Apple iPhone SE 16GB, gold

Põhiinfo

  • Apple iOS 9 operatsioonisüsteem
  • 4-tolline Retina HD ekraan
  • Apple A9 protsessor
  • 12 MP kaamera & 4K videosalvestus
  • 16 GB sisemälu

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

iPhone SE – läbi aegade võimsaim 4-tolline telefon. Me võtsime kasutajate poolt armastatud väliskuju ja panime sellesse täiesti uue sisu. A9 on seesama täiuslik kiip, mida kasutatakse iPhone 6s-is. 12-megapiksline kaamera jäädvustab erakordseid fotosid ja 4K-videoid. Funktsioon Live Photos muudab pildid elavaks. Kõik see kokku ongi iPhone, mis näeb välja väike, aga teeb suuri asju.

Lemmikdisain. Nüüd veelgi ihaldusväärsem.
iPhone SE-l on kasutajatele tuttav ülipopulaarne disain, millele on antud uus viimistlus. Siidise pinnaga alumiiniumist valmistatud kerge ja kompaktne telefon sobitub tänu oma kujundusele suurepäraselt peopessa. Võrratul 4-tollisel Retina-ekraanil paistab kõik detailne ja terav. Mattpinnaga faasitud servad ja toon-toonis roostevabast terasest logo annavad korpusele viimase lihvi.

Läbi aegade võimsaim 4-tolline telefon
iPhone SE tuumaks on A9-kiip – sama, mida kasutatakse iPhone 6s-is. Lauaarvuti-klassi arhitektuuriga 64-bitine A9-kiip tagab muljetavaldava kiiruse ja reageerimisvõime. Mängukonsooli tasemel graafikajõudlus muudab su lemmikmängud ja -rakendused erakordselt rikkalikuks ja kaasahaaravaks. Kõik kokku teeb sellest maksimaalse sooritusega superkiibi.

Eriti tõhus M9-kaasprotsessor
A9-kiipi sisseehitatud M9-kaasprotsessor loob ühenduse kiirendusmõõturi, kompassi ja güroskoobiga ning pakub mitmesuguseid treeningu jälgimise võimalusi (nt sammude ja vahemaa mõõtmine).

Ainus kaamera, mida eales vajad
12-megapikslise iSight-kaameraga pildistades saad sama teravad ja detailirikkad fotod nagu iPhone 6s-iga. Samuti saad salvestada ja töödelda suurepärase kvaliteediga 4K-videoid, mille eraldusvõime on neli korda suurem kui 1080p FullHD videol.

Ärata hetked ellu
Funktsioon Live Photos äratab fotod heli ja liikumise abil ellu. Kui vajutad pikemalt 12-megapikslise foto mis tahes punktil, näed, mis toimus vahetult enne ja pärast pildistamist, ning mälestused elustuvad.

Näita end paremas valguses
Retina-ekraan pole ainult koht sisu vaatamiseks, vaid see on ka sinu FaceTime HD-kaamera välk. Retina Flash välgu kohandatud kuvamiskiip muudab välgu tavalisest kolm korda heledamaks ning valgustab su selfie'sid vähese valguse korral ja öösiti. True Tone välk kohandub aga ümbritseva valgusega, luues elutruumad värvid ja loomulikuma nahatooni.

Kõik su fotod ja videod, alati sinuga
iCloudi fotokogu talletab kõik salvestatud fotod ja videod ning hoiab neid ajakohastena kõigis su seadmetes. Kõik muudatused rakendatakse automaatselt igal pool, nii et saad oma eelmise nädala või aasta fotosid vaadata olenemata asukohast.

Täiustatud turvalisus sinu sõrmeulatuses.
Touch ID abil on iPhone SE avamine lihtne ja turvaline. Sõrmejälg on ideaalne parool – kellelgi pole samasugust ja lisaks on see sul alati kaasas.

Kiirem 4G LTE ja WiFi
Sirvi 802.11ac WiFi- või 4G LTE ühenduse abil veebilehti, laadi alla rakendusi ja mänge ning voogesita videoid kiirusega, mis ületab isegi iPhone 5s-i. Ja kuna iPhone SE-l on rohkem LTE-sagedusi, sobib see hästi rändluseks kogu maailmas. Bluetooth-tehnoloogia annab sulle ühenduse väliskõlarite või teiste seadmetega.

Tarkvara ja riistvara, mis on teineteise jaoks loodud
Hõlpsalt kasutatava liidese ja suurepäraste funktsioonidega turvaline iOS 9 on kõige täiuslikum mobiilne opsüsteem, olles ka iPhone SE alustalaks. Kuna see on loodud just iPhone'i jaoks, on see nii välimuselt kui ka funktsionaalsuselt suurepärane, nii et ka kõige lihtsamad toimingud on nauditavad.

Rakendused, mis aitavad iga päev rohkem korda saata
iPhone'iga on kaasas hulk olulisi põhirakendusi. Sõnumirakenduse abil saad saata tekstsõnumeid, kuhu võid lisada fotosid, videoid, linke ja muud sisu. Muusikarakenduse abil pääsed mugavalt juurde tervele Apple'i muusikakogule (ja ka oma isiklikule muusikale). FaceTime'i kaudu saad iPhone'ist teha kõne sõbra iPhone'i, iPadi või Mac-arvutisse. Kaardirakenduse üksikasjalike hääljuhiste ja mugava ühistranspordivaate abil oled alati õigel teel.

Rakendusi igaks elujuhtumiks
Enam kui pooleteisest miljonist App Store'is saadaolevast rakendusest saad valida just endale ja oma telefonile meelepärased rakendused. Uute rakenduste leidmine on lihtne – vaid ühe puudutusega saad neid sirvida kategooriate järgi või otsida mõnda kindlat rakendust.

Elastic nutitelefonid

Ühendused
WiFi
Bluetooth
NFC
Mobiilne internet

Tarkvara

Platvorm
iOS
Operatsioonisüsteem
iOS 9.3
Rakenduste pood
AppStore
Menüü keeled
vene
inglise

Ekraan

Ekraani diagonaal
4,0"
Ekraani tüüp
IPS LCD
Retina HD ekraan
Ekraani lahutusvõime
1136 × 640
Punktitihedus
326 ppi
Ekraani pind
Läikiv
Ekraani kaitse
Kriimustuskindel klaas
Õli hülgav vääristus
Puutetundlik
Mahutundlik puuteekraan

Protsessor

Kiibistik
Apple A9
Apple M9 sensorite lisaprotsessor
Protsessori mudel
Twister
Taktsagedus
1840 MHz
Tuumade arv
2

Graafika

Graafikakaart
PowerVR GT7600
Tuumade arv
6

Operatiivmälu

Operatiivmälu maht
2 GB
Mälu tüüp
LPDDR4

Sisemälu

Sisemälu
16 GB

Andmeside

Juhtmevaba võrk
WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac dual band
Muud funktsioonid
Hotspot
2G
GSM-850
GSM-900
DCS-1800
PCS-1900
CDMA-800
CDMA-1700
CDMA-1900
CDMA-2100
3G
850 MHz (B5)
900 MHz (B8)
1700 MHz (B4)
1900 MHz (B2)
2100 MHz (B1)
CDMA2000 1xEV-DO
4G
2100 MHz (B1)
1900 MHz (B2)
1800 MHz (B3)
1700 MHz (B4)
2100 MHz (B4)
850 MHz (B5)
900 MHz (B8)
700 MHz (B12)
700c MHz (B13)
700b MHz (B17)
800 MHz (B18)
800 MHz (B19)
800 DD MHz (B20)
1900 MHz (B25)
850 MHz (B26)
700de MHz (B29)
Mobiilne internet
4G LTE
Mobiilse andmeside kiirus
150 Mbps (allalaadimine) [LTE Cat4]
50 Mbps (allalaadimine) [4G LTE]
42,2 Mbps (allalaadimine) [HSPA]
5,76 Mbps (üleslaadimine) [HSUPA]
3,1 Mbps [EV-DO REV.A]
Bluetooth
Bluetooth 4.2
Bluetooth protokollid
A2DP
LE

Sensorid

Kiirendusmõõtja
Jah
Asendisensor
Jah
Valgussensor
Jah
Lähedussensor
Jah
GPS
GPS
A-GPS
GLONASS
Kompass
Jah
NFC
Jah
FM raadio
Ei
Muu
Touch ID sõrmejälje lugeja

Ühendused

USB
Apple Lightning
Heli
3,5 mm kombineeritud heli sisend/väljund
SIM kaardi pesa
nanoSIM
Kahe SIM kaardi tugi
Ei

Kaamera

Tagakaamera
12-megapiksline
Video lahutusvõime
[4K UHD] 3840 × 2160 30p
Lisad
Välk
Muud funktsioonid
Aegluubis video
Asukoha salvestamine
Näotuvastus
Teravustamispunkti valik
Eesmine kaamera
1,2-megapiksline

Vooluallikas

Aku tüüp
Liitium-polümeer aku
Aku mahutavus
1624 mAh
6,21 Wh
Ooteaeg
240 tundi
Kõneaeg
14 tundi
Aku vastupidavus
50 tundi muusika taasesitust
Laadimine
Lightning pesa kaudu

Mõõdud ja kaal

Laius (mm)
58,6
Kõrgus (mm)
123,8
Sügavus (mm)
7,6
Kaal (g)
113

Muu

Värvus
Kuldne
Korpuse materjal
Alumiinium
SAR tase (10g)
0,97 W/kg
Töötemperatuur
0 – 35 °C
Komplekti sisu
Nutitelefon
Lightning - USB kaabel
USB-laadija
Kõrvaklapid

Toote koodid

EAN
888462801836
0888462801812
888462801812
Tootja kood
MLXM2EL/A

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge