Outdoor Stripes Green storage bag

Ostukorvis rakendub
10% (lisa)allahindlus
(min. 11€ ostul)
31,99 €

Põhiinfo

Välimängukott Rohelised triibud Täiuslik lahendus rannale! Saate sellesse pakkida oma mänguasjad ja rätikud ning liivast kergesti vabaneda. See on suurepärane ka piknikuteks, metsa, parki ja tagaaeda. Selles kotis on lihtne hoida klotsid, mänguautod,

Välimängukott Rohelised triibud

Täiuslik lahendus rannale! Saate sellesse pakkida oma mänguasjad ja rätikud ning liivast kergesti vabaneda. See on suurepärane ka piknikuteks, metsa, parki ja tagaaeda. Selles kotis on lihtne hoida klotsid, mänguautod, kaisukarud ja muud aarded. Seda saab hõlpsasti kokku voltida, lahti voltida ja teise kohta viia. Kui kott on lahti voltitud, muutub see lastele mänguala hetkega. Välimängukoti versioon on pehme ja veekindel, mis takistab vee lekkimist rannamänguasjadest autosse pagasiruumi või pükste läbimärjaks saamist niiskel murul mängides. Koti keskel on väike avaus, mille kaudu pärast koti kokkupanemist väljub liigne mustus, liiv ja vesi. Välimängukoti lisafunktsioon on spetsiaalne reguleeritava rihma ja pandlaga, et kott saaks mugavalt õlale visata ja transportida. Välimängukoti kokkutõmbamise nöör ei tõmbu varruka sisse, nii et mängides väljaspool ei kogune sinna liiv, mustus ega uudishimulikud sipelgad.

Modernne disain

Kotid on valmistatud vastupidavast kanvast ja neil on kaunid disainid. Play&Go valikus on kotte pandade, vuntside, rombide, sulgpalli noolte, ankrute ja superkangelaste ning ühevärviliste kottidega. Kotid teevad muljet oma kaasaegse disainiga.

Play&Go brändist

Play&Go on Belgia bränd, mis pakub värvikaid ja inspireerivaid tooteid lastele ja kodu jaoks. Bränd mõistab mängimise tähtsust ja loovuse arendamist lastes. See kujundab ja loob disainerkvaliteediga tooteid, mis toovad rõõmu lastele ja panevad neile naeratuse näole.

Valige oma lemmikdisain ja lõbutsege koos Play&Go brändiga!


Brand 44 cats
Type Toy bags
Type Albums
Minimum age 3
Stuff 400D
Gender Girls
Battery-powered product yes
Batteries included No
Batteries included Yes
Power Not applicable
Part number p&g_paski_zielone              
Dimensions Diameter: 140 cm
Other features Material: 90% polyester, 10% TPU Packaging dimensions: 24.5 x 21.5 x 7 cm
Gender Boys
Battery-powered product no

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.8 kg
Pakendi laius
22 cm
Pakendi kõrgus
28 cm
Pakendi pikkus
7.5 cm

Toote koodid

EAN
4897095301466
Tootja kood
YDPNGP0UC001466

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge