3mk kaitsekile Paper Feeling Apple iPad 10.2" 8gen/9gen

Ostukorvis rakendub
14% (lisa)allahindlus
(min. 11€ ostul)
25,99 €

13 € / TK

Põhiinfo

Paper Feeling™ - joonista, kirjuta ja kaitse oma seadet Nagu paber - 2 pakki Suurendab ekraani tugevust kuni 200% Ei kogune mustust ja sodi Vähendab sõrmejälgi Kas oled graafiline disainer ja hoolid igast pisiasjast oma igapäevatöös? Sa poleeri oma p
Paper Feeling™ - joonista, kirjuta ja kaitse oma seadet Nagu paber - 2 pakki

Suurendab ekraani tugevust kuni 200%

Ei kogune mustust ja sodi

Vähendab sõrmejälgi

Kas oled graafiline disainer ja hoolid igast pisiasjast oma igapäevatöös? Sa poleeri oma projektid äärmise hoolega ja siis äkki ilmub ekraanile inetu, rasvane plekk. Unusta see! Paper Feeling™ on kile, mis on kergesti puhastatav ja takistab plekkide teket ekraanil.

Peegeldav kate

Kui kasutad oma tahvelarvutit igapäevaselt töövahendina, hindad kindlasti Paper Feeling™ mugavust. Sa mitte ainult ei kaitse oma tahvelarvutit ja hoiad seda turvalisena, vaid peegeldav kate annab sulle valguse peegeldamise kogemuse, mis viib sinu tahvelarvuti kvaliteedi täiesti uuele tasemele.

Mõnus nagu paber

Stylus libiseb ekraanil, kuid sulle tundub, nagu kirjutaksid paberile. See tõesti tundub nagu kirjutaksid paberile. Paper Feeling™ kaitsekile abil saad liikuda ajaga kaasas, kartmata loobuda sellest, mida armastad - sensuaalsest tundest, kui kirjutad paberile. Paper Feeling™ on nostalgiline tagasivaade minevikku kaasaegse, paberile sarnaneva kaitsekile kujul. Kõik on loodud selleks, et kirjutamine ja joonistamine ekraanil oleks nauding.

Efektiivne ja vastupidav kaitse

Kirjutad, joonistad, hetk tähelepanematust ja su kallis seade maandub tänaval või põrandal. Kõhus on surve ja mõte - kas ekraan on korras? Me teame seda hästi. Sellepärast tegime oma Paper Feeling™ kaitsekile mitte ainult paberit jäljendavaks, vaid ka soomustatud klaasiks. See ainulaadne kile tugevdab ekraani kuni 200%, kaitstes tõhusalt sinu tahvelarvuti või nutitelefoni ekraani kriimustuste ja purunemise eest.

Alati puhas

Kas sulle meeldib kirjutada mustade, plekiliste paberilehtede peale? Paper Feeling™ kaitsekile pühitakse lihtsalt ära, et nautida täiesti puhta ekraani. Kirjuta ja joonista ekraanile unikaalse paberitextuuriga, ilma sõrmejälgede või mustuseta! Mida veel soovid?

Tehnilised andmed
Kaitse tüüp Pet kile - Paper Feeling™
Mõju tugevus kuni 200%
Paksus 0,180 mm
Kasutatud tehnoloogiad: - Laseri tootmistehnoloogia- Inviscid-Sil™ kleepuv aine- Fit-In™ paigutusribad- Dust-Fix™ ribad
Komplekt sisaldab: - 2 tk Paper Feeling™ (eesmine),- Fit-In™ paigutusribad- Dust-Fix™ ribad- Anti-Bubble Card™,- CleaningSet.
Garantii 24 kuud

Compatibility - device model iPad 10.2'' 2019 (7 gen.), iPad 10.2'' 2020 (8 gen.), iPad 10.2'' 2021 (9 gen.)
Package Envelope
Device model code A2602, A2604, A2603, A2605, A2270, A2428, A2429, A2430, A2197, A2198, A2200
Tłumaczenia cze, ukr, eng, fre, ger, ita
Compatibility - device manufacturer Apple
Euro hanger Yes
BC MS, ŁB

Sobivus

Sobib seadmele
Apple iPad 10.2

Toote koodid

EAN
5903108449045
Tootja kood
5903108449045

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge