SmokeNINJA Handheld Smoke Machine

275,99 €

Järelmaksuga ostes alates 9,41 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

See on ideaalne suitsumasin fotograafidele, algajatele kasutajatele ja harrastajatele. SmokeNINJA on 30% väiksem, kuid omab täpselt sama võimsust kui SmokeGENIE. SmokeNINJA eest maksate umbes poole vähem kui SmokeGENIE eest. Kompaktsel SmokeNINJA-l o
See on ideaalne suitsumasin fotograafidele, algajatele kasutajatele ja harrastajatele. SmokeNINJA on 30% väiksem, kuid omab täpselt sama võimsust kui SmokeGENIE. SmokeNINJA eest maksate umbes poole vähem kui SmokeGENIE eest. Kompaktsel SmokeNINJA-l on 3 funktsiooni: udu, aur ja kuiv jää. Need 3 funktsiooni on spetsiaalselt loodud portree-, toidu- ja tootefotograafia jaoks. Erinevalt teistest suitsumasinatest ei tule SmokeNINJA suitsust põletavat lõhna. Suits on 100% ohutu, testitud SGS-i poolt, mis teeb SmokeNINJA näitlejate tervise seisukohalt parimaks valikuks. Suitsumasin ja suitsuvedelik on samuti heaks kiidetud näitlejate ametiühingu poolt näitlejate heaolu tagamiseks. Peamised omadused SmokeNINJA - Kompaktne suurus: 30% väiksem kui SmokeGENIE. - 100% ohutu suits: SmokeNINJA on SGS-i ja AEA sertifitseeritud. - Lihtsustatud eelseadistused: Selle asemel, et olla 25 režiimi, on 3 eelseadistatud nuppu, mis viivad kasutaja otse nende lemmikrežiimidesse: udu/kuiv jää/aur. - Nutikas seade: SmokeNINJA-l on uus funktsioon, mis näitab reaalajas, kui palju suitsu on jäänud enne aja lõppu. - 1-minutiline pidev purske: SmokeNINJA suudab pakkuda maksimaalset 60-sekundilist pidevat pursket enne aja lõppu. SmokeNINJA kasutamine SmokeNINJA saab kasutada ühe käega ja sellel on juhtmevaba kaugjuhtimispult. See on varustatud ka magnetplaadiga klambriga, et saaksite selle kinnitada magnetilisele pinnale või asetada näiteks statiivile. SmokeNINJA laadite USB-C kiirlaadijaga. Pärast 2-tunnist laadimist saate suitsu tekitada 15 minutit. Samuti on võimalik suitsukapsel ja aku välja vahetada. SmokeNINJA praktikas SmokeNINJA abil on võimalik tekitada kuni 1 minut pidevat suitsu. Esiküljel leiate 2 valgustatud joont, mis aeglaselt kaotavad oma valguse ülevalt alla. Neid nimetatakse terviseindikaatoriks. See võimaldab teil teada, millal teie minut on läbi. Terviseindikaator näitab ka, millal sisestatakse uus suitsukapsel, funktsioon muutub ja aku laadimise olek. Esiküljel leiate ka 3 eelseadistatud nuppu, et saaksite lihtsalt oma valiku teha. See SmokeNINJA komplekt sisaldab kõiki tarvikuid. 1x SmokeNINJA suitsumasin; 1x 100 ml suitsuvedelik; 1x kaugjuhtimispult; 1x silikoonkork; 1x suitsukapsel; 1x magnetkinnitus; 1x 1/4" kinnitus; 1x laadimiskaabel; 3x torud efektide jaoks; 1x käsn efekti jaoks.

Toote koodid

EAN
4897130720320

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge