Camera Outdoor 4MP WiFi VIGI C540-W(4mm )

Põhiinfo

Väljas, täisvärviline, traadita, pöörlev VIGI võrgukaamera, 4MP Kõrge kvaliteediga 4MP: Kaameral on 4MP andur, mis suudab jäädvustada ka kõige pisemaid detaile. Täisvärviline 24 tundi: Täisvärviline detail on saadaval kogu päeva vältel, isegi täieli

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Väljas, täisvärviline, traadita, pöörlev VIGI võrgukaamera, 4MP

  • Kõrge kvaliteediga 4MP: Kaameral on 4MP andur, mis suudab jäädvustada ka kõige pisemaid detaile.
  • Täisvärviline 24 tundi: Täisvärviline detail on saadaval kogu päeva vältel, isegi täielikus pimeduses. See on võimalik tänu tundlikule andurile ja sisseehitatud valgusdioodidele.
  • Lai pööramise kontroll: Isikupärastatud patrulliteed ja automaatne jälgimine pakuvad rohkem võimalusi oluliste piirkondade intelligentseks jälgimiseks ja vara turvalisuse suurendamiseks.
  • Traadita välisühendus: Lihtne ja kiire paigaldus Wi-Fi ühenduse abil.
  • Vee- ja ilmastikukindel: Usaldusväärne IP66 hinnang tagab stabiilse jõudluse välitingimustes.
  • Nutikas tuvastamine (liikumistuvastus, joone ületamine, ala sissetung, rikkumine): Saate hoiatusi ja näha, mis juhtub, kui keegi ületab teie määratud piiri, siseneb määratud alale või takistab kaamerat.
  • H.265+: Teie kaamerad saavad edastada kokkusurutud ja kristallselget videot, kasutamata täiendavat ribalaiust, säästes samal ajal kettaruumi, vähendades võrgukoormust ja vähendades jälgimiskulusid ilma pildikvaliteeti ohverdamata.
  • VIGI rakendus: Hallake oma turvalisust VIGI rakenduse abil.

Lai pööramisvõime

Kata jälgimisega igat nurka, kasutades VIGI pöörlevat kaamerat. Isikupärasta patrulliteed ja automaatne jälgimine, et kasutada ära nutikat jälgimist olulistes piirkondades ja suurendada vara turvalisust.

Wi-Fi ühendus välitingimustes. Lihtne paigaldus

Lülitage kaamera lihtsalt sisse, et alustada edastamist 2×2 MIMO antennide abil. Veekindel seade tagab stabiilse jõudluse välitingimustes.

Pole vaja valida üksikasjade ja värvi vahel

Jälgige ala 24 tundi selge ja värvika detailiga, isegi pimedal ööl. VIGI täisvärviline kaamera pakub maksimaalset eraldusvõimet 4MP ja tagab värvi jälgimise tänu oma suurele läätse suurusele, kõrgele anduri tundlikkusele ja sisseehitatud abivalgustusele.

Tunnetage end oma vara peal turvaliselt. Nutikas tuvastamine

Saate hoiatusi ja kontrollige olukorda alati, kui keegi ületab teatud joone, siseneb määratud alale või takistab kaamerat.

Aktiivne kaitse

Hoiatage ja hoidke eemale sissetungijaid kohe, kui tuvastatakse ootamatu sündmus, kasutades heli- ja valgushäireid.

Iga sündmus on teie kontrolli all

VIGI kaamera tuvastab tegevused intelligentsemalt ja teavitab teid neist kohe. Reageerige automaatselt nutika tuvastamise ja kahepoolse heli edastamise abil.

Nutikas IR

Takistab objektide alavalgustust, mis on kaamera suhtes kaugel või objektide ülevalgustust, mis on lähedal objektiivile öösel salvestamisel.

Lai dünaamiline ulatus

Omadus reguleerib valguse kontrasti vastavalt tingimustele, et vähendada varje ja tuua esile pildi tõeline sügavus.

Rohkem kokkusurumist. Rohkem säästmist. Sama kvaliteet

Teie kaamerad saavad edastada kokkusurutud ja kristallselgeid pilte, kasutamata täiendavat ribalaiust, säästes samal ajal kettaruumi, vähendades võrgukoormust ja vähendades jälgimiskulusid ilma pildikvaliteeti ohverdamata.


Type fixed camera
Resolution 2560 x 1440
Frames per second 30
Viewing angle, vertical 43
Viewing angle, horizontal 79
Microphone built-in
Speakers built-in Yes
Night mode Yes
Motion detection Yes
Standards 802.11n
Standards 802.11b
Standards 802.11g
Memory card reader Yes
Memory standard SDXC
Wireless communication 2,4 GHz
Wireless communication WiFi
Connectors microSD
Connectors Audio out
Connectors Audio in
Protection class IP66
Color White
Color Black
Lens Lens: Fixed focal length lens (4 mm) Aperture: 4 mm: F1.6
Security Wireless network security: WPA/WPA2-PSK Transmission security: Password protection, HTTPS encryption, IP address filter, Digest authentication
Management, monitoring, configuration Intelligent event detection: Area intrusion detection; Line crossing detection; Person detection Notifications and alerts: Motion detection; Camera tamper detection; Exception (false login) Notification communication: Start-up notification: ONVIF, HTTPS
Network protocols TCP/IP, UDP, ICMP, HTTP, HTTPS, DHCP, DNS, RTSP, NTP, UPnP UDP, SSL/TLS
Power supply 12V DC +/- 5% Coaxial 5.5mm power plug
Accessories included VIGI C540-W Camera Quick Installation Guide Sealing parts for the cable Power supply Mounting accessories (Screws, Wall anchors, Allen key)
Dimensions 120 × 172 × 198 mm
Connectors RJ-45

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
1.14 kg
Pakendi laius
24 cm
Pakendi kõrgus
24.5 cm
Pakendi pikkus
16 cm

Toote koodid

EAN
4897098683798
Tootja kood
MOTPLKAMPV00000

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge