PMI tossumasin käeshoitav SmokeGENIE Pro komplekt

749 €

Järelmaksuga ostes alates 25,53 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

See on SmokeGENIE uusim Pro versioon! SmokeGENIE on kompaktne suitsumasina, mis toodab üllatavalt palju udu ja suitsu ühe nupuvajutusega. Ühe akulaadimisega töötab SmokeGENIE kuni neli tundi. SmokeGENIE on ideaalne loominguliste fotode, filmide ja et
See on SmokeGENIE uusim Pro versioon!

SmokeGENIE on kompaktne suitsumasina, mis toodab üllatavalt palju udu ja suitsu ühe nupuvajutusega. Ühe akulaadimisega töötab SmokeGENIE kuni neli tundi. SmokeGENIE on ideaalne loominguliste fotode, filmide ja etenduste jaoks, kus soovite ruumi puhuda suitsu või udu, et luua eriline atmosfäär. Tänu erinevatele lisaseadmetele saate suitsu kontsentreerida ühte kohta või puhuda seda laialt ruumi. On isegi võimalik suitsu ühes kindlas piirkonnas hoida üle 10 sekundi. Näiteks pildistamislaual või riiete ümber.

Kolm erinevat SmokeGENIE režiimi

Teil on täielik kontroll SmokeGENIE suitsu tootmise üle. On 25 erinevat positsiooni suitsu leviku ja koguse osas. Lisaseadmetega saate määrata suitsu või udu tüübi ja suuna. Allpool on kolm põhilist võimalust:

Suits

Klassikaline, tihe suits, sarnane pilvele taevas. Püsib lühidalt mõnekümne sentimeetri raadiuses ja hajub seejärel aeglaselt. Valige viie erineva suitsutaseme vahel. Tasetel 1 kuni 3 saate seda suitsu lõputult toota.

Udu

Hajub ruumis mitme meetri kaugusele. Selleks libistate kaasasoleva mini ventilaatori SmokeGENIE külge. See töötab akuga (18650) või USB-C toitega. SmokeGENIE täidab täielikult keskmise suurusega ruumi uduvihmaga. See loob müstilise efekti. Ideaalne koos LED-valgustitega, et valguskiired oleksid teie salvestustes nähtavad. Tootja läbiviidud testid näitavad, et suits püsib kaks korda kauem kui traditsiooniliste udu tekitajatega.

Madal suits

Raske suits, mis püsib mõnda aega laual, klaasis või objekti ümber. Selleks kasutage kaasasolevat silikoonist toru + käsn. Unikaalne efekt, mis pakub palju loomingulisi võimalusi. Kuna suits ei levi kiiresti ja on õhust raskem, tundub, nagu oleks suits seotud teatud objektiga. Nii on võimalik täita klaase ja potte suitsuga.

SmokeGENIE praktikas

Udu jääb ruumis nähtavaks 10 kuni 45 minutit, sõltuvalt ventilatsiooniastmest. Kaasasolevasse kotti saate SmokeGENIE ja tarvikud kaasa võtta, kuhu iganes lähete. SmokeGENIE saate kasutada otse tagaküljel oleva nupu või kaasasoleva kaugjuhtimispuldi abil. Nii saate suitsu tootmist alustada ja peatada viie meetri kauguselt. Kaugjuhtimispult töötab 23A 12V patareiga, mis ei ole kaasas. SmokeGENIE ise töötab kahe 18650 tüüpi patareiga (lameda otsaga). Need ei ole kaasas. Kui kasutate laetavaid 18650 patareisid, saate neid laadida läbi SmokeGENIE USB-C pordi - isegi kui SmokeGENIE on kasutusel. Enne kasutamist tuleb SmokeGENIE kapsli ja vähemalt ühe toru ümber alati paigaldada plastiksoojuskiht, kuna kapsel ja väljund on kuumad. Kaasas on kaks toru (5 ja 10 cm) ja üks 30 cm painduv toru. Lisaks leiate kotist kaks nurka, et suitsu suunata teatud suunas. SmokeGENIE kasutamiseks järgige järgmisi samme:

    • Täitke üks kahest läbipaistvast kapslist vedelikuga. Selleks on ülaosas avaus, kummikorgi taga. Vedelik on saadaval 120 ml pudelis, piisavalt nelja tunni pideva suitsu tootmiseks seadistusel 3. Pudelid ja kapslid on eraldi saadaval (vt valikulised tarvikud).
    • Kruvige kapsel SmokeGENIE külge (keermega ühendus).
    • Asetage SmokeGENIE sisse kaks 18650 patareid (ei ole kaasas).
    • Vajutage esiküljel olevat nuppu kolm korda. SmokeGENIE on peaaegu kohe kasutusvalmis, nii et saate suitsu kohe toota tagaküljel oleva nupuga (või kaasasoleva kaugjuhtimispuldiga).
SmokeGENIE rakendus

Kui olete loov inimene, kes armastab suitsu või udu kasutada, on SmokeGENIE ideaalne. See on ideaalne näiteks filmivõtete jaoks, et toota suitsu kapoti alt või köögist. Lisaks on SmokeGENIE väga sobiv kasutamiseks teatrites, et toota suitsu kohapeal. SmokeGENIE on kohe kasutusvalmis, kerge, töötab viie meetri kauguselt kaugjuhtimispuldiga (433 mHz) ja töötab tunde ooterežiimis, et toota kohe ja pikaajalist suitsu, kui vajutate nuppu. SmokeGENIE - erinevalt traditsioonilistest suitsumasinatest - ei tekita ooteolekus soovimatuid suitsupilvi.

Tehnilised andmed SmokeGENIE kohta

SmokeGENIE-ga saadame kaasa kaks suitsuvedeliku kapslit. Need kestavad vähemalt 100 tundi tarbekaupadena ja on eraldi saadaval (vt valikulised tarvikud). Täidate SmokeGENIE kapsli spetsiaalse SmokeGENIE vedelikuga, mis on valmistatud toiduohutust, taimset glütseriini ja propüleenglükooli. Suitsu sissehingamine on inimestele ja loomadele siseruumides ohutu. 9 ml SmokeGENIE vedelikku mahub kapslisse, piisavalt keskmiselt 15 minuti suitsu tootmiseks. Muude tootjate vedelik ei sobi. SmokeGENIE kapsel soojeneb kasutamise ajal. Kui kapsli plastikust kork muutub lillast oranžiks, on kapsel liiga kuum, et seda puudutada.

All on 1/4" keermega kinnitus. See kinnitab SmokeGENIE statiivile, klambrile või muule tööriistale (vt valikulised tarvikud). SmokeGENIE tuleb väga täielikult; koos kohvri, kapslite, lisaseadmete, vedeliku, kaugjuhtimispuldi ja ventilaatoriga. Teil on vaja ainult patareisid korraldada.

Allpool leiate kasutusaeg:Patareide tarbimine põhineb kahe 3200mAh patarei kasutamisel
  • Režiim 1: 144 minutit
  • Režiim 2: 103 minutit
  • Režiim 3: 51 minutit
  • Režiim 4: 38 minutit
  • Režiim 5: 30 minutit
  • Režiim 6: 26 minutit
  • Režiim 7: 22 minutit
  • Režiim 8: 19 minutit
  • Režiim 9: 15 minutit
  • Režiim 10: 11 minutit

USB-C kaudu saab laadida piiramatu kasutusajaga.

Vedeliku tarbimine täis 9 ml kapsli puhul:

  • Režiim 1: 90 minutit
  • Režiim 2: 60 minutit
  • Režiim 3: 31 minutit
  • Režiim 4: 23 minutit.
  • Režiim 5: 18 minutit
  • Režiim 6: 16 minutit
  • Režiim 7: 13 minutit
  • Režiim 8: 11 minutit
  • Režiim 9: 9 minutit
  • Režiim 10: 7 minutit

Ooteaeg: 120 minutit. Sellega on suits kohe saadaval (ootamisaega pole).

Pange tähele, et need ajad on hinnangulised.


1x SmokeGENIE; 2x suitsukapsel; 1x kaugjuhtimispult; 1x 120 ml suitsuvedelikku; 1x ventilaator; 1x ventilaatori hoidik; 1x käsn madala suitsu jaoks; 1x 5 cm toru; 1x 10 cm toru; 1x 30 cm toru (painduv); 1x kork torule; 2x nurgaühendustoru; 1x kapsli soojuskiht; 1x 1/4" adapter kinnitamiseks; 1x USB-C kaabel; 1x vastupidav kohver; 1x kasutusjuhend (EN)

Toote koodid

EAN
4897130720023

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge