Manfrotto HiLite Background 1.4x1m Small

284,99 €

Järelmaksuga ostes alates 9,71 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Manfrotto HiLite taust Small, 1,4 x 1 m. See 1,4 x 1 m suurune Manfrotto HiLite tausta versioon on väikseim valikus ja ideaalne väikeste toodete ja still-elustiili fotograafiaks. Nagu ka ülejäänud valikus, võimaldab see HiLite taust teil teha kõrge v

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

Manfrotto HiLite taust Small, 1,4 x 1 m. See 1,4 x 1 m suurune Manfrotto HiLite tausta versioon on väikseim valikus ja ideaalne väikeste toodete ja still-elustiili fotograafiaks. Nagu ka ülejäänud valikus, võimaldab see HiLite taust teil teha kõrge võtmega fotosid nii välitingimustes kui ka piiratud ruumides. Taust ise on valge ja tagant valgustatud, mis tähendab, et ei ole vaja kasutada tausta valgust subjekti taga. Kuna taust on valgustatud, saab subjekt seista selle ees ilma varju heitmata. Manfrotto HiLite taustad toimivad ka suurte tagumiste pehmetena, valgustades subjekti ja võimaldades kasutada vaid ühte muud välku subjekti eest valgustamiseks. Manfrotto HiLite 4'6"x3'6" taust on kokkupandav, seega saab seda hõlpsasti hoiustada ja transportida. HiLite taustu on mitmes suuruses.
Spetsifikatsioonid
Suurus: 100 x 140 cm
Sügavus: 28 cm
Kaal: 2,43 kg
Kohvrisuurus: ? 62 cm, sügavus: 7 cm
Kohvri kaal: 2,82 kg



Alates 1978. aastast on Manfrotto kujundanud ja valmistanud fototarvikuid professionaalsetele fotograafidele ja huvilistele kasutamiseks stuudios ja välitingimustes. Tooteid iseloomustavad innovaatilised lahendused, mis lihtsustavad fotograafi tööd ja suurendavad loovust. Valikus on peegeldavad ekraanid, fototaustad, pehmed kastid, vihmavarjud, hajutid, kaameratarvikud ja lai valik tarvikuid tootefotograafiale ja fotostuudiole.

Toote koodid

EAN
5055135906272
Tootja kood
LL LB8990

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge