Sonic toothbrush Soocas SPARK

35,99 €

Põhiinfo

Soocas Spark helihambahari Saavuta enesekindlus kauni naeratuse abil. Soocas Spark helihambahari kasutab kvaliteetseid DuPont harjaseid, omab IPX8 veekindlust ja on kompaktse ning kerge disainiga. Selle võimsa mootori abil tagatakse täpne puhastus ni
Soocas Spark helihambahari

Saavuta enesekindlus kauni naeratuse abil. Soocas Spark helihambahari kasutab kvaliteetseid DuPont harjaseid, omab IPX8 veekindlust ja on kompaktse ning kerge disainiga. Selle võimsa mootori abil tagatakse täpne puhastus ning taimeriga saab lihtsalt kontrollida puhastamise aega. Seade toetab kahte töörežiimi ning selle töö on äärmiselt vaikne. Seda saab juhtida ühe nupuga. Lisaks võimaldab võimas aku töötada ühe laadimisega kuni 40 päeva.

Usaldusväärne jõudlus

Tänu oma edasijõudnud mootorile töötab Spark hambahari äärmiselt tõhusalt. Sellega vähendatakse energiakadu 60% võrra ning tagatakse kontsentreeritud jõu edastamine harjastele. Lisaks kasutatakse innovaatilist mikromullitehnoloogiat, mis tagab toidujääkide tõhusa eemaldamise isegi raskesti ligipääsetavatest kohtadest hammaste vahel. Lisaks pakub seade 40% suurema tihedusega DuPont 612 Brilliance harjaseid, millel on ümarad otsad ning need on paigutatud lainelise mustriga paremaks sobivuseks suus. Toode omab ka 16 patenti ning on läbinud üle 50 testi, et tõestada oma kõrget kvaliteeti.

2 töörežiimi

Seade pakub 2 töörežiimi - saate selle jõudlust vastavalt vajadusele reguleerida. Õrn režiim on soovitatav esmakordsetele kasutajatele ja neile, kellel on äärmiselt tundlikud hambad. Puhastusrežiim aga on suurepärane valik, kui olete mures hammaste valgendamise pärast. Kõrgsageduslikud vibratsioonid tagavad tõhusa puhastuse, nii et saavutate valge ja särava naeratuse.

Mõeldud lahendused

Hambaharja müratase ei ületa 55 dB ning 2-minutiline taimer meenutab teile iga 30 sekundi tagant harjatava ala vahetamist, aidates teil paremaid harjumusi kujundada. Lisaks mäletab seade viimati kasutatud režiimi ning eristub IPX8 veekindlusega. Nagu näete - igale detailile on mõeldud!

Kuni 40 päeva kasutamist

2-tunnine laadimine on piisav, et kasutada Spark hambaharja kuni 40 päeva. Jätke hüvasti sagedase laadimise vajadusega ning nautige juhtmevaba mugavust! Kas muretsete seadme laadimise unustamise pärast? Ärge olge! Kui aku laetuse tase jõuab 20% -ni, näete teavitust.

Viimistletud disain

Hambaharja käepide on valmistatud alumiiniumsulamist, seega on see vastupidav ja esteetiliselt meeldiv. Praktiline valgusrõngas võimaldab teil kontrollida aku taset ning läbipaistev pea muudab hambaharja oleku kontrollimise lihtsaks. Lisaks on seade läbinud korrosioonikindluse tõestamiseks mitmeid teste. Samal ajal on see väiksem ja kergem kui sarnased hambaharjad. Valige mugavus ja funktsionaalsus Soocas'ega!

Kompaktne disain

Mis eristab Soocas seadet teistest helihambaharjadest? Muuhulgas selle kompaktne disain - Spark mudel on poole lühem enamikest sarnastest toodetest ning selle mõõtmed (8,97") on sarnased tavaliste käsitsi hambaharjadega. See on ka palju kergem, kaaludes vaid 0,13 naela, seega selle kaal on ainult 1/3 teiste elektriliste hambaharjade omast. Selle kasutamine on mugav.

Komplektis:
  • Harjastus
  • Harjapea
  • Kinnitus hambaharja seinale paigaldamiseks
  • Reisikott
  • Toiteadapter
  • USB/USB-C laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja Soocas
Mudel SPARK
Töörežiimid Õrn režiim, puhastusrežiim
Helitugevus 55 dB
Taimer jah, 2-minutiline
Tööaeg 40 päeva
Laadimisaeg 2 tundi
Port USB-C
Veekindlus IPX8

Toote koodid

EAN
6970237665614
Tootja kood
Spark

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge