Manfrotto HiLite Background 1.8x2.15m XL

789 €

Järelmaksuga ostes alates 26,89 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Manfrotto HiLite taust 1,8 x 2,15 m, suurus XL. HiLite taustade valik võimaldab fotograafil töötada viisil, mis oli minevikus äärmiselt keeruline saavutada. HiLite abil saab fotograaf saavutada "High Key" fotograafiat asukohas ja piiratud ruumides. V

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

Vabandage, tooteandmed on tõlkimisel. Kui vajate toote võõrkeelse teksti mõistmisel abi, andke sellest palun teada e-posti teel info@photopoint.ee. Saadame teile kiirelt soovitud tõlke.


Manfrotto HiLite taust 1,8 x 2,15 m, suurus XL. HiLite taustade valik võimaldab fotograafil töötada viisil, mis oli minevikus äärmiselt keeruline saavutada. HiLite abil saab fotograaf saavutada "High Key" fotograafiat asukohas ja piiratud ruumides. Valgustades valget tausta tagantpoolt, pole enam vaja kasutada subjekti taga taustavalgustust. Lisaks sellele, et taust ise on valgustatud, tähendab see, et subjekt saab seista praktiliselt otse selle ees ilma varju heitmata. HiLite taustad toimivad ka suure tagumise pehme kastina ja valgustavad ka subjekti, mis tähendab, et saate kasutada ainult ühte välklampi, et valgustada subjekti esiküljelt. Lisaks sellele on kogu asi kokkupandav. HiLite taust on saadaval mitmes suuruses.
Motiivide väljavabastamine
Tausta ilusaks ja ühtlaseks "valgeks muutmiseks" on tavaliselt vaja mitut valgusallikat ja suurt stuudioruumi. Tagantvalgust saab paigutada nii, et valgus jaotuks ühtlaselt kogu taustal, löömata subjekti. Manfrotto HiLite lihtsustab oluliselt sellist tüüpi fotograafiat. Isegi väikeses piirkonnas ja heledate värvidega on võimalik saada ühtlane, valge taust, kui motiiv asetatakse lähedale taustale.
Täiuslik igas keskkonnas
Tänu sellele, et HiLite saab seista iseseisvalt ilma lisajalata ja valgustus on paigutatud tausta küljele, võtab seadistamine väga vähe ruumi. Subjekti saab paigutada väga lähedale, kuna valgustus toimub "sisemuses" HiLite sees ja jaotub väga ühtlaselt üle suure pinnale.
Nii taust kui ka pehme kast
HiLite paindliku konstruktsiooni tõttu saab seda kasutada ka suure pehme kastina (sarnaselt aknavalgusele). Suureks eeliseks on HiLite õhuke disain, mis tähendab, et isegi väikestel stuudiotel on juurdepääs nii suurele pehmele kastile kui ka täiesti valgele taustale.
Kaasas kott
Kui HiLite't ei kasutata, saab selle täielikult kokku voltida ja see võtab ainult kolmandiku oma täispinnast. Kuna see on hoitud ja transporditud kaasasolevas kotis.
Mitmed erinevad suurused
Manfrotto HiLite on saadaval mitmes erinevas suuruses, mis on kohandatud poolefiguurilisele, täisfiguurilisele ja paaride/rühma fotograafiale. Kõik on valmistatud kõrge kvaliteediga detailidega, mis tagavad usaldusväärse funktsiooni ja käsitsemise.
Tarvikud
Tarvikutena on saadaval täiendavad vinüülist ümbrised ja mitmesugused taustakangaste variandid koos ümbristega, nn Bottle Tops, mis kasutavad Hi-Lite't taustajalana ja valivad kasutusvaldkonna.
Tehnilised andmed
Kuju: ristkülikukujuline
Kõrgus: 215,0 cm
Laius: 180 cm
Sügavus: 49,0 cm
Kaal: 7,34 kg
Kaasas kangaskott: Jah
Sügavus (kotis): 8,0 cm
Kõrgus (kotis): 103,0 cm
Kaal (kotis): 8,225 kg
Laius (kotis): 103,0 cm


Manfrotto on alates 1978. aastast kujundanud ja tootnud fototarvikuid professionaalsetele fotograafidele ja entusiastidele nii stuudios kui ka välitingimustes kasutamiseks. Tooteid iseloomustavad innovaatilised lahendused, mis lihtsustavad fotograafi tööd ja suurendavad loovust. Valikus on peegeldavad ekraanid, fototaustad, pehmed kastid, vihmavarjud, hajutid, kaameratarvikud ja lai valik tarvikuid tootefotograafiale ja fotostuudiole.

Toote koodid

EAN
5055135905244
Tootja kood
LL LB8867

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge