Philips televiisor 49" Ultra HD LED LCD 49PUS7503/12

Põhiinfo

Ettepoole suunatud tähepanuväärse heliga kõlarite ja Ambilighti tehnoloogiaga Philips 7500 viib telerikasutuskogemuse uuele tasemele. Striimige mitmetest allikatest Android TV ja sisseehitatud Chromecasti lahenduse abi.

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Micro Dimming Pro suurepärase kontrastsuse tagamiseks
Micro Dimming Pro optimeerib teie teleri kontrastsust, sõltuvalt ruumi valgusoludest. Koos spetsiaaltarkvaraga, mis analüüsib pilti 6400 erinevas piirkonnas, saate nautida võrratut kontrastust ja pildikvaliteeti ning tõeliselt elutruud visuaalset kogemust, olgu päeval või öösel.

Laheda välimusega hõbekarva avatud metalne raam, mis näib hõljuvat
Suurepärase väljanägemise ja laheda disainiga uus hõbedakarva avatud metalne raam, mis näib igal pinnal justkui hõljuvat. Oleme selle saavutanud tänu täppislõikamisele ja eriti tugevale kvaliteetsele terasele, mis jätab futuristliku mulje.

Ambilight. Olge tegevuse keskmes.
Täiustage kolmekülgse Ambilighti abil oma vaatamiskogemust. Philipsi teler on ainus, mis toob teid emotsioonide keskmesse tänu iga kaadriga sobivale ümbritsevale valgustusele. Tänu erksatele värvidele ja tõeliselt kaasahaaravatele visuaalsete efektidele saab teie lemmikfilm tõelisuseks!

P5 Perfect pildimootor. Täiuslikud pildid igast allikast.
Kui teile meeldib striimimine, meeldib teile P5! Tegemist on uusima Philipsi viis-ühes pilditöötlusmootoriga, mis on välja töötatud eesmärgiga optimeerida teravust, värve, kontrastsust ja liikumist. See vähendab isegi kehvast signaalist tulenevat digimüra ja optimeerib pilti, et pakkuda allikast olenemata alati parimat pildikvaliteeti.

4K Ultra HD ei ole võrreldav ühegi varem nähtud eraldusvõimega
Tavalise Full HD teleri eraldusvõimest neli korda suurema eraldusvõimega Ultra HD esitab ekraanil üle 8 miljoni piksli ja kasutab meie unikaalset Ultra Resolution Upscalingu tehnoloogiat. Nautige originaalsisust olenemata täiustatud kvaliteediga pilte ning ülima sügavuse, kontrastsuse, loomuliku liikumise ja tõetruude detailidega teravaid kaadreid.

Kogege paremat kontrastsust, värve ja teravust HDR Plus tehnoloogiaga
High Dynamic Range Plus annab kodusele meelelahutusele uue tähenduse. Nautige tunnetuslikku kogemust tänu täiustatud töötlusjõudlusele. Jälgige rikkalikku ja tõetruud sisu just sellisena, nagu autor selle lõi. Olge valmis nautima varasemaga võrreldes paremini esiletõstetud sisu, suuremat kontrastsust ja värvivalikut ning rohkemaid detaile.

Google Play Store ja Philipsi rakenduste galerii. On, mida nautida.
Google Play Store ja Philipsi rakenduste galerii pakuvad rohkem kui tavalised telesaated. Nautige internetis lõputult filme, telesaateid, muusikat, rakendusi ja mänge. On, mida nautida.

Quad Core protsessor ja Android. Vabastage oma sisu.
Philipsi Quad Core protsessor ühineb Androidi jõuga, et pakkuda põnevat mänguelamust. Androidi abil saate oma teleris navigeerida, käivitada rakendusi ja esitada videoid ülikiirelt, loogiliselt ja lahedalt.

Nähtav heliesitus võimaldab näha heli kaunidust
Läbimõeldud heli õhukeses kestas. Nautige saledasse ribakõlarisse paigutatud mikroelementide rea uskumatuid kõrgeid ja elutruid kesksagedusi. Kui kuulete iga sosinat, sammu ja põrandakriginat, võite vaid ette kujutada, kui selgelt kõlab iga mürtsatus, kõmakas ja plahvatus. Ja kui juttu tuleb bassihelidest, tagavad strateegiliselt paigutatud tagumised kõlarid kompromissitult sügavad ja rikkalikud toonid. See teler kõlab sama hästi, kui välja näeb.

Kuulake iga üksikut heli DTS HD Premium Soundi abil
DTS HD Premium Suite kasutab kõlaritest parema heli edastamiseks tipptasemel helitöötlust. Tänu originaalsisu säilinud selgusele naudite kaasahaaravat heli ja kristallselget kõne ilma võnkumise, klõpsatuste ja moonutusteta.


Ekraani diagonaal 49" / 125 cm
Ekraani tehnoloogia LED LCD
Ekraani resolutsioon 3840х2160 4K UHD
Nõgus ekraan Ei
Ekraanisuhe 16:9
CI (Common Interface) CI+
Smart TV Jah
Veebibrauser Jah
HbbTV Jah
Netflix Jah
USB mälupulgale või välisele kõvakettale salvestamise võimalus Jah
Seadmete ühilduvussüsteem EasyLink
Taimer Jah
Kell Jah
Zoom funktsioon Jah
Teletekst Jah
HDR Jah
Televiisori taustvalgustus Ambilight 3
Pildiparanduse süsteemid P5 Perfect, Micro Dimming Pro
NTSC Jah
PAL Jah
SECAM Jah
Helisüsteemid Clear Sound, DTS-HD
HDMI 4 tk
Komponent Jah
Kõrvaklappide väljund Jah
LAN (võrguliides, RJ45) Jah
Optiline väljund Jah
WiFi Jah
VESA kinnituse suurus 200 x 200
Tootja Philips
Energiaklass A
Värvus tumehall
Operatsioonisüsteem Android 7.0

Elastic televiisorid

Ühendused
LAN

Ekraan

Ekraani diagonaal
49"
125 cm
Ekraani lahutusvõime
3840 × 2160
Küljesuhe
16 : 9

Tarkvara

SmartTV
Jah
SmartTV rakendused
Veebilehitseja
Netflix

Tüüner

Teleteksti funktsioon
Jah

Mugavusfunktsioonid

Unetaimer
Jah
Pildiparandus
HDR Effect

Liidesed

Komponentvideo
Jah
RJ45
Jah

Muu

Värvus
Hall
VESA
200 × 200

Toote koodid

EAN
8718863015124
Tootja kood
49PUS7503/12

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge