AXAGON HMC-6H4A Hub 4x USB-A + HDMI PD 100W

38,99 €

Järelmaksuga ostes alates 1,17 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Multiport USB-C 3.2 Gen 1 hub AXAGON HMC-6H4A laiendab teie sülearvutit, arvutit või telefoni kuue pordiga. Saate hõlpsalt ja kiiresti ühendada kuni neli USB-seadet ja HDMI-ekraani arvutiga samaaegselt topeltküljelise USB-C-ühenduse abil. Teil on ka

Multiport USB-C 3.2 Gen 1 hub AXAGON HMC-6H4A laiendab teie sülearvutit, arvutit või telefoni kuue pordiga. Saate hõlpsalt ja kiiresti ühendada kuni neli USB-seadet ja HDMI-ekraani arvutiga samaaegselt topeltküljelise USB-C-ühenduse abil. Teil on ka võimalus toita sülearvutit Power Delivery tehnoloogia abil. USB-C hub pakub teile lihtsat ja kompaktset 6-ühes dokkimisjaama MacBook Pro tüüpi sülearvutitele.

USB-hubil on neli USB-väljundit standardsete USB-A-ühendustega. Hub suudab samal ajal töödelda mitme välise draivi püsivat ühendust. Kiire USB 3.2 Gen 1 liidese tõttu on andmeedastuskiirus kuni 5 Gb/s.

USB-C-ühendus on pühendatud mobiiltelefoni või sülearvuti toitmiseks kuni 100 W võimsusega Power Delivery 3.0 tehnoloogia abil. Ühendage USB-C Power Delivery laadija hubiga ja ühendage hub sülearvutiga. See säästab ühe USB-C pordi. Eelduseks on sülearvuti, millel on USB-C pordi kaudu Power Delivery laadimise tugi ja sobiv PD laadija.

HDMI väljund tagab kvaliteetse pildi kuni 4K/30Hz Ultra HD eraldusvõimega ja toetab mitmekanalilist heli edastamist. Toetatakse ka populaarseid mängueraldusi WQHD 2560 x 1440 pikslit 60 Hz juures või FullHD 1920 x 1080 pikslit 60, 100 ja 120 Hz juures maksimaalselt. Video väljundi korrektseks toimimiseks on vaja DisplayPorti alternatiivse režiimi (DP Alt Mode) võimaldavat USB-C pordi või Thunderbolt 3 pordi olemasolu. Samal ajal on vajalik tugi seadmelt (sülearvuti, telefon) ja operatsioonisüsteemilt. Ilma nende nõueteta pole videoväljundifunktsioon saadaval.

Elegantne alumiiniumkorpus tagab mehaanilise vastupidavuse ja kvaliteetse jahutuse. Läikiv ülemine osa koos tagasihoidliku tagantvalgustatud logoga rõhutab hubi esmaklassilist välimust.

Portreplikaator on ideaalne lisaseade sülearvutitele, millel pole USB-A-ühendusi ega videoväljundit. Saate kasutada oma praeguseid USB-seadmeid, ilma et peaksite uusi ostma. Plug and Play ja Hot Plug funktsioonide abil on hubi ühendamine ise väga lihtne ilma keerulise installatsioonita ning perifeerseadmeid saab arvuti töötamise ajal hõlpsalt ühendada ja lahti ühendada. Hub ei karda ühendamist USB-C-ühendusega telefonidega. Saate ühendada oma telefoni flash-mäluseadme, klaviatuuri, hiire, monitori, teleri või projektoriga.

Sisend:
1x USB 3.2 Gen 1 / SuperSpeed USB port, USB-C meesühendus.
Tagasiühilduv USB 3.1 Gen 1 / USB 3.0 ja USB 2.0-ga.
Ühildub Thunderbolt 3-ga.
Ühendamine USB tüüp C meesühendusega fikseeritud 20 cm pikkuse kaabli abil.

USB väljundid:
4x SuperSpeed USB port, USB-A emane ühendus.
1x USB tüüp C Power Delivery port (ainult laadimine), USB-C emane ühendus.
Toetab edastuskiiruseid 5.000 / 480 / 12 / 1.5 Mb/s (SuperSpeed / High / Full / Low speed).
Kasti kogulaius / edastuskiirus sõltub kasutatavast USB 3.2 Gen 1 liidesest (teoreetiliselt kuni 5 Gbit/s).
USB-C hub suudab samaaegselt töödelda mitme välise draivi ühendust.

HDMI väljund:
HDMI.
HDMI A (F) emane ühendus.
Maksimaalselt toetatud eraldusvõime 4K / 4096 x 2160 30 Hz juures.
Maksimaalselt toetatud WQHD eraldusvõime 2560 x 1440 60 Hz juures.
Maksimaalselt toetatud FullHD eraldusvõime 1920 x 1080 60, 100, 120 Hz juures.
Video väljundi korrektseks toimimiseks on vaja DisplayPorti alternatiivse režiimi (DP Alt Mode) võimaldavat USB-C pordi või Thunderbolt 3 pordi olemasolu. Samal ajal on vajalik tugi seadmelt (sülearvuti, telefon) ja operatsioonisüsteemilt. Ilma nende nõueteta pole videoväljundifunktsioon saadaval.
Toetatud on HPD (Hot-Plug-Detect) tugi.
Toetatud on TMDS (Transition Minimized Differential Signalling) tugi.
Toetatud on HDCP 1.4 ja 2.3 (High-bandwidth Digital Content Protection) tugi.
Toetatud on kuni 8-kanaliline LPCM heli, kokkusurutud heli (AC-3, DTS) ja HBR heliformaadid.
Toetatud on kuni 192 kHz proovimissagedus ja kuni 24-bitine heli, sõltuvalt allikast ja lõppseadmest, st sülearvuti/telefon ja teler/monitor/AV-vastuvõtja.

Power Delivery:
Toetab Power Delivery 3.0 tehnoloogiat seadme toitmiseks seinakontaktist USB-C hubi kaudu.
Maksimaalne toitevõimsus PD USB-C hubi väljundist 100 W - 20V/5A.
Vajalik on PD tugi seadmelt (sülearvuti, telefon) ja sobiv PD seinakontakt.

Muud omadused:
Võimalus seadet ühendada töötamise ajal tänu Hot Plug toe.
Täielik Plug and Play tugi.
Ooterežiimi tugi.
Toide USB bussist - USB bussi toide või PD seinakontaktist.
Raskete töötingimuste jaoks mõeldud alumiiniumkorpus tagab parema hubi jahutuse. Hubi töö tekitatud soojus hajub ja kandub ümbritsevasse keskkonda.
Logi tagantvalgustus näitab pideva säraga, et hub on arvutiga ühendatud.
Kõrge kvaliteediga varjestatud kaabel tagab kõrge suhtluse kiiruse ja minimaalse soovimatu häire.
Mõõtmed 110 x 35 x 12 mm.
Kaal 54 g (kaabliga).
USB-kaabli pikkus 20 cm.

Toetatud operatsioonisüsteemid:
Microsoft Windows 10 / 11, Mac OS, Linux, Android ja Chrome OS.
Ühilduvus sõltub kasutatavast operatsioonisüsteemist ja seadme tootjalt saadavast toest.
Märkus 1: Draiverid on kaasas toetatud operatsioonisüsteemidega ja need installitakse automaatselt. Muid draivereid pole vaja installida.
Märkus 2: DisplayPorti alternatiivse režiimi (DP Alt Mode) tugi on saadaval ainult ajakohastatud operatsioonisüsteemides ja sõltub ka seadme (sülearvuti, telefon) toetusest.

Pakend sisaldab:
USB-C hubi fikseeritud 20 cm pikkuse kaabliga,
mitmekeelne juhend CZ / DE / DK / ENG / ESP / FIN / FR / GR / HR / HU / IT / NL / PL / PT / RO / RU / SK / SWE / BG / CN / TR / ARA,
pakendatud pappkarpi riputusaasaga.


I/O ports 1 x HDMI Type A
I/O ports 4 x USB 3.0 Type A
I/O ports 1 x USB power
Docking connector No
Color Black
Weight 54
Accessories included USB-C hub with fixed 20 cm long cable, multilingual manual CZ / DE / DK / ENG / ESP / FIN / FR / GR / HR / HU / IT / NL / PL / PT / RO / RU / SK / SWE / BG / CN / TR / ARA, packed in a cardboard box with a hanging hole.
Dimensions 110 x 35 x 12 mm

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.09 kg
Pakendi laius
10 cm
Pakendi kõrgus
20.5 cm
Pakendi pikkus
2.5 cm

Toote koodid

EAN
8595247907028
Tootja kood
AIAXNAHMC6H4A01

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge