Axagon USB hub 4xUSB 3.2 Gen 20cm HUE-MSA

Ostukorvis rakendub
10% (lisa)allahindlus
(min. 11€ ostul)
15,99 €

Põhiinfo

Metallist USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) hubi AXAGON HUE-MSA ühendab kuni neli USB-seadet sülearvuti või arvutiga. Sellel on ka USB-portide väljalülitamise ja laadimise funktsioon. Metallist korpus on valmistatud alumiiniumist ja pakub sagedase kandmise kor

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

Metallist USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) hubi AXAGON HUE-MSA ühendab kuni neli USB-seadet sülearvuti või arvutiga. Sellel on ka USB-portide väljalülitamise ja laadimise funktsioon.

Metallist korpus on valmistatud alumiiniumist ja pakub sagedase kandmise korral ideaalset mehaanilist kaitset. Elegantne peenelt struktureeritud korpus püsib sõrmejälgede vastu. Kummist padjad takistavad libisemist laual. Püsivalt kinnitatud 20 cm pikkune USB-kaabel on ideaalne mobiilseadmete kasutajatele.

Iga USB-port saab sisse / välja lülitada nupu abil. See võimaldab hõlpsasti ühendada mittevajalikud seadmed lahti, ilma et peaksite neid USB-hubist lahti ühendama. Igal USB-A pordil on sinine LED, mis näitab, kas port on sisse või välja lülitatud. Pärast hubi ühendamist on kõik LED-id sisse lülitatud = pordid on lubatud, LED on välja lülitatud = port on keelatud.

Selle USB-hubi mitmekülgsust suurendab ka sisseehitatud mikro-USB-ühendus täiendava toite saamiseks mobiiltelefonidega kaasasolevatest standardsetest USB-laadijatest. Tänu sellele täiendavale toiteallikale saab arvutisse, sülearvutisse, tahvelarvutisse või nutitelefoni ühendada mitu väliseadet. USB 3.2 Gen 1 standard võimaldab andmeedastuskiirust kuni 5 Gb/s.

Tänu laadimishubi funktsioonile saab mobiilseadmeid laadida isegi ilma arvutiga ühendamata. Kasutamata laadija muudab selle USB-hubi tasuta laadimishubiks. Hub laeb ka telefone ja tahvelarvuteid vooluga kuni 1,5 A / 5 V. Seega saab hub hõlpsasti laadida Androidi nutitelefoni, Apple'i iPhone'i, Apple'i iPadi jne.

USB-hub on ideaalne lisaseade ultrabookidele, millel on väike arv USB-A porte. Hub ei karda isegi ühendamist telefonidega, kasutades selleks sobivat OTG-d või USB-A > USB-C adapterit. Saate ühendada välkmäluseadme, klaviatuuri ja hiire oma telefoni või tahvelarvutiga.

Sisend:
1x USB 3.2 Gen 1 / SuperSpeed USB port, USB-A meesühendus.
Tagasiühilduv USB 3.1 Gen 1 / USB 3.0 / USB 2.0 ja USB 1.1-ga.
Ühendamine USB-tüüpi A meesühendusega fikseeritud 20 cm pikkuse kaabli abil.

Väljund:
4x SuperSpeed USB port, USB-A emaneühendused.
4x Välja / Sisse lülitamise nupp LED-indikaatoriga.
Toetab ülekandekiiruseid 5.000 / 480 / 12 / 1,5 Mb/s (SuperSpeed / High / Full / Low speed).
Kasti kogu ribalaius / ülekandekiirus on määratud USB 3.2 Gen 1 liidesega (teoreetiliselt kuni 5 Gbit/s).

Omadused:
Võimalus seadet ühendada töötamise ajal tänu Hot Plug toe.
Täielik Plug and Play tugi.
Unerežiimi tugi.
Kõrgekvaliteediline varjestatud kaabel tagab kõrge suhtluse kiiruse ja minimaalse soovimatu segamise.
Mõõtmed 102 x 31 x 10 mm.
Kaal 39 g (kaabliga).
USB-kaabli pikkus 20 cm.

Hubi toite režiim USB-kaabli kaudu (bussitoide):
USB bussitoide on piisav, et ühendada USB-seade madala energiatarbega (hiir, klaviatuur, kaardilugeja, välkmälu jne) või oma toiteallikaga (printer, skanner, 3,5-tolline väline ketas) kõigisse nelja pessa.
Selles toiterežiimis suudab USB-hub töötada kahe magnetilise 2,5-tollise välise kettaga samaaegselt.
Laadige mobiilseadmeid (sh iPad) vooluga kuni 1,5 A igas hubi pordis. Kogu laadimisvool (mis jaguneb portide vahel) ulatub kuni 2 A-ni 5 V juures (sõltuvalt arvuti USB-pordi võimalustest).

Hubi toite režiim USB + väline USB-laadija (ise toide):
Sisseehitatud mikro-USB-ühendus hubi täiendavaks toitmiseks.
Võib kasutada mis tahes mobiilseadme seinalaadijat (ei kuulu komplekti) koos mikro-USB-ühendusega (soovitatav laadija väljundvool min. 2 A).
Selles toiterežiimis suudab USB-hub töötada kolme magnetilise 2,5-tollise välise kettaga. Soovitatav ühendamiseks nutitelefonide ja tahvelarvutitega.
Laadige mobiilseadmeid (sh iPad) vooluga kuni 1,5 A igas hubi pordis. Kogu laadimisvool (mis jaguneb portide vahel) ulatub kuni 2,6 A-ni 5 V juures (sõltuvalt välise seinalaadija võimalustest).

Sõltumatu laadimishubi režiim ilma ühenduseta arvutiga (laadimishubi):
Pärast ühendatud arvuti väljalülitamist või ilma arvutiga ühendamata töötab hub toiteallikana USB-seina laadijaga eraldi laadimishubina. Lihtsalt ühendage hubi (mikro-USB sisend) standardse seinalaadijaga, millel on mikro-USB-ühendus.
Laadige mobiilseadmeid (sh iPad) vooluga kuni 1,5 A igas hubi pordis. Kogu laadimisvool (mis jaguneb portide vahel) ulatub kuni 2,8 A-ni 5 V juures (sõltuvalt välise seinalaadija võimalustest).

Toetatud operatsioonisüsteemid:
MS Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 ja uuemad, Windows Server 2003 / 2008 / 2012 / 2016 ja uuemad (toetatud on kõik 32- ja 64-bitised Windowsi operatsioonisüsteemide versioonid), MacOS X 10.4.x ja uuemad, Linux tuumaga 2.6.x ja uuemad, Android enamik versioone.
Märkus: Draiverid on kaasas toetatud operatsioonisüsteemidega ja need installitakse täielikult automaatselt. Muid draivereid pole vaja installida ega need pole saadaval.

Pakend sisaldab:
SuperSpeed USB-hubi fikseeritud 20 cm pikkuse USB-kaabliga,
trükitud paigaldusjuhend CZ / DE / DK / ENG / ESP / FIN / FR / GR / HR / HU / IT / NL / PL / PT / RO / RU / SK / SWE / TR / BG / CN / ARA,
pakitud pappkarpi riputusavaga.


Cable length 20
Type Adapter
Usage Power cable
Usage Computer
Connectors #1 USB Typ A Female x4
Connectors #2 USB Type A Male
Standard USB 3.0/USB 3.1 gen 1
Color Gray
Weight 39
Dimensions 102 x 31 x 10 mm
Accessories included SuperSpeed USB hub with 20cm fixed USB cable Printed installation guide Packed in a cardboard box with a hole for hanging
Other features Entry: 1x USB 3.2 Gen 1 / SuperSpeed USB port, USB-A male connector. Backward compatible with USB 3.1 Gen 1 / USB 3.0 / USB 2.0 and USB 1.1. USB connection port with type A male connector placed on a 20 cm long cable. Exit: 4x SuperSpeed USB port, USB-A f

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.08 kg
Pakendi laius
10 cm
Pakendi kõrgus
20.5 cm
Pakendi pikkus
3 cm

Toote koodid

EAN
8595247905642
Tootja kood
NUAXNUS4PHUEMSA

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge