Manfrotto Background 275x180cm Black/White

369 €

Järelmaksuga ostes alates 12,58 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Manfrotto Foto Taust 1,8 x 2,75 m must-valge on hädavajalik tööriist kõigile, kes soovivad luua professionaalseid pilte ja videoid ajatult elegantse esteetikaga. Selle mitmekülgsus ja kvaliteetne konstruktsioon teevad sellest suurepärase valiku kõigi

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

Vabandage, tooteandmed on tõlkimisel. Kui vajate toote võõrkeelse teksti mõistmisel abi, andke sellest palun teada e-posti teel info@photopoint.ee. Saadame teile kiirelt soovitud tõlke.


Manfrotto Foto Taust 1,8 x 2,75 m must-valge on hädavajalik tööriist kõigile, kes soovivad luua professionaalseid pilte ja videoid ajatult elegantse esteetikaga. Selle mitmekülgsus ja kvaliteetne konstruktsioon teevad sellest suurepärase valiku kõigile fotograafidele ja filmitegijatele. See on kokkupandav ja pööratav taust, ideaalne fotograafidele, kes töötavad passide, ID-kaartide ja ettevõtte piltidega. See taust on 1,8 meetrit lai ja 2,75 meetrit pikk, pakkudes piisavalt ruumi erinevate kompositsioonide ja efektide loomiseks. See on valmistatud kvaliteetsest kangast, mis on sile ja kortsuvaba, tagades sujuva ja professionaalse tausta teie piltidele ja videotele. Kokkupandav kolmandiku võrra oma algsest suurusest, et hõlpsasti hoida ja transportida.
Omadused:
Pööratav
Kroma võtme serva standardina
Plekkidekindel
Väga kiire paigaldada ja kokku panna
Sobib nii sise- kui ka välitöödeks
Kokkupandav kolmandiku võrra oma algsest suurusest

Kui tegemist on professionaalse fotograafia ja videoproduktsiooniga, on taust oluline komponent täiusliku stseeni loomiseks. Manfrotto Foto Taust 1,8 x 2,75 m must-valge on oluline seade fotograafidele ja filmitegijatele, kes otsivad mitmekülgsust, kvaliteeti ja stiili oma projektidesse.
Must ja Valge - Ajatu Elegants
Must ja valge on klassikalised värvid, mis ei lähe kunagi moest. Need on ideaalsed kontrastide ja dramaatiliste efektide loomiseks teie piltides. Selle taustaga saate lihtsalt vahetada musta ja valge värvi vastavalt oma vajadustele ja loovale visioonile. Kahepoolne disain võimaldab kiiret üleminekut kahe värvi vahel ja erinevate meeleolude ja teemade loomist teie projektides.
Lihtne paigaldada ja kasutada
Manfrotto Foto Taustal on mugav statiivikinnitus, mis võimaldab selle hõlpsalt kinnitada olemasolevale taustasüsteemile. See on ka lihtsalt rullitav sujuvaks transportimiseks ja hoiustamiseks. Olete siis kogenud professionaalne fotograaf või entusiastlik amatöör, hindate selle tausta kasutamise lihtsust.
Sobib paljudesse kontekstidesse
Olete siis stuudios, välitingimustes või oma kodus, Manfrotto Foto Taust vastab teie vajadustele. See on ideaalne portreefotograafiale, moefotograafiale, tootefotograafiale ja palju muule. Saate luua minimalistliku ilme valge poolega või anda oma piltidele salapärase atmosfääri musta poolega.


Alates 1978. aastast on Manfrotto kujundanud ja tootnud fototarvikuid professionaalsetele fotograafidele ja entusiastidele kasutamiseks stuudios ja välitingimustes. Tooteid iseloomustavad innovatiivsed lahendused, mis lihtsustavad fotograafi tööd ja innustavad suuremat loovust. Valikus on peegeldavad ekraanid, foto taustad, pehmeboksid, vihmavarjud, hajutid, kaameratarvikud ning lai valik tarvikuid tootefotograafiale ja fotostuudiotele.

Toote koodid

EAN
5055135901826
Tootja kood
LL LB6921

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge