Samsung Galaxy A20e - 3mk FlexibleGlass™

15,99 €

Põhiinfo

FlexibleGlass On ainult üks tõeline Flex. Uus ja parem valem. Äärmiselt õhuke - peaaegu nähtamatu ekraanikaitse. Tõhus kaitse - tugevdab ekraani kuni 250% ja on kriimustuskindel. Antimikroobne kattekiht - hoiab sind ja sinu telefoni ohutuna Kaitse, m
FlexibleGlass On ainult üks tõeline Flex. Uus ja parem valem.

Äärmiselt õhuke - peaaegu nähtamatu ekraanikaitse. Tõhus kaitse - tugevdab ekraani kuni 250% ja on kriimustuskindel. Antimikroobne kattekiht - hoiab sind ja sinu telefoni ohutuna

Kaitse, mida sa ei näe

Me teame, et sinu nutitelefoni algne välimus on oluline. Sellepärast lõime klaasi, mis mitte ainult ei kaitse ekraani täiuslikult, vaid on peaaegu nähtamatu. Vähem kui pool millimeetrit on paksus, mida on tõesti raske näha ja sõrme all tunda. Tänu sellele saad sa tunde, et su sõrm libiseb siledal klaasil. Vajad kindlat kaitset diskreetse vormi näol? Vali FlexibleGlass!

Kaitse sama tugev kui alati

Ekraani tugevdamine 250% muudab kõik erinevaks. Meie Flexi korral muutuvad kukkumised kõvadele pindadele sinu telefoni ekraanile kahjutuks. Hübriid neelab kokkupõrkeenergiat, kaitstes tõhusalt sinu ekraani purunemise eest. Seega saad FlexibleGlassi kasutada ilma stressita isegi siis, kui ronid kaljusid

Täiuslikult sile ekraan

FlexibleGlass on väga kriimustuskindel tänu lisatud keraamilisele kihile, mis tagab klaasi kõvaduse 7H. Meie hübriidiga võid kindel olla, et sinu telefoni ekraan on nagu uus ka pikaajalise kasutamise järel. Sa võid hoida oma nutitelefoni taskus või käekotis koos võtmetega ja meie klaas tagab, et ekraanil ei ole ühtegi kriimustust

Sobib ideaalselt

Vali Flex, mis on pühendatud sinu telefoni mudelile. Võid olla kindel, et klaas kaitseb ekraani igast tollist ilma kaamera objektiivi segamata. Lisaks kinnitub meie hübriidklaas kiiresti ja täiuslikult sinu ekraanile mugavate Fit-In paigutuskleebistega. Panusta täielikule ekraanikaitsele ja muretule paigaldusele. Vali FlexibleGlass!

Sinu turvalisuse kaitsmine

FlexibleGlass kaitseb mitte ainult sinu nutitelefoni ekraani, vaid hoolitseb ka sinu turvalisuse eest. Flex on varustatud spetsiaalse antibakteriaalse kattega, mis pakub kaitset viiruste ja bakterite vastu. Nutitelefoni ekraani puudutatakse kümneid kordi päevas. Seetõttu tasub mõelda mitte ainult meie seadme turvalisusele, vaid ka meie enda turvalisusele. Pane meie usaldusväärne hübriid ekraanile ja unusta kõik ohud, mis sinu nutitelefonil varitsevad!

Kohene reageerimine puudutusele

Mitte miski ei ole tüütum kui mittetöötav ekraan. Sellepärast tagasime, et FlexibleGlass reageerib täiuslikult sinu sõrme puudutusele. Kui sulle meeldib mängida telefone, panusta meie hübriidile. Garanteerime, et see ei lase sul alt. Puudutus ja tegevus. Lisaks kaitseb oleofoobne kiht ekraani mustuse eest. Kleepi Flex peale ja naudi väga reageerivat ja puhtat ekraani!

Spetsifikatsioon
Kaitse tüüp antimikroobne hübriidklaas (kile ja klaasi kombinatsioon)
Kasutatud tehnoloogiad: - hõbedananoosakestele põhinev antimikroobne kattekiht- struktuur, mis on rikastatud keraamiliste katetega- laseriga tootmistehnoloogia- liimaine Inviscid-Sil™
Komplekt sisaldab: 3mk FlexibleGlass™ - 1 tükk- Fit-In™ paigutusribad- Dust-Fix™ ribad- Anti-Bubble Card™,- CleaningSet.

Compatibility - device model Samsung Galaxy A20e
Package Box
Compatibility - device manufacturer Samsung
Producent code 3mk Glass(1029)
Euro hanger Yes
BC MS
Color Transparent

Sobivus

Sobib seadmele
Samsung Galaxy A20e

Toote koodid

EAN
5903108245746
Tootja kood
5903108245746

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge