Aputure Infinibar PB6

699 €

Järelmaksuga ostes alates 23,82 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

INFINIBAR PB6 - 2-jalane RGBWW LED piksliriba Loo oma nägemus INFINIBAR PB6 on 2-jalane RGBWW LED piksliriba kinorežissööridele ja valguskujundajatele. Sellel on lõputu segamisdisain koos intuitiivsete paigaldus- ja ühendusvõimalustega, täiustatud üh

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

INFINIBAR PB6 - 2-jalane RGBWW LED piksliriba

Loo oma nägemus
INFINIBAR PB6 on 2-jalane RGBWW LED piksliriba kinorežissööridele ja valguskujundajatele. Sellel on lõputu segamisdisain koos intuitiivsete paigaldus- ja ühendusvõimalustega, täiustatud ühendusmeetodid CRMX traadita ühenduvusega ja tööstusharu juhtiv pikslitihedus. INFINIBAR PB6 sobib suurepäraselt ainulaadsete ja värvikate kujunduste loomiseks, mis toovad stseenid uuel ja põneval viisil ellu.

Lõputu segamisdisain
INFINIBARid on ristkülikukujulised lineaarsed LED-valgustid, mida saab lõputult ja sujuvalt omavahel ühendada, ilma et vahel oleks nähtavaid lünki. See avab uusi loomingulisi võimalusi filmitegijatele, olgu need siis stseenis peidetud või mugavalt kaameras kasutatavad. Loo piksliefekte üle PB6 48 RGB piksli või mitme piksliriba, kasutades 10 ühendusporti (iga INFINIBAR sisaldab 1 sirget porti. Ülejäänud 9 ühendusporti on saadaval eraldi või INFINIBAR Multi-Light Shaping Kit'is), et luua erinevaid kujundeid.

Lõputu ühenduvus
Alates lamest ja kolmemõõtmelisest kolmnurgast, kuusnurgast, ruudust ja sirgjoonest kuni keerlevate 3-, 4- või 6-täheliste tähtedeni on kujundamis- ja konfigureerimisvõimalused lõputud. Ühendage mitu lineaarset pikslituld, kasutades 10 ühendusporti (iga INFINIBAR sisaldab 1 sirget porti. Ülejäänud 9 ühendusporti on saadaval eraldi või INFINIBAR Multi-Light Shaping Kit'is) iga INFINIBAR tagaküljel vastavalt oma tootmisvajadustele ning jagage voolu vahelduvvoolu vahel mitme valguse vahel.

Magic Infinity FX
48 RGB valgusmootoriga jala kohta on pikslite kaardistamise INFINIBAR PB6-l tööstusharu juhtiv pikslitihedus, mida ületab ainult Aputure MT Pro. Juurdepääs 7 sisseehitatud Pixel FX-ile, kontrollige 48 pikslit eraldi Pixel Control abil Sidus Linkis või kuni 1024 pikslit mitme valgusega Sidus Linki täiesti uue Magic Infinity FX funktsiooni abil, mis võimaldab teil kujundada, paigutada ja reguleerida pikkust. Saate oma valgust kontrollida täpselt nii, nagu soovite, pakkudes üle 42 jala loomingulist valguse juhtimist otse teie käeulatuses.

Professionaalsed juhtimisvõimalused
Lisaks Sidus Linki rakenduse juhtimisele toovad INFINIBARid olemasolevatesse töövoogudesse tööstusharu standardse LumenRadio CRMX traadita juhtimise, võimaldades tööstusprofessionaalidel, kinorežissööridel ja valgustehnikutel INFINIBARsid ja nende individuaalseid valgusmootoreid kaugjuhtida. Püsivamate seadistuste ja stabiilsete ühenduste jaoks saab INFINIBARsid juhtida ka juhtmega DMX-i abil, kasutades juhtmega Aputure Active USB-C kuni 5-pin DMX Adapterit (Aputure Active USB-C kuni 5-pin DMX In & Out Adapter müüakse eraldi).

Tootmiseks valmis paigaldus
Lõputute võimalustega on INFINIBARid ideaalsed suurte valgusväljade loomiseks, paigaldamiseks otse tootmisstseenidesse või kasutamiseks muusikavideotes või tootekinematograafias. Kinnitage LED-ribad sisseehitatud tugevate neodüümimagnetitega ferromagnetilistele pindadele või kinnitage need statiividele ja klambritele kaasasoleva INFINIBAR-i rööpa ja klambrisüsteemi või erinevate 1/4-20-tolliste paigalduspunktide abil - nende piksliribade jaoks on lõputult loomingulisi rakendusi.

8x piksli võimekus
Professionaalid, kes soovivad luua suuri dünaamilisi valgusstruktuuride massiivseid massiive lava- ja komplektide jaoks, saavad samaaegselt toita mitut valgustit kaasasoleva 330W toiteallikaga 8-tee jagajatega ning kaheksa korda rohkem võimsust eraldiseisva valgusti kohta. INFINIBAR PB6 on saadaval 8-valgusti komplektina ja sisaldab täiendavaid tarvikuid kõikide teie loominguliste vajaduste jaoks.

Värvitäpne
Aputure pakub järjepidevalt suurepärast värvikvaliteeti oma RGBWW LED kiibistikuga ja INFINIBARid pole erandiks. LED-piksliribal on võimalik xy, täiustatud HSI ja valge punkti juhtimine vahemikus 2000K kuni 10000K koos G/M reguleerimisega, säilitades Aputure'i kõrgekvaliteedilise värviesituse standardi. Ja ühe piksli režiimis on CRI 96, TLCI 98 ja SSI (tungsten) 85, nii et saate kindel olla, et INFINIBARid täiustavad teie tootmist kõrgekvaliteedilise värviga.

Kaunista oma stseeni tarvikutega
Filmitegijatele ja valgustehnikutele, kes soovivad täiendavat valguse juhtimist, saate PB6 valgusväljundit veelgi hajutada ja summutada tööriistavaba pehme kastiga (INFINIBAR PB6 pehme kast müüakse eraldi) või kinnitada kokkupandava 45° valguse juhtimisvõrgu (INFINIBAR PB6 45° kangasvalguse juhtimisvõrk müüakse eraldi) Velcro rihmade abil valguse kvaliteeti täiustada.


Type Colour Effect Light
Angle of Radiation (°) 120
Max. Luminous Power (Lux) 960
Max. Luminous Flux (Lumen) 1110
Colour Rendering Index Ra 96
Dimensions (mm) 604 x 45 x 52
Connection Clamp/Clamp Holder
Type of Lamp LED

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 129,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 79,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 119,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 189,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed & kaal

Kaal (g)
1890

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
3.43 kg
Pakendi laius
125 cm
Pakendi kõrgus
12.5 cm
Pakendi pikkus
68.2 cm

Toote koodid

EAN
6971842184583
Tootja kood
AP-6971842184583

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge