Godox SKII400 Studio Flash Kit 400 D

Põhiinfo

3x Godox SK400II (D136902) 3x Godox 304 Lampstatief (D39726) 1x Godox Softbox Bowen's Mount 60x90cm (D40816) 1x Godox Flitsparaplu Zilver/Zwart 101cm (D39793) 1x Caruba Paraplu Wit/Zwart 109cm (D133572) 1x Godox Power Remote XT 16 2.4G (D115652) 1x Godox CB 06 Carrying Bag (D40857)

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Vabandage, tooteandmed on tõlkimisel. Kui vajate toote võõrkeelse teksti mõistmisel abi, andke sellest palun teada e-posti teel info@photopoint.ee. Saadame teile kiirelt soovitud tõlke.


Godox SK400ll stuudiovälklamp komplekt 400 D
Godox SK400II stuudiovälklambi üksusel on sisseehitatud traadita 2.4G X süsteem. See mitte ainult ei käivita välklampi, vaid võimaldab ka välgu võimsust seadistada tänu FT16 võimsuskaugjuhtimispultidele. Kompaktne 38 sentimeetri pikkune SK400II omab taaskasutusaega 0,1 kuni 1,0 sekundit ja välgukestust 1/2000 kuni 1/800 sekundit.


Godox Softbox Bowens Mount 60x90cm
Softbox levitab välklambi valgust ilusas ja ühtlases viisis, luues samal ajal pehme varju. Eriti portreede pildistamisel, nii välitingimustes kui stuudios, on softbox tõeline pääste. Tänu Bowensi kinnitusele saab softboxi kasutada igas stuudiovälklambi üksuses, millel on Bowensi kinnitus. Võre kasutatakse valguse hajumise kontrollimiseks. Softboxi pehme valgus ei muutu, kuid teil on rohkem kontrolli valguse suuna üle.


Godox Lambistatiiv
Godoxi lambistatiiv on ideaalne kaamera või välgu toetamiseks stuudio- või välitingimustes pildistamisel. Statiivid on tugevad, kõrged ja lihtsalt kasutatavad. Maksimaalse kõrgusega 200 cm ja madalaima positsiooniga 70 cm pakub 304 Light Stand õiget töökõrgust peaaegu kõigile.


Godox Välguvihmavari Hõbedane/Must
See Godoxi välguvihmavari on seestpoolt hõbedane ja väljastpoolt must. Vihmavarju läbimõõt on 101 cm. Vihmavari pakub hõbedast pinda välgu jaoks. Selle tulemuseks on kõva välguvalgus. Suurepärane portreede või varjuliste fotode jaoks.


Caruba Välguvihmavari Valge/Must
See Caruba välguvihmavari on seestpoolt valge ja väljastpoolt must. Vihmavarju läbimõõt on 109 cm. Vihmavarjul on peegeldav valge sisemus ja must välimus, mis ei lase valgust läbi. Valge sisemus annab üsna pehme ja ühtlase valgustuse, samas kui must välimus tagab suurema valgusväljundi.


Godox Võimsuskaugjuhtimispult XT 16 2.4G
Godox XT 16 võimsuskaugjuhtimispult võimaldab juhtida traadita Godoxi välklampe Witstro seeriast, QT seeriast, Quicker D seeriast ja Gemini GT/GS seeriast. Ühendate väikese vastuvõtja välklambi traadita juhtimisporti ja kinnitate päästiku kaamera kuumjalale. Saate välklampi käivitada umbes 100 meetri kauguselt avatud väljal. Teil on juurdepääs 16 valitavale välklambi grupile, tähistatud tähtedega A kuni F ja numbritega 0 kuni 9. Saate iga grupi välgu intensiivsust eraldi seadistada saatja kanalivalija nupu abil. Teil on ka võimalus konkreetne välklambi grupp välja lülitada. Välgu võimsust saab reguleerida 3 EV sammuga, vahemikus 1/128 kuni täisvõimsus.


Godox CB 06 Kandekott
Godox CB 06 kandekott on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest. Kotil on käepide lihtsaks transportimiseks. Kott sobib suurepäraselt erinevate välgu- või videosettide kaitsmiseks. CB 06-l on ka eemaldatavad paneelid ja vaheseinad.

Välgu võimsus 400 Ws
Juhtnumber 65
Värvustemperatuur 5600K
Taaskasutusaeg umbes 0,1-1,0 s
Välgukestus 1/2000 kuni 1/800 s
150 vati modelleerimislamp
Sisseehitatud traadita Godox 2.4G X süsteem
Kuni 16 alluvat üksust juhitav
Kaalub 2,1 kilogrammi
Standardne garantii: 2 aastat
Aku garantii: 3 kuud
Garantii välklambi torule: puudub

3x Godox SK400II (Bowens)
3x Godox statiiv
1x Godox Softbox 60x90
1x Godox 101cm välguvihmavari Hõbedane/Must
1x Caruba välguvihmavari Valge/Must 109cm
1x Godox võimsuskaugjuhtimispult XT 16
1x Godox CB 06 kandekott

MÄRKUS: alates nüüd ei toimetata Godoxi välklambi üksustega kaasa peegeldit.

Toote koodid

EAN
6952344216507
Tootja kood
D154281

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge