SmokeGENIE Smoke Machine - Hazer Kit

899 €

Järelmaksuga ostes alates 30,64 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

SmokeGENIE Hazer Kit on käeshoitav kõik-ühes seade, mis annab loojatele rohkem võimalusi efektide loomiseks udu, udususe, udu ja kuiva jääga, igal ajal ja igal pool. Kiiresti looge udu ruumis, et luua kinematograafiline atmosfäär või kasutage seda vä

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

SmokeGENIE Hazer Kit on käeshoitav kõik-ühes seade, mis annab loojatele rohkem võimalusi efektide loomiseks udu, udususe, udu ja kuiva jääga, igal ajal ja igal pool. Kiiresti looge udu ruumis, et luua kinematograafiline atmosfäär või kasutage seda välitingimustes tootmisteks, kus on keerulised võtteolud. Lisaks SmokeGENIE üksusele sisaldab Hazer Kit traadita suitsukontrolli, vahetatavat suitsukambrit ja 30 cm silikoonist toru. Komplektis on ka Cloud Formula lapi (60 ml), et saaksite kohe alustada. SmokeGENIE ja kaugjuhtimispuldi toiteks on kaasas 18650 liitium-ioonakud ja 23A patarei. Kõik-ühes seade SmokeGENIE-ga saate luua kokku 25 erinevat efektirežiimi, sealhulgas tihedat udu, atmosfäärilist udusust, vedelat suitsu, mis käitub nagu kuiv jää, pulseerivaid jetilaadseid pilvi, paigalseisvaid pilvi ja palju muud. Loo suitsu kõikjal SmokeGENIE suurus tähendab, et seda saab paigutada kõige väiksematesse ja kitsamatesse kohtadesse. Otsustage täpselt, kuhu soovite oma seadet paigutada, ja kasutage sisseehitatud kaugjuhtimispulti käed-vabad efektide juhtimiseks, et saavutada visuaalselt silmatorkavaid tulemusi. Paiguta suits kõrge täpsusega SmokeGENIE sobib suurepäraselt portree-, miniatuur- ja toidufotograafiasse ning seda saab varustada spetsiaalse täpsusotsikuga (müüakse eraldi), mida saate kasutada suitsu täpseks pealekandmiseks, kui töötate kitsastes ja väikestes ruumides. Toiduohutu märg - ohutu inimestele ja riietele SmokeGENIE Cloud Formula vedelik on ohutu, lõhnatu, keskkonnasõbralik ja põhineb toiduks heakskiidetud koostistel. Väike, käeshoitav suitsumasina paljude funktsioonidega Filmiudu, mis püsib kaua: 10 kuni 15 minutit (ventilatsiooniga), 30 kuni 45 minutit (ventilatsioonita) Ooteaeg null Vedeliku maht: 9 ml 500 kuupjalga minutis Lihtne täita, täispaak annab 10 minutit võimsust Nutikas liides 25 efektiga Lisakontroll käed-vabad kasutamiseks Vastupidav ja vahetatav suitsukamber Kasutab tööstuslikke standardseid laetavaid 18650 akusid - kiireks käivitamiseks USB-C kiirlaadimine Cloud Formula Vedeliku koostis: VG (taimne glütseriin) + PG (propüleenglükool) Artiklis mainitud tooted: SmokeGENIE käeshoitav seade Traadita suitsukontroll Silikoonist vastuvõtutorud 30 cm 2x aatomiseeriv suitsukamber Cloud Formula vedelik (60 ml) 2x liitium-ioonaku SmokeGENIE jaoks (18650) Patarei kaugjuhtimispuldile

Toote koodid

EAN
4897130720375
Tootja kood
126458

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge