šveitsi stuudiovalgustuse tootja, kes on kuulus oma järjepideva innovatsiooni poolest ja on nii kaasaskantava kui ka stuudio fotograafilise valgustusvarustuse esirinnas. Alates 1962. aastast on Elinchrom jätkuvalt arendanud ja uuendanud välklambi valgustust, läbimurdelisi tooteid. Elinchromi stuudio- ja kaasaskantavad valgustuslahendused on saadaval nii professionaalidele kui ka neile, kes alustavad välklambi fotograafiaga.

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 219,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 129,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 229,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 349,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Toote koodid

EAN
7630006320913
Tootja kood
10309.1

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge