Elinchrom välgupäästik Pro Sony

Ostukorvis rakendub
VEEL 7% allahindlust
(min. 5€ ostul)
215,99 €

Järelmaksuga ostes alates 7,36 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Elinchrom Transmitter Pro Sony. Elinchrom Transmitter Pro for Sony on edasijõudnud saatja, mis käivitab ja juhib Elinchromi stuudiovälke. Selge ekraan näitab aktiveeritud välkude seadistatud väljundvõimsust ning iga üksust saab juhtida individuaalsel
Elinchrom Transmitter Pro Sony. Elinchrom Transmitter Pro for Sony on edasijõudnud saatja, mis käivitab ja juhib Elinchromi stuudiovälke. Selge ekraan näitab aktiveeritud välkude seadistatud väljundvõimsust ning iga üksust saab juhtida individuaalselt või grupina. Sõltuvalt välgu mudelist* saate valida Hi-Sync (HS) või High-Speed Sync (HSS) režiimi, et saavutada sujuv välgu sünkroniseerimine kuni 1/8000 sekundini! Käsitsi välgu juhtimise ja TTL automaatika vahel saab lihtsa nupuvajutusega vahetada (kehtib Elinchromi TTL-välgu mudelitele).
Lihtne ja inspireeriv fotograafia saatjaga Pro
Saatjal Pro on fotograafide poolt fotograafidele loodud funktsioonid. LCD-ekraan näitab kuni 10 Elinchromi välgu seadistatud väljundvõimsust ning iga üksust saab juhtida individuaalselt või gruppides. Vahemik on kuni 200 meetrit väljas ja umbes 60 meetrit siseruumides.

Hi-Sync või High-Speed Sync - sujuv välgu sünkroniseerimine kuni 1/8000 sekundini
Elinchromil on välgu mudelid* HS (Hi-Sync) ja teised mudelid HSS (High-Speed Sync) jaoks. Saatja Pro abil saab mõlemat sünkroonimistehnikat lihtsalt juhtida, võimaldades fotograafil keskenduda täielikult objektidele ja valgustusele.

Käsitsi välgu juhtimine või TTL automaatika
Elinchromi TTL-välgu mudelid saab juhtida kas TTL automaatika või käsitsi välgu juhtimisega, vahetades režiimi lihtsa nupuvajutusega. TTL-režiimis on välgu juhtimine automaatne ja välgu reguleerimine saab toimuda 1/3 f-stopi suurenduste või vähenduste kaupa. Selline välgu juhtimine on suurepärane sündmuste fotograafia jaoks, muude rakenduste hulgas. Käsitsi režiimis juhitakse välku täielikult käsitsi 1/10, 1/2 või 1/1 f-stopi suurenduste või vähenduste kaupa. Seda tehnikat eelistatakse sageli mitme välgu kasutamisel samas valgustuse seadistuses.

Suur LCD-ekraan
Saatja Pro suhtleb kahepoolselt, kuvades kaugjuhtimispuldi selgele LCD-ekraanile välkude seadistatud väljundvõimsust. Välgu võimsust ja modelleerimisvalguse intensiivsust saab reguleerida eraldi, gruppides või ühiselt.

Vahemik 200 meetrit
Väljas on vahemik kuni 200 meetrit ja siseruumides umbes 60 meetrit. Tänu 20 kanalile saab saatja Pro seadistada häireteta suhtlemiseks.

Mis on HS?
HS tähistab Hi-Sync, mis tähendab põhimõtteliselt, et saatja Pro abil saate vabalt valida kaamera säriaega. HS-funktsioon optimeerib kaamera katiku liikumise vastavalt välgu põlemisaja kõverale, võimaldades kasutada säriaegu kuni 1/8000 sekundini. Selleks tehnikaks on vaja välku pika põlemisajaga ning mõnel juhul võib sõltuvalt välgu mudelist, kaamera mudelist ja valitud objektist pildil esineda väike särituse erinevus.

Mis on HSS?
HSS tähistab High-Speed Sync. See tehnikatähendab, et välk tuleb normaalsete välgu sünkroniseerimisaegade (mis varieeruvad erinevate kaameramudelite vahel) jooksul ainult üks kord. Kuid kui valitakse lühem säriaeg, näiteks 1/1000 sekundit, siis välk tuleb mitu korda särituse ajal (silmaga nähtamatult). Selle tulemusena on säritus ühtlane kogu pildil. HSS-i saab kasutada Elinchromi välkudega, millel on sisseehitatud TTL-tehnoloogia.

Milliseid Elinchromi välke saab saatja Pro abil juhtida?
Saatja Pro saab kasutada kõiki Elinchromi välke, millel on Skyport. Kahepoolseks suhtluseks peaks välklamp olema Skyport RX versioon või uuem. Optimaalse HS-funktsiooni saavutamiseks kasutage välgu mudeleid, millel on pikk põlemisaeg, nagu D-lite RX 4, ELB 400 HS-Head ja ELB 1200 HS-Head. Standardse põlemisajaga välklampe saab kasutada ka mõnel kaameramudelil DX-formaadis anduritega. HSS ja TTL nõuavad Elinchromi välklambi sisseehitatud TTL-i, nagu ELB 500 TTL.
Milliseid kaameraid saab kasutada?
TTL/HSS ja HS-funktsioonide jaoks on vaja iga kaubamärgi jaoks kohandatud versioone. Saatja Pro saab kasutada kõiki kaameraid, millel on välgu kinnitus, et käivitada (tavaline sünkroonimisaeg) ja juhtida Elinchromi välke.
Kaks AA-patareid
Toiteallikana kasutab Skyport Transmitter Plus HS kahte AA-patareid 1,5 V (LR6). Neid on lihtne hankida, erinevaid valikuid on saadaval.
Tehnilised andmed
Elinchrom Transmitter Pro
Kohandatud: Sony
Välgu sünkroniseerimine kuni 1/8000 sekundini HS-režiimis (varieerub erinevate kaamerate ja välgu mudelite vahel)
Välgu sünkroniseerimine kuni 1/8000 sekundini HSS-režiimis (Elinchromi TTL-välgu korral)
Kanalite arv: 40 (20 tavarežiimis ja 20 kiirusrežiimis)
Välkude gruppide arv: 4
Sünkroonpinge: 3V
Liides: Mini-USB (uuenduste jaoks)
Patareitüüp: 2x AA, 1,5 V (pole kaasas)
Mõõtmed: 84,1 (P) x 68,3 (L) x 58,5 (K) mm
Kaal: 120 g (ilma patareideta)
Materjal: PC ABS-plastik
Värv: Must

Komplektis
Elinchrom Transmitter Pro Sony jaoks
USB-kaabel
Kiirjuhend



* Elinchromil on välgu mudeleid, mida saab kasutada HSS-i jaoks, ning teisi mudeleid HS-i jaoks. Lisateabe saamiseks vaadake vastava välgu mudeli kohta täiendavat teavet.
Skyport Pro Sony jaoks
Ühilduvad kaamerad
A7
A7 II*
A7r
A7r II*
A7s
A7s II*
A33
A37
A55
A57 A77
A77 II
A99
A100
A230
A290
A330
A350
A380
A390
A450
A500
A550
A560
A580
A700
A850
A6000
RX1
NEX-7K

*Alpha 7 MK-II võib mõnel juhul TTL- ja automaatse teravustamise suhtluse tõttu funktsioonis esineda väike viivitus.


Skyport Pro Sony jaoks
AF-tuli
Kaameramudel AF-tule funktsioon
A7 Ainult kaameras
A7r
A7s
NEX-7
RX-1
A6000
A99 Kaamera
või
Skyport Plus HS
A77
A77 II
A58
A700
AF-tule funktsioon tuleks sisse lülitada, On,
nii kaameras kui ka Skyport Pro-s


Elinchrom alustas stuudiovälkude tootmist Šveitsis juba 1962. aastal ja on sellest ajast alates olnud professionaalsete fotograafide ja entusiastide jaoks stuudiovalgustuse arendamise esirinnas. Tänu tihedale kontaktile fotograafidega üle maailma suudab Elinchrom luua tooteid, mis pakuvad fotograafidele maksimaalset funktsionaalsust ja jõudlust väga konkurentsivõimelise hinnaga. Elinchrom pakub laias valikus stuudiovälke, valgusmodifikaatoreid ja stuudio tarvikuid, mis on loodud vastama entusiastlike fotograafide ja professionaalide kõrgeimatele nõudmistele ja vajadustele.

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 59,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 39,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 39,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 69,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Toote koodid

EAN
7630006319061
Tootja kood
19371

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge