Apple iPhone 7 Plus 128GB, red

Põhiinfo

  • iOS 10 operatsioonisüsteem
  • 5,5" Retina HD ekraan
  • Apple A10 protsessor
  • 12 MP lainurk- ja telefoto-objektiiviga kaamerad
  • 128 GB sisemälu

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

iPhone 7 muudab paremaks kõike, mis nutitelefoni juures oluline on. Sellel on uhiuued täiustatud kaamerasüsteemid. Uus, läbi aegade parima jõudluse ja tööajaga aku. Suurepärase heliga stereokõlarid. Kõige kirkam ja värviküllasem ekraan. See on pritsme- ja veekindel. Ja selle võimsust on näha igas detailis. See on iPhone 7.

"Neile, kes eelistavad kasutada iOS-iga nutitelefoni võin ma täie julgusega soovitada vahetada see hetkel parima iPhone vastu. Eriti veel, kui teile peaks meeldida pildistada. Parema kaamera ja meeldivama kasutuskogemusega iPhone hetkel saada ei ole. Punkt. Või veel üks pluss."
Loe pikemalt iPhone 7 Plus ülevaadet Digitest.ee portaalis »

Vettpidav disain
Oma täiesti uue korpusega on iPhone 7 esimene vettpidav iPhone. Sinu telefon on pritsmete, vee ja isegi tolmu eest kaitstud nagu ei kunagi varem.

EarPods. Lightning-liidesega
iPhone 7 tuleb koos Lightning-liidesega EarPods kõrvaklappidega. Kui siiski soovid kasutada oma vanu kõrvaklappe, saad need ühendada kaasasoleva 3,5 mm kõrvaklapiliidese adapteri abil.

Täiesti uus Kodunupp
iPhone 7 Kodunupp on vastupidav, kiire ning puute- ja rõhutundlik. Koostöös Taptic-mootoriga annab see vajutades sulle just seda tagasisidet, mida vajad. Nupp on isegi kohandatav. Tere tulemast koju.

Optiline pildistabilisaator
iPhone 7 on varustatud optilise pildistabilisaatoriga, et saaksid alati terava pildi. Isegi, kui kaamera või käsi peaks kogemata liikuma. Sensor aitab objektiivil neutraliseerida ka kõige pisema värina ning võimaldab võrreldes iPhone 6s-iga kuni kolm korda pikemat säriaega.

ƒ/1.8 ava
Suurem ava tähendab rohkem valgust. Lausa 50% rohkem kui iPhone 6s-il. Ning see omakorda tähendab veelgi paremaid pilte ka hämaras. Koos uue kuuest elemendist koosneva objektiiviga tagab kaamera veelgi erksamad ja detailirohkemad pildid.

Suurendus toob tuleviku lähemale
Tänu iPhone 7 Plusi kaksikkaamera-süsteemile ja uuenduslikule pildiprotsessori tehnoloogiale saad nüüd kuni kahekordse optilise suurendusega pildistada ja filmida üliteravaid lähivõtteid. Ja kümnekordse foto- ja kuuekordse digitaalse videosuurendusega pääsed veelgi lähemale.

Teravussügavuse efekt
Teravussügavus võimaldab jätta näod kaadris teravaks, kuid muuta tausta stiilselt häguseks. iPhone 7 Plusiga pildistades kasutab telefon kaksikkaamera-süsteemi mõlemat kaamerat ja täiustatud masinõpet, et jätta pildistatav objekt teravaks, kuid luua samasugune bokeh-efektina tuntud hägustatud taust, mis varem oli võimalik vaid peegelkaamerate kasutamisel. Nii saad olenemata taustast luua suurepärase portree.

Nelja LEDiga True Tone välk
Neli nutikat LED-välku on 50% eredamad kui iPhone 6s-il. Välk kohandub ümbritseva keskkonna värvitemperatuurile, mis annab tulemuseks teravamad ja paremini valgustatud fotod.

Nüüd on ka sinu filmid nagu päris filmid
Tänu optilisele pildistabilisaatorile ja uuele ƒ/1.8 avale näevad ka hämaras filmitud klipid välja palju paremad. Lisaks salvestab 12-megapiksline kaamera suure eraldusvõimega kuni 4K videot. Nii saavad su erilistest hetkedest tõelised šedöövrid. Isegi, kui valgustus seda ei soosi.

Uus 7-megapiksline esiküljekaamera. Piltilusa portree jaoks
FaceTime HD-kaamera pole üksnes suurema eraldusvõimega, vaid kasutab ka laia värviruumi. Nüüd saad teha veelgi teravamaid ja värviküllasemaid portreesid.

Rohkem värve. Just nagu elus
Uue laia värviruumi abil on Retina HD-ekraan võimeline edastama filmitööstuse standardile vastavaid värve ning rakendama nutitelefonide hulgas parimat võimalikku värvihaldust. Piltide loomiseks saab nüüd kasutada rohkem värvispektri varjundeid, mis tähendab, et ekraanil nähtav kajastab tegelikkust täpsemalt. Olgu tegemist fotodega sinu lemmikkleidist või puhkusel tehtud Live Photos piltidega – värvid on alati nii elutruud, et oleksid justkui ise seal.

3D Touch. Nüüd veel käepärasem
3D Touchi kasutamisel annab iPhone sulle õrnade koputustega tagasisidet. Nii sa üksnes ei näe oma puudutuse mõju, vaid ka tunned seda. Tänu iPhone 7 uuele Retina HD-ekraanile saab 3D Touchi võimalusi kasutada üle terve iOS-i.

Kiirem ja efektiivsem
Täiesti uue neljatuumalise disainiga A10 Fusion kiibi protsessoril on kaks suure jõudlusega ning kaks energiasäästlikku tuuma. Suure jõudlusega tuumade töökiirus on kuni kaks korda suurem kui iPhone 6 puhul, energiasäästlikud tuumad aga kasutavad kõigest ühte viiendikku energiakulust, mida rakendatakse suure jõudlusega tuumade jaoks. Telefon valib automaatselt võimsuse ja säästlikkuse vahel, olles alati sulle sobival töörežimil.

Aku kestab kauem kui ühelgi varasemal iPhone’il
A10 Fusion kiibi abil pead nüüd laadima telefoni akut enneolematult harva. Võrreldes varasema generatsiooni telefonidega naudid iPhone 7 puhul kuni kaks tundi ja iPhone 7 Plusi puhul kuni üks tund pikemat kasutusaega.

Elastic nutitelefonid

Ühendused
Bluetooth
NFC
Mobiilne internet
WiFi

Tarkvara

Platvorm
iOS
Operatsioonisüsteem
iOS 10
Rakenduste pood
AppStore
Menüü keeled
vene
inglise

Ekraan

Ekraani diagonaal
5,5"
Ekraani tüüp
IPS LCD
Retina HD ekraan
Ekraani lahutusvõime
1920 × 1080
Punktitihedus
401 ppi
Ekraani pind
Läikiv
Ekraani kaitse
Kriimustuskindel klaas
Õli hülgav vääristus
Puutetundlik
Mahutundlik puuteekraan

Protsessor

Kiibistik
Apple A10 Fusion
Taktsagedus
2400 MHz
Tuumade arv
4

Operatiivmälu

Operatiivmälu maht
2 GB

Sisemälu

Sisemälu
128 GB
Mälukaardipesa
Ei

Andmeside

Juhtmevaba võrk
WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac dual band
Muud funktsioonid
Hotspot
2G
GSM-850
GSM-900
DCS-1800
PCS-1900
3G
850 MHz (B5)
900 MHz (B8)
1700 MHz (B4)
1900 MHz (B2)
2100 MHz (B1)
4G
2100 MHz (B1)
1900 MHz (B2)
1800 MHz (B3)
1700 MHz (B4)
2100 MHz (B4)
850 MHz (B5)
2600 MHz (B7)
900 MHz (B8)
700 MHz (B12)
700c MHz (B13)
700b MHz (B17)
800 MHz (B18)
800 MHz (B19)
800 DD MHz (B20)
1900 MHz (B25)
850 MHz (B26)
800 MHz (B27)
700 APT MHz (B28)
700de MHz (B29)
2300 MHz (B30)
2600 MHz (B38)
1900 MHz (B39)
2300 MHz (B40)
2500 MHz (B41)
Mobiilne internet
4G LTE
Mobiilse andmeside kiirus
42,2 Mbps (allalaadimine) [HSPA]
450 Mbps (allalaadimine) [LTE Cat9]
50 Mbps (üleslaadimine) [LTE Cat9]
3,1 Mbps [EV-DO REV.A]
Bluetooth
Bluetooth 4.2
Bluetooth protokollid
A2DP
LE

Sensorid

Kiirendusmõõtja
Jah
Asendisensor
Jah
Valgussensor
Jah
Lähedussensor
Jah
Sõrmejäljelugeja
Jah
GPS
Jah
A-GPS
GLONASS
Kompass
Jah
NFC
Jah
FM raadio
Ei
Muu
Touch ID sõrmejälje lugeja
Baromeeter

Ühendused

USB
Apple Lightning
Heli
Apple Lightning
Lightning to 3,5 mm adapter
SIM kaardi pesa
nanoSIM
Kahe SIM kaardi tugi
Ei

Kaamera

Tagakaamera
12-megapiksline
Video lahutusvõime
[4K UHD] 3840 × 2160
Lisad
Välk
Muud funktsioonid
Aegluubis video
Asukoha salvestamine
HDR
Näotuvastus
Panoraam
Teravustamispunkti valik
Time-lapse video
Kahekordne optiline suurendus
Eesmine kaamera
7-megapiksline

Vooluallikas

Aku tüüp
Liitium-ioon aku
Aku mahutavus
2900 mAh
Ooteaeg
384 tundi
Kõneaeg
21 tundi (3G)
Laadimine
Lightning pesa kaudu

Mõõdud ja kaal

Laius (mm)
77,9
Kõrgus (mm)
7,3
Sügavus (mm)
158,2
Kaal (g)
188

Muu

Värvus
Punane
Korpuse materjal
Alumiinium
Ilmastikukindlus
IP67
Töötemperatuur
0 – 35 °C
Komplekti sisu
Nutitelefon
Apple Lightning – 3,5 mm adapter
Lightning - USB kaabel
Lightning-liidesega EarPods kõrvaklapid
USB-laadija

Toote koodid

EAN
190198354532
Tootja kood
MPQW2ET/A

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge