HMC-5H8K 2xUSB-A HDMI8K 1x USB-C PD100W USB-C

Ostukorvis rakendub
VEEL 4% allahindlust
(min. 10€ ostul)
43,99 €

Järelmaksuga ostes alates 1,32 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Multi-port USB-C 5Gbps hub AXAGON HMC-5H8K laiendab teie sülearvutit, arvutit või telefoni viie pordiga. Kahekülgse USB-C ühendaja kaudu saate kiiresti ja lihtsalt ühendada monitori ja kolm USB-seadet arvutiga samal ajal. Samal ajal saate ka sülearvu

Multi-port USB-C 5Gbps hub AXAGON HMC-5H8K laiendab teie sülearvutit, arvutit või telefoni viie pordiga. Kahekülgse USB-C ühendaja kaudu saate kiiresti ja lihtsalt ühendada monitori ja kolm USB-seadet arvutiga samal ajal. Samal ajal saate ka sülearvutit toita Power Delivery tehnoloogia abil. USB-C hub pakub teile lihtsat ja kompaktset 5-ühes dokkimisjaama kaasaegsetele sülearvutitele.
USB-hubil on kolm USB 5Gbps väljundit. Kaks standardse USB-A ja üks USB-C andmeühendusega. Hub suudab samal ajal hallata mitme välise draivi püsivat ühendust. Kiiruse kuni 5 Gb/s tagab kiire USB 3.2 Gen 1 liides. Hub võimaldab ka telefonide ja tahvelarvutite laadimist kuni 1,5 A/5 V vooluga, nii et saate hõlpsasti laadida näiteks Androidi nutitelefoni, Apple iPhone'i, Apple iPadi jne.

Teine USB-C ühendaja on pühendatud ainult mobiiltelefoni või sülearvuti toiteks Power Delivery 3.0 tehnoloogia abil kuni 100 W võimsusega. Ühendage USB-C Power Delivery laadija hubiga ja ühendage hub sülearvutiga. See säästab ühe USB-C pordi. Eelduseks on sülearvuti, millel on Power Delivery laadimise tugi USB-C pordist ja sobiv PD laadija.

HDMI väljund võimaldab kvaliteetset pilti kuni 8K/30Hz ja 4K/120Hz Ultra HD eraldusvõime toetab mitmekanalilist heli edastamist. Toetatakse ka populaarsete mängude eraldusvõimetel 2K/240Hz või FullHD/240Hz ja 144HZ kõrgeid sagedusi. Tänu HDR (kõrge dünaamilise ulatuse) toetusele saate nautida oluliselt laienenud värvide ja kontrastide valikut ilma piiranguteta. Video väljundi korrektseks toimimiseks on vajalik DisplayPorti alternatiivse režiimi (DP Alt Mode) võimaldav USB-C port või Thunderbolt 3/4 port.

Elegantne alumiiniumkorpus tagab USB-hubi mehaanilise vastupidavuse ja jahutuse. Tänu Plug and Play ja Hot Plug funktsioonidele on hubi ühendamine ise väga lihtne ilma keeruka paigalduseta ning perifeerseid seadmeid saab arvuti töötamise ajal hõlpsalt ühendada ja lahti ühendada. Hubi ei karda ühendust USB-C ühendusega telefonidega. Näiteks saate ühendada telefoni välkmäluseadme, klaviatuuri, hiire, ekraani, teleri või projektoriga.

Sisend:

USB 5Gbps (USB 3.2 Gen 1 / USB 3.0).

Ühildub Thunderbolt 3/4-ga.

Ühendus pööratava USB-C emane ühendaja kaudu.

Väljundid:

2x USB 5Gbps port, USB-A emane ühendaja.

1x USB 5Gbps port, USB-C emane ühendaja.

1x Power Delivery port (ainult toide), USB-C emane ühendaja.

USB-C hub suudab hallata kuni kahe välise draivi ühendust samal ajal.

Mobiilseadmete (sh iPad) laadimine kuni 1,5 A vooluga USB-A portidest.

Videoväljund:

1x HDMI A port, HDMI A emane ühendaja.

8K eraldusvõime 7680×4320 kuni 30Hz.

4K eraldusvõime 4096 x 2160 kuni 120Hz.

2K / WQHD eraldusvõime 2560 x 1440 kuni 240Hz.

FHD eraldusvõime 1920 x 1080 kuni 240Hz.

Eeltoodud maksimaalsete toetatud eraldusvõimete ja sageduste toetamiseks on vajalik ühendus arvutiga, millel on DisplayPorti versioon 1.4.

Videoväljundi funktsiooni jaoks peab hub olema ühendatud USB-C pordiga, mis toetab DisplayPorti alternatiivset režiimi (DP Alt Mode) või Thunderbolt 3/4 toetavat USB-C pordi. Samuti on vajalik sobiv operatsioonisüsteem. Ilma nende nõueteta pole videoväljundi funktsioon saadaval.

HDR toetus (kõrge dünaamilise ulatuse, 10-bitine tugi) - realistlik valguse ja tumeduse detailide taasesitus.

HPD (Hot-Plug-Detect) tugi.

TMDS (Transition Minimized Differential Signalling) tugi.

HDCP 1.4 ja 2.3 (High-bandwidth Digital Content Protection) täielik tugi.

Toetus 2-kanalilisele heli proovimissagedusele kuni 192 kHz ja kuni 24-bitine heli - sõltub allikast ja lõppseadmest, st sülearvuti/telefon ja teler/monitor/AV-vastuvõtja.

Power Delivery:

Toetus Power Delivery 3.0 seadme toiteallikale seinakontaktist USB-C hubi kaudu.

Maksimaalne toiteallika võimsus PD USB-C hubi väljundist 100 W - 20V/5A.

Vajalik PD tugi seadmelt (sülearvuti, telefon) ja sobiv PD seinakontakt.

Muud omadused:

Võimalus ühendada seade töötamise ajal tänu Hot Plug toe.

Täielik Plug and Play tugi.

Ooterežiimi tugi.

Toide USB bussist - USB bussi toide või PD seinakontaktist.

Raskem alumiiniumkorpus parema hubi jahutamiseks. Kõrgem hubi pindmine temperatuur pole probleem - hubi töötamisest tekkiv soojus hajub paremini ja kandub ümbritsevasse keskkonda.

Sinine LED märgutuli näitab pideva valgusega hubi ühendust arvutiga.

Kvaliteetne varjestatud kaabel tagab kiire suhtlemiskiiruse ja minimaalse soovimatu segava mõju.

Mõõtmed 95 x 37 x 10 mm.

Kaal 46 g.

USB-C meeskaabli pikkus 15 cm.

Toetatud operatsioonisüsteemid:

Windows 10 / 11 ja uuemad macOS, Linux, Android ja Chrome OS.

Ühilduvus sõltub operatsioonisüsteemist ja seadme tootja toetusest.

DisplayPorti alternatiivset režiimi (DP Alt Mode) toetatakse ainult ajakohastatud operatsioonisüsteemides ja see sõltub ka seadme (sülearvuti, telefon) tootja toetusest.

Graafikakaardi draiverid võivad samuti mõjutada toote õiget toimimist. Soovitame alla laadida viimase draiveriversiooni.

Pakend sisaldab:

USB-C hubi,

mitmekeelne juhend CZ / DE / DK / ENG / ESP / FIN / FR / GR / HR / HU / IT / NL / PL / PT / RO / RU / SK / SWE / BG / CN / TR / ARA,

pakendatud pappkarpi riputusauguga.


Type Active
Slots 5
Standard USB 2.0
Standard USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1
Standard USB 1.1
Device charging Yes
Ports 1 x USB power
Ports 1 x HDMI Typ A Female
Ports 1 x USB Type C Female
Ports 2 x USB Type A Female
Power USB 5V
Supported operating systems Windows 11
Supported operating systems Android
Supported operating systems Chrome OS
Supported operating systems Linux
Supported operating systems Mac OS
Supported operating systems Windows 10
Supported operating systems Windows 10 Home
Supported operating systems Windows 10 Pro
Supported operating systems Windows 11 Home
Supported operating systems Windows 11 Pro
Accessories included USB-C hub, multilingual manual CZ / DE / DK / ENG / ESP / FIN / FR / GR / HR / HU / IT / NL / PL / PT / RO / RU / SK / SWE / BG / CN / TR / ARA, packed in a cardboard box with a hanging hole.
Color Gray
Dimensions 95 x 37 x 10 mm
Weight 46

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.06 kg
Pakendi laius
6 cm
Pakendi kõrgus
15.5 cm
Pakendi pikkus
2 cm

Toote koodid

EAN
8595247907806
Tootja kood
NUAXNUS4PHM5H8K

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge