Xiaomi 13T Pro 12+512GB, black

Ostukorvis rakendub
2% (lisa)allahindlus
(min. 11€ ostul)
939 € + tasuta lisad

Järelmaksuga ostes alates 32 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Autentsed Leica pildid Summicron objektiiv, välja töötatud koostöös Leicaga - LEICA VARIO-SUMMICRON 1:1,0-2,2/15-50 mm ASPH. Objektiiv saavutab suurepärase tasakaalu optilise jõudluse, objektiivi suuruse ja vastupidavuse vahel ning taastab tõesema he

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

Autentsed Leica pildid
Summicron objektiiv, välja töötatud koostöös Leicaga - LEICA VARIO-SUMMICRON 1:1,0-2,2/15-50 mm ASPH. Objektiiv saavutab suurepärase tasakaalu optilise jõudluse, objektiivi suuruse ja vastupidavuse vahel ning taastab tõesema hetke jäädvustamiseks realistlikuma valgustunde.

Kaks Leica pildistamise stiili.
Kaks tooni erakordseks valikuks.
Leica pildikvaliteet on fotograafia kogukondades hästi vastu võetud ja jätkame seda siin laia P3 värvigammaga, mis suudab jäädvustada 25% rohkem värve, kujundades ümber fotode esteetika.

Leica autentne välimus
Autentne Leica stiil koos terava valguse ja varjuga kolmemõõtmelistes piltides tekitab tunde, nagu oleksite seal päriselt.

Xiaomi ProFocus.
Lukustage oma fookus kindlalt.
Tuvastab automaatselt objekte, sealhulgas inimeste silmi ja nägusid, loomi, putukaid, linde, taimi, toitu ja palju muud. Videorežiimis leiab see objekti automaatselt uuesti pärast võttelt lahkumist – see on tõeline Xiaomi ProFocus.

Professionaalne videojaam.
Võimsa jõudluse ja professionaalsete võimalustega on see kaasaskantav taskuvideojaam. Täielik HDR10+ salvestus veelgi silmapaistvamaks valguse ja varjude mänguks. Sisseehitatud Rec.709 taastab LUT-i ja toetab kohandatud LUT-de importimist. 8K videosalvestus võimaldab salvestada rohkem üksikasju ja teha rohkem järeltoimetamist.

Suurepärane disain.
Köitvad värvid.
Sirge ekraanikujundus koos anoodpihustiga saavutab metallilise tekstuuri imitatsiooni, millel on rafineeritum tunne. DECO sektsioon kasutab kella täpsusega ühe teraga puurimis- ja lõikamisprotsessi. Metall on poleeritud kõrgläikega, et saavutada lipulaeva tekstuur

Esimene Xiaomi BioComfort vegannahk.
Suurepärane tunne käes ja keskkonnasõbralik.
Täiesti uue tehnoloogiaga komposiit PU, mis on mustusekindel ja vastupidav, suurepärase külmakindluse ja hingavusega. See on loomulikult nahasõbralikum ja tundub äärmiselt mugav.

Pro HDR ekraan.
Ultradünaamiline ekraan.
Xiaomi 13T Pro ülidünaamiline ekraanitehnoloogia võib suurendada heledust kuni 5 korda võrreldes tavaliste ekraanidega. See suudab täpselt tuvastada HDR-alad ja paremate piltide saamiseks kasutada dünaamilisi maske mitte-HDR-alade heleduse tumedamaks muutmiseks ja sujuvalt erinevate heledusalade vahel.

Kuni 144Hz
AdaptiveSync

30/60/90/120/144 Hz mitmetasandiline värskendussagedus tähendab, et olenemata sellest, kas mängite, vaatate videoid või loete, kohandub ekraan nutikalt igal ajal teie jaoks optimaalse kaadrisagedusega, et tagada sujuv ja mugav kogemus. Säästab ka energiat.

Kõrgsageduslik hämardamine on öösel telefoni kasutamisel silmasõbralikum.
Kuni 2880 Hz PWM-hämardus ületab inimsilma stroboskoopilist taju, vähendades virvendusest tingitud visuaalset väsimust ja hoolitsedes oma silmade eest paremini.

MediaTek Dimensity 8200-Ultra
Kasutades TSMC täpset 4 nm protsessi koos ülikõrge integratsiooniga võimsa jõudluse saavutamiseks, pakuvad kümned miljardid massiintegreeritud transistorid, mis on varustatud uuendusliku arendusressursi tehnoloogiaga, paremat kohanemist ja väiksemat energiatarbimist olenemata sellest, kas töötate, mängite või loote. Selle tugevust ei tohiks alahinnata!

Wi-Fi 7 võimalus.
Kiire käivitamine.
Toetab DBS-i ja MLO-d, kaheribalist samaaegset Wi-Fi-t, mille teoreetiline tippkiirus on 3,6 Gbps. Tundke kohe põrmustavalt kiire Wi-Fi mõju.

MIUI 14
MIUI 14 on Androidi jaoks kõige populaarsem ja kohandatud ROM. Elav kasutajaliides, mitmekesised isikupärastamise valikud ja kasulikud funktsioonid muudavad MIUI intuitiivseks ja kasutajasõbralikuks.


Tootja Xiaomi
Ekraani resolutsioon 2712x1220
Protsessori tüüp Octa-Core
Bluetooth Bluetooth 5.4
Protsessor 1x3.1 GHz + 3x3.0 GHz + 4x2.0 GHz
Värv Must
FM raadio Ei
3,5 mm kõrvaklappide väljund Ei
WiFi Wi-Fi 7 (be)
4G Jah
Juhtmevaba laadimine Jah
Kaitseaste IP68
5G Jah
Ekraani tehnoloogia AMOLED
Operatsioonisüsteem Android
Operatsioonisüsteemi versioon MIUI 14 (Android 13)
Aku tehnoloogia Li-Po
Eemaldatav aku Ei
Tagakaamerate arv 3
1. kaamera 20 MP, f/2.2, (wide), 0.8µm
2. kaamera 50 MP, f/1.9, 50mm (telephoto), 1/2.88", 0.61µm, PDAF, OIS, 2x optical zoom
3. kaamera 12 MP, f/2.2, 15mm (ultrawide), 1/3.06", 1.12µm
Esikaamerate arv 1
Kiibistik MediaTek Dimensity 9200+
GPU Immortalis-G715 MC11
NFC Jah
Sõrmejäljelugeja Jah
Silmaiirise skänner Ei
Näotuvastus Jah
Stereo heli Jah
SIM2 E-SIM
SIM1 Nano
ühendus USB-C
Dual-SIM Jah
Ekraaniklaasi tüüp Corning Gorilla Glass 5
Video 1080p@30fps

Osta see toode ning saad tasuta:


Sa säästad:
27,18 €

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 269,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 99,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 199,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 269,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Tarkvara

Operatsioonisüsteem
Android

Ekraan

Ekraani tüüp
AMOLED
Ekraani kaitse
Corning® Gorilla Glass 5

Andmeside

4G
Jah
Mobiilne internet
Jah

Sensorid

Sõrmejäljelugeja
Jah
NFC
Jah
FM raadio
Ei

Ühendused

Heli
Ei
Stereokõlarid
SIM kaardi pesa
nanoSIM
eSIM
Kahe SIM kaardi tugi
Jah

Vooluallikas

Aku tüüp
Liitium-polümeer aku
Juhtmevaba laadimine
Jah

Muu

Värvus
Must
Ilmastikukindlus
IP68

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.31 kg

Toote koodid

EAN
6941812736005
Tootja kood
48558

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 2-4 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge