SmokeGENIE Theatrical Fog Generator | Professional

1 119 €

Järelmaksuga ostes alates 38,14 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

SmokeGENIE Professionaalse komplektiga saavad iseseisvad loojad kasutada udu, udu, madalat udu ja kuiva jää efekte. See on kõik-ühes käeshoitav seade, mis pakub kohest suitsu igal ajal ja igas kohas. Kiiresti saab toa hägustada, et luua kinematograaf

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

SmokeGENIE Professionaalse komplektiga saavad iseseisvad loojad kasutada udu, udu, madalat udu ja kuiva jää efekte. See on kõik-ühes käeshoitav seade, mis pakub kohest suitsu igal ajal ja igas kohas. Kiiresti saab toa hägustada, et luua kinematograafiline atmosfäär või kasutada seda välitingimustes tootmistel, kus on rasked võtteolud. Lisaks SmokeGENIE seadmele sisaldab Professionaalne komplekt juhtmevaba kaugjuhtimispulti, kahte vahetatavat suitsukambrit, kinematograafilise udu ventilaatori adapterit, nelja täpsust suitsu kujundavat pihustit, vedel suitsu pihustit ja silikoonist pikendusvoolikut. Alguse saamiseks on kaasas Cloud Formula vedelik (60 ml). SmokeGENIE ja kaugjuhtimispuldi toiteks on kaasas kolm 18650 liitium-ioonakut ja üks 23A aku. Kaasasoleva kaitsekattega saate oma SmokeGENIE ja tarvikud turvaliselt reisides kaasa võtta. Kõik-ühes mitmekülgsus SmokeGENIE võimaldab teil luua 25 erinevat suitsurežiimi, sealhulgas tiheda udu, atmosfäärilise udu, kuiva jää sarnast vedel suitsu, auru sarnaseid impulsside jõnksatusi, liikumatuid pilvi ja palju muud. Suitsu tegemine rasketes kohtades SmokeGENIE suurus võimaldab paigutada selle kõige väiksematesse ja kitsamatesse kohtadesse. Otsustage täpselt, kuhu soovite suitsu ja kasutage sisseehitatud kaugjuhtimispulti käed-vabad toimingute tegemiseks, et saavutada visuaalselt löövad efektid. Kasutage suitsu seninägematult suure täpsusega Ideaalne portree-, miniatuur- ja toidufotograafia jaoks on SmokeGENIE-l spetsiaalne täpsuspihusti, mida saate kasutada suitsu täpseks pealekandmiseks, kui töötate kitsastes, väikestes ruumides. Inimestele ja riietele ohutu toiduohutu Cloud Formula vedelik SmokeGENIE Cloud Formula vedelik on ohutu, lõhnatu, keskkonnasõbralik ja põhineb toidukvaliteediga koostisel. Väike, käeshoitav suitsumasina võimas funktsioonidega Kinematograafiline udu pika riputusajaga: 10–15 minutit (ventilatsiooniga), 30–45 minutit (ventilatsioonita) Ootamisaega/põlemisaega pole Kambri maht: 9 ml 500 kuupjalga minutis Lihtne täitmise sakk, üks täispaak teeb 10 minutit suitsu Nutikas liides 25 võimsusrežiimiga Kaugjuhtimispult käed-vabad toimingute tegemiseks Vastupidav ja vahetatav suitsukamber Kasutab tööstusstandardile vastavaid 18650 taaslaetavaid akusid - saate kohe võimsust USB-C kiirlaadimine Cloud Formula vedeliku koostis: VG (taimne glütseriin) + PG (propüleenglükool) Karbis SmokeGENIE käeshoitav udu- ja uduaparaadi professionaalne komplekt SmokeGENIE käeshoitav suitsuseade Juhtmevaba kaugjuhtimispult Silikoonist pikendusvoolik (12 tolli) 2x aatomiseeriv suitsukamber Cloud Formula vedelik (60 ml) Kinematograafiline udu ventilaatori adapter 4x täpsust suitsu kujundavat pihustit Vedel suitsu pihusti USB-C laadimiskaabel 1/4"-20 kinnitusadapter Kaitsev kõvakarp 3x 18650 liitium-ioonaku SmokeGENIE ja kinematograafilise udu ventilaatori jaoks Aku kaugjuhtimispuldile

Toote koodid

EAN
4897130720023
Tootja kood
126457

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge